Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ni riječi o nama.

NITKO od medija u sat vremena nije upitao ni slovo o Rijeci. A dobro.
#navodninavijač

Nebitni smo a jos i sutimo. Ne treba kmecat kao ovi doli ali...od novinara na presici sve sami tovari, nasih nema, njih ne zanima zasto je Bel ponistio prekrsaj 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bilo je pitanje...
A i odgovor...
Vrhunski...
curenju snimaka s utakmice Dinamo - Rijeka
"Ne bojimo se da ce curiti, cak ni kada bismo pogrijesili. S obzirom na to da svi suci u Hrvatskoj sude posteno i casno te ¿ele donositi postene odluke, ne bojimo se bilo kakvih snimki. Onaj tko je skidao utakmicu Varazdin - Hajduk sa servera sigurno nije odbacio ostale utakmice. Mislim da necemo vise dozivjeti ovakvo
curenje jer ce Croatel, koji je kroz server omogucio da ove snimke izadu, zastititi dodatnim siframa.
Ovo je nezapaméen pritisak na suce, htjelo se manipulirati snimkama da bi ispalo kako smo radili necasno. Othrvat cemo se pritisku, hrvatski suci dostojno sude u SHNL-u. Nadam se da ce greske, koje su dio sudenja, biti svedene na minimum i nece utjecati osobito na borbu za titulu. Dosta smo snani da zavrsimo sezonu kako bi titulu uzeo najbolji."

Moja teorija je da idemo nekom logikom " seru vam tovari, seru vam purgeri, nas kad zajebete, šutimo i ne pljujem vas", tj. da igramo  na nešto, koliko ludo zvučalo, da su ipak svi od "krvi i mesa" i da će u nekom trenutku doći do toga da ti kažu "ovi su ipak bili ok prema meni, nisu mi srali" i osuditi kako treba.

U ovoj podijeljenoj državi na dva dijela, ne vidim što možemo dobiti da tražimo izuzeća, pišemo priopćenja, tek nas tad mogu razapeti, pod parolom" svi ste isti ".

Znam da kod navijača nije popularno, ali jedinu kartu koju imamo u rukavu je upravo ta, šuti i radi, koliko god bilo bolno za ljude koji navijaju.

Quote from: Baross on 28.02.2024, 12:09Bilo je pitanje...
A i odgovor...
Vrhunski...
"Ne bojimo se da ce curiti, cak ni kada bismo pogrijesili. S obzirom na to da svi suci u Hrvatskoj sude posteno i casno te ¿ele donositi postene odluke, ne bojimo se bilo kakvih snimki. Onaj tko je skidao utakmicu Varazdin - Hajduk sa servera sigurno nije odbacio ostale utakmice. Mislim da necemo vise dozivjeti ovakvo
curenje jer ce Croatel, koji je kroz server omogucio da ove snimke izadu, zastititi dodatnim siframa.
Ovo je nezapaméen pritisak na suce, htjelo se manipulirati snimkama da bi ispalo kako smo radili necasno. Othrvat cemo se pritisku, hrvatski suci dostojno sude u SHNL-u. Nadam se da ce greske, koje su dio sudenja, biti svedene na minimum i nece utjecati osobito na borbu za titulu. Dosta smo snani da zavrsimo sezonu kako bi titulu uzeo najbolji."
To je kurac a ne pitanje. Bitno da nasi pisu o Rijeci koja se prepala ali kad se treba pojaviti na presici nula bodova. Pitat da obrade komunikaciju Bel-Pajac, pa ako treba inzistirati.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
kakvo pitanje takav odgovor, da ga je pitao mozete nam objasniti situaciju iz 26 minute dobio bi odgovor u stilu ili nemamo tu snimku (nismo se pripremili) ili bi saznali sta je bilo

A i odgovor...
Vrhunski...

Steta sto ga onaj pokojni tovar nije kratio za glavu u restoranu kad je mogao, da je pala jedna glava u hrvatskoj politici/sudstvu ostali bi pazili sta rade ubuduce.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

R
nemoj kompa ....taj je preplatnik, zapadna tribina ,,nas decko da ne pocnem opet  :bo:

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.02.2024, 12:13
A i odgovor...
Vrhunski...
To je kurac a ne pitanje. Bitno da nasi pisu o Rijeci koja se prepala ali kad se treba pojaviti na presici nula bodova. Pitat da obrade komunikaciju Bel-Pajac, pa ako treba inzistirati.

Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:19Objektivno, ne vidim ovdje nikakav prekršaj, ne znam, vidim bacanje Ivanovića, kao navijač Rijeke realno.

Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:28Kažem iz ove kamere je dosta nejasno što ne znači da nije prekršaj, ali greška je glavnog suca što je poništio prekršaj i žuti, prekršio je VAR proceduru.

Znači u prvom "objektivno" kažeš kako se Ivanović bacio (a nije jer se vidi i na toj snimci, a i iz postojećih snimki iz drugih kuteva) da bi kasnije napisao kako je ipak dosta nejasno.
Objektivno mislim kad si prvi post napisao, da nisi promislio pa se sad u drugom vadiš.  8)

Sve OK, ali čemu ta neka velika "objektivnost" kojom volimo težiti nakon utakmica. Valjda nema navijača, kao što smo mi navijači Rijeke koji uvijek prvo bacamo po sebi drvlje i kamenje. Istina je da treba prvo sebe gledati i od sebe polaziti, ali treba li baš i situacijama u kojima nismo krivi, nego u pravu isto pokušavati pronaći vlastitu krivnju? Ovdje zaista nema ni trunke govora o tome da to nije faul uslijed guranja igrača Dinama i nemojmo pretjerivati faul je čist kao suza.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ivanovic sprinta 35 km/h. Jedan ga gurne rukom straga, a drugi mu uklize pod noge sprijeda.
I sad neki "objektivni navijac Rijeke" kaze to nije prekrsaj.
Pa da nas nema trebalo bi nas izmislit.

Treba pitati Novi List je li im skupa dnevnica da pošalju novinara za Zg... :jbg:

R
Da NL. Oni poberu šušku od oglasa i osrtnica te najma prostora u onom neboderu. Kakvo novinarstvo? Prepisat dva članka sa drugih medija i gotovo.

Z
Nitko od novinara ne zna postaviti pitanje...a posebno mi je odvratno kad se novinar ne predstavi prije nego postavi pitanje...divim se Sopiću...

M
Quote from: D2 on 28.02.2024, 12:47
Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:19Objektivno, ne vidim ovdje nikakav prekršaj, ne znam, vidim bacanje Ivanovića, kao navijač Rijeke realno.

Quote from: Orpat on 28.02.2024, 09:28Kažem iz ove kamere je dosta nejasno što ne znači da nije prekršaj, ali greška je glavnog suca što je poništio prekršaj i žuti, prekršio je VAR proceduru.

Znači u prvom "objektivno" kažeš kako se Ivanović bacio (a nije jer se vidi i na toj snimci, a i iz postojećih snimki iz drugih kuteva) da bi kasnije napisao kako je ipak dosta nejasno.
Objektivno mislim kad si prvi post napisao, da nisi promislio pa se sad u drugom vadiš.  8)

Sve OK, ali čemu ta neka velika "objektivnost" kojom volimo težiti nakon utakmica. Valjda nema navijača, kao što smo mi navijači Rijeke koji uvijek prvo bacamo po sebi drvlje i kamenje. Istina je da treba prvo sebe gledati i od sebe polaziti, ali treba li baš i situacijama u kojima nismo krivi, nego u pravu isto pokušavati pronaći vlastitu krivnju? Ovdje zaista nema ni trunke govora o tome da to nije faul uslijed guranja igrača Dinama i nemojmo pretjerivati faul je čist kao suza.
Da dodam jos nesto,kad maliciozni ljudi primjete da se preispitujes (sto nije losa osobina) onda jos dodaju sranja po tebi,sto se nekako nasem klubu desava kroz medije.
Sutimo o svemu,ne snimamo videe,ok ,evo jos malo i od nas onda, i onda spodobe recimo poput Strahonje daju nadrealna objasnjenja kojih nema ni u Kusturicinim filmovima.

https://www.facebook.com/100063755312718/videos/903207344932155/

VAR konverzacija kod penala dinama i Lokomotive , u komentarima je i ovaj zadnji penal protiv nas .

Oprez - gnjusno je cuti kako "slave" kada se svirao penal protiv nas   
alkoholom protiv droge