SHNL 18. kolo: Rijeka - Slaven Belupo, nedjelja 10.12.2023., 17:10h

Started by Boy1da, 06.12.2023, 13:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Bobic on 13.12.2023, 10:22On je netko koji glumi facu tako sta maltretira najmanjeg mulca u skoli, ali najvecem nasilniku se ne usudi suprostaviti.

Kao naprimjer bildanje autoriteta na 21-godišnjem Portugalcu. Sopić je egoman, lažov i muljator  (zato jer može) a što očekivati od pomoćnog trenera potrčka braće Mamić.

Kako nas je jedna tekma rastavila na proste fakore, momcad, trenera i navijacki puk.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Trener je već neko vrijeme bio udaljen od dijela navijačkog puka. To se nije puno promijenilo.

A igrači i navijači... privremeno samo. Do subote.

Z
Quote from: 18orvat on 13.12.2023, 11:35
Quote from: Bobic on 13.12.2023, 10:22On je netko koji glumi facu tako sta maltretira najmanjeg mulca u skoli, ali najvecem nasilniku se ne usudi suprostaviti.

Kao naprimjer bildanje autoriteta na 21-godišnjem Portugalcu. Sopić je egoman, lažov i muljator  (zato jer može) a što očekivati od pomoćnog trenera potrčka braće Mamić.

živa istina.

Nego baš razmišljam, po čemu je Đale lošiji trener od Sopića? Po meni apsolutno po ničem. Taktički su na identičnoj raznini, ostalo isto, motivacija je forte i jednom i drugom.

Razlika njih dvoje je to da je Đale nemjerljivo bolji i pozitivniji lik. I pošteniji, s čistim namjerama.

Z
Quote from: sthlm1987 on 13.12.2023, 12:37Kako nas je jedna tekma rastavila na proste fakore, momcad, trenera i navijacki puk.

teško sam progutao kad nam je Austria Beč dala doma 4 komada di neću za faking Belupo. Ej Belupo.

Ovo već polako postaje gadljivo. Sopić je još uvijek trener Rijeke, a tu je napisano toliko ružnih postova kao da je u najmanju ruku svojim radom uspio u negativnom smislu ugasiti klub.
Skulirajmo se malo, što bi bilo da smo stvarno u neizlaznoj banani.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Slažem se, malo pretjerujete.

Svaka čast Đaloviću, al on je u trenerskom nogometu godinu i pol dana. Đale je (trenutno) razina nas sa foruma - zaljubljenici u klub koji bi sve napravili da mogu biti na terenu.

Nemojte zaboraviti kako smo mi odigrali sa Francuzima. Je, gore je imao 0 utjecaja, ali za uzvrat je itekako radio na pripremi, a dijelilo nas je možda 10 minuta od prolaska...
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 13.12.2023, 14:07Slažem se, malo pretjerujete.

Svaka čast Đaloviću, al on je u trenerskom nogometu godinu i pol dana. Đale je (trenutno) razina nas sa foruma - zaljubljenici u klub koji bi sve napravili da mogu biti na terenu.

Nemojte zaboraviti kako smo mi odigrali sa Francuzima. Je, gore je imao 0 utjecaja, ali za uzvrat je itekako radio na pripremi, a dijelilo nas je možda 10 minuta od prolaska...

pa to i kažem. Đale je razina Sopića, odnosno preslab trener za nas.

Nista mi ne pretjerujemo. Covjek je nesto ljut na publiku jer se usudila prozvati igrace za sramotnu igru i rezulat. Argument mu je da su imali niz od 3mj bez poraza. A sta cemo s 5 ikseva? Njemu su iksevi ocito ok. Jedino protiv bezlicnog zasluzili smo vise od iksa. Teraj ga u p.m. Sutio sam do ovog debakla. Sad je na njemu da nam dokaze da smo u krivu.

Ali treba se ocesat i o upravu koja nije znala dovest kvalitetnu spicu pa ju alternirat s Franjom.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: D2 on 13.12.2023, 13:58Ovo već polako postaje gadljivo. Sopić je još uvijek trener Rijeke

Oprosti ali ako ti možeš trpjeti da jedan neostvareni kompić Crnog Jacka dijeli lekcije "ljudima s foruma", Keku,...šalje navijače na štrikanje,...dozvoli da postoje i druga mišljenja.

Na žalost po Sopića, njegovi prethodnici su postavili određene standarde. Domaći porazi od drugorazrednih ekipa su gruba devijacija od tih standarda. TEŠKI domaći porazi su nešto što je riječka publika nekad davno tolerirala, ali čak ni ta ekipa za to više nema želudac, a kamo li ovi mlađi koji se jedva sjećaju Rijeke prije 2012.

Ako mu se ne sviđa prizma kroz koju ga se gleda, nek se vrati tamo gdje su standardi više u skladu s njegovim osobnim preferencijama.
#degenerik

B
Mozda donekle jesmo pretjerali u smislu tjeranja Sopica- sta je tu je, zasluzuje odraditi pripreme i sad neka odradi sezonu do kraja...ali zestoke kritike stoje-kritike koje on prvi nije primio sportski i eto smeta ga prozivanje igraca nakon debakla-nije to nesretni poraz gdje lopta nije htjela u gol nego debakl.
Ima Sopa kvaliteta kao trener, no nek krene brusiti i ispravljati stvari u kojima je los, a njih ima. Prvo- nek prestane sa tim svojim stavom fajtera na presicima na koje dolaze 2 novinara. To nek zadrzi za teren i suce. Onda demontracija moci na random igracima-netko je spomenuo Veigu, dodao bi ja i Djuahru koji je potjeran nakon 3 dana zbog sklizanja i nedoprinosa sa klupe, odnosno mlakog garda il sta vec...garda kojeg nismo vidili kod nikog dosad kad nas mlate ili suci ne sude...a i doprinos s klupe je slaba tocka kod svih...uz sav talent ovo je jedna od najbezmudijih ekipa Rijeke dosad.
Tako da ako ikako dopiremo do Sope sa ovim forumom-Rijecka publika ne zasluzuje mlakost i bolikurcinu-nek se i izgubi sad nesretno od Rudesa ako vidimo da se bacaju na glavu-prozivanja igraca nece biti. Bar ovdje nismo ekstremni kada stvari idu lose

Kad osvojimo duplu krunu svi ćete pisat kako vam je Sopić od početka sjeo  8)

Šalu na stranu, sigurno se pretjeruje ovdje sa tjeranjem Sopića, ako izgubi od Rudeša onda okej ali zasad je prerano.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ma uopće nije problem u tjeranju. Svatko ima pravo napisati svoje mišljenje i većina je pojasnila što mu zamjera. Mene je zasmetalo vrijeđanje na osobnoj razini koju potencira par pojedinaca, a za koja mislim da trener Rijeke (koji god bio) u vrijeme dok je na toj funkciji ne treba dobivati, barem ne u toj i takvoj količini. Stekao sam dojam da se radi o razračunavanju na osobnom nivou.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Izgubili doma od lošije ekipe....pa što ? Događa se i boljima od nas...to je nogomet...loš dan...ne ide...nikom nije drago ali padati u očaj i histeriju nema smisla...ipak je to samo nogomet...malo samokontrole i samopoštovanja...