Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Monte Lumaka on 27.02.2024, 17:50
Quote from: TIR on 27.02.2024, 16:47To je isto kao Sentićev start na Friganu. Isto nije sviran faul tada

https://youtu.be/6QQF9y5N8M8?t=439

:nisamja:

Napadač skoči da ne umre il da ne ostane bez noge, a start prolazi bez kazne. Jer jebiga, nije ga taknuo. Takva su pravila.
nije bitan kontakt nego namjera u takvim slucajevima

Mislio bi da je tako, ali nije.

B
"Ti si me zvao za dogso , guranje sa leđa nije dogso , ja  te zovem za dogso ali po meni nije to prekršaj ako me pitaš " :svakacast: 

Valjda će izaći svih 90 minuta jer je ovo komedija

Ovo je stvarno slučajna država...
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

O
Objektivno, ne vidim ovdje nikakav prekršaj, ne znam, vidim bacanje Ivanovića, kao navijač Rijeke realno.

Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:19Objektivno, ne vidim ovdje nikakav prekršaj, ne znam, vidim bacanje Ivanovića, kao navijač Rijeke realno.
Kao navijač Rijeke vidim prekršaj, guranje s leđa. Probaj trčati pun sprinta, on je navodno išao 35 km/h, sve otvoreno ispred tebe, i da te netko gurne s leđa, lagano takne po nozi...

Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:19Objektivno, ne vidim ovdje nikakav prekršaj, ne znam, vidim bacanje Ivanovića, kao navijač Rijeke realno.

Pri brzini od 35 km/h što je izmjereno, čak i relativno lagani dodir je dovoljan da te izbaci iz ravnoteže.

Z
28.02.2024, 09:26 #141 Last Edit: 28.02.2024, 09:34 by ZZZZ7777
U lopovskom društvu svi su lopovi...nema iznimke...i ovi što dilaju snimke su lopovi jer to rade selektivno ...npr di je snimka isključenja Dabre ?! Di je snimka poništenog gola Rijeke na Poljudu ? Itd itd

O
Kažem iz ove kamere je dosta nejasno što ne znači da nije prekršaj, ali greška je glavnog suca što je poništio prekršaj i žuti, prekršio je VAR proceduru.

I najbitniju, krucijalnu stvar nitko ne spominje!

Dakle, Bel je mislio da je jurećeg Ivanovića složio Nevistić. I daje mu žuti karton! Ako si "vidio" prekršaj Nevistića, to je direktan crveni, nemaš što vaditi žuti. Da je izvadio crveni, kako je trebao, onda bi ga VAR spasio i nebi imali ovo sad.
Vjerovatno mu je bila panika u glavi kad ga je ovaj zvao za "potencijalni" crveni, i 8nda su se izvukli na najgluplji mogući način.

Dakle, ponavljam, najveći problem je u tome kako Bel, misleći da je Neva napravio faul, nije odmah izvadio crveni!

R
Kompa je si ikada trcao u životu ili sprintao da ne ispadnem bezobrazan..decko je bio u punom trku, 30km ako se ne varam ...koliko mu treba da ga izbaci iz ravnoteze

Z
VAR je sredstvo za provođenje lopovluka... kada su uveli VAR, čim sam skužio da će isti suci biti u VAR sobi znao sam da je to sprdačina i ruganje... zašto provjere traju dugo ? Jer muljaju, varaju i namještaju...
Lopovluk počinje već na TV prijenosu, vara Tv režiser jer ne ponavlja ono što ne želi, vara Tv komentator, varaju analitičari i stručnjaci, varaju mediji...ima li itko tko ne vara u ovom kupusu 🤡🤡🤡

O
28.02.2024, 09:40 #146 Last Edit: 28.02.2024, 09:43 by Orpat
Vidi se kontakt desne ruke na Franjinom lijevom ramenu, kamera jako loše to prikazuje, ja sam prvo mislio da je Nevistić napravio prekršaj, ali se to ne vidi na kameri, a kontakt Bernauera i Franjinog ramena se vidi. ovdje kamera nedostaje na drugoj strani, bolje bi se vidjelo.

Z
Ne budite ovce, kako vam nije jasno da udruženo muljaju i to stalno...evo Strikan i Kolarić su nekoliko kola na ledu... Zašto ? Kakvi god bili ,u globalu su sudili koliko toliko pošteno ...ali gazdama se to nije dopalo...zato sada sude suci od zadatka i povjerenja... Bel...očekuje se Zebec u niskom startu...ima ih...

T
Jasno je kao dan, ovo su sjebali na račun Rijeke. Tko god kaže suprotno, stvarno valjda nije igrao nogomet ni na terminu. Ovo je faul ovog francuza, a nećemo uopce raspravljat o tome da je Nevistić falio loptu. Čovjek loptu nije ni dotaknuo. Doslovce imaš priliku da biraš šta želiš sudit, ne možeš sjebat. Ali sve je tu već jasno ko dan, od plakanja nema ništa.

Ali najsramotnije je ta komunikacija i kako ona izgleda. I način na koji oni donose odluke. Koji kurac je to?
Kao da se djeca na školskom dogovaraju jeli faul ili nije? Pa jebote postoji li neki protokol, svaka situacija koja se gleda je u stilu "ja mislim ovo, "ja mislim ono" - doslovce nitko nije siguran u ništa. Tko tu koga jebe, ja i dalje nisam shvatio. Ali ono šta sam shvatio, oni i da žele navlačit za nekog oni to ne znaju napravit.

Ja ne znam jesu li oni gledali ikad suđenje Premiershipu i Ligue1 , ta VAR komunikacija se objavljuje i na youtubeu, neka pogledaju to  na youtube i pogledajte kako se sudi po pravilima.

Moj zaključak nakon ove drame sa snimkama; ovdje u HNLu je svako suđenje, stvar sreće. Ovo je sreća, ovi sude po nekoj intuiciji ne po pravilima. I ako nisi 30% bolji od protivnika, ovdje se sve može sudit. Doslovce, svaka utakmica je kako ti padne grah.

Ispravan primjer suđenja i komunikacije:

O
Quote from: ZZZZ7777 on 28.02.2024, 09:48Ne budite ovce, kako vam nije jasno da udruženo muljaju i to stalno...evo Strikan i Kolarić su nekoliko kola na ledu... Zašto ? Kakvi god bili ,u globalu su sudili koliko toliko pošteno ...ali gazdama se to nije dopalo...zato sada sude suci od zadatka i povjerenja... Bel...očekuje se Zebec u niskom startu...ima ih...

Bez obzira na ovu situaciju s Ivanovićem jako je loše sudio obje utakmice  i trebalo bi tražiti njegovo izuzeće, ako sad to ne tražimo javno, nitko nam neće biti kriv za ništa. sad se klub mora postavit malo čvršće po tom pitanju.