SHNL 18. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 10.12.2023., 17:10h

Started by Boy1da, 06.12.2023, 13:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: 18orvat on 14.12.2023, 09:10Sopić će ti prvi stati u obranu sudaca to je naučio u razdoblju dok je bio Mamićev potrčko.

Sopić je jedan od direktnijih likova u Hnl i sumljam da ne bi rekao da ga nešto smeta. Budimo realni da nam je neko na početku sezone rekao da ćemo biti tu gdje jesmo na zimu, sumljam da bi to večina nas to odbila. Belup nas je svih jako pogodio jer smo očekivali pobjedu ali desila se takv tekma gdje se sve posloži da izgibiš.
Misli da je Sopić prema javnosti dosta glumi, a da je sa igračima drugčiji.

Osijek Slaven 3:0 već sad

Di mi prosipamo bodove :(

Z
Quote from: Fiumano on 17.12.2023, 15:43Osijek Slaven 3:0 već sad

Di mi prosipamo bodove :(

Vž i Belupo na Ruji su neoprostivi, Istra na drosini se mora dobiti ,ali x nije tragedija. Izgubljeni derbiji na sroljudu i ruglu su derbiji, jbg može i na jednu i na drugu stranu. Gubiti bodove na Ruji protiv ekipa van top 4 nije za opravdati, ne može se opravdati nikako.

Dobro, teško je to na taj način rezonirati. Jednostavno će kiks kad tad doći. I uvijek ćeš kad se osvrneš iza sebe, za nečim moći žaliti kroz prizmu propuštene šanse i posebno u trenutku kad uslijedi završni obračun.
Negdje te s druge strane i pogura, treba biti pošten pa i to istaknuti. Ne bi nezasluženo bilo da smo mi i Koprivnicu, i Hajduk doma pa i još neke utakmice propustili dobiti i odnijeti 3 boda. Jer toliko je nategnuto i skromno bilo.

Razumijem žal, i sam sam nakon Belupa 5 dana brat bratu bio u nokdaunu. Ali odriješito tako govoriti, ovo i ovo se moralo dobiti, ne ide to tako. U globalu, kad se podvuče crta na kraju, vidiš da si upravo tu negdje di i trebaš biti, da se to ipak posloži kako i treba. Ja žalim za utakmicama i trenucima di si bio bolji, di si dao sve od sebe, di ti se kurva sreća ispriječila. Ali ovo, kad me netko ispljuska i iskoristi sve što sam mu na pladnju servirao, nema tu pretjeranog žala. Belupo je apsolutno zaslužio sve što je odnijeo. Istra je također u onoj utakmici u Puli drugo poluvrijeme izbrisala pod sa nama, bod je najmanje što su zaslužili.

Kikseva će neminovno biti. Treba nastojati svesti ih na najmanju moguću mjeru ako želiš do velikih ciljeva. Ako ti je cilj prosječnost, onda ni nema mjesta prevelikom uzbuđenju. A ne vidim da trenutnu Rijeku nešto pretjerano stresiraju bilo kakvi posrtaji.

Z
Naravno trebali smo imati deset bodova više i zasjesti na vrh tablice...ali ne ide to baš tako...

A dobro je netko spomenuo, ono što je Galešić napravio u Koprivnici je jednom u deset godina, a donijelo nam je tri boda - imali smo još samo dva udarca u okvir osim toga. Tad nismo realno zaslužili pobjedu, a bome ni prošli vikend nismo zaslužili dobiti četiri gola.

Doduše i tad su suci ignorirali ovaj start na Smolčiću:

Igrali su suci ogromnu ulogu u našem drugom mjestu ove jeseni.
#navodninavijač

M
Ma upravo to. I kad smo pobjeđivali bilo je sudačkih previda na našu štetu, a kad bi se napravilo nešto u našu koristi stavljale bi se ankete na razne portale,jeli sudac ispravno dosudio, jeli xy trebao dobit žuti/crveni....
Ova analiza što je TIR napravio je kap u moru sranja koja nam rade.
Režimlije dobivaju penale iz ničega, izvlači se zadnja nit VAR-a da se dosudi za njih ili poništi protivniku.
Ova situacija sa Smolčićem je penal 1/1 za režimske kurbe, ali za ostale nije, kao i faul Bralića na Ivanoviću, kao i faul Markovića na Ivanoviću zadnju, da ne nabrajam više

Ja našim dečkima nemogu zamjerit ništa u nekim situacijama, ako reagiraju dobit će žuti ili crveni.

V
Što se tiče Ercega, suđenje ovaj vikend je za slanje u četvrtu ligu.

Tri situacije iz glave - faul na Matkoviću gdje on maše rukom bez gledanja u smjeru golmana.

Lakat na riječkoga igrača (ne mogu se sjetiti koga) gdje ne svira faul.

I ono ključno - faul u 60. minuti gdje je mogao bez jebemti dati crveni Rudešu.

Utakmicu koja je od starta jednosmjerna si svojim suđenjem unervozio na dugo neviđenu razinu, jer ti nisi u stanju svirati faul i pratiti igru kako treba.

Bruka i sramota.

Kako su nam ovog oteli pred nosom?  :o

#degenerik