Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Najjača država u EU za radit sve vrste velikog kriminala bez ikakvih posljedica

Samo se zapitajte kad se ovo radi u sportu, u nekoj tamo jebenoj prvoj haenel, koju ajmo reć realno da nema Hajduka bi gledalo do 10 tisuća ljudi svaki vikend zahvaljujući uglavnom nama. Ako se ovo radi u HNL-u, šta sve trpe državne institucije i javni sektor.
#navodninavijač

Quote from: Fornax on 28.02.2024, 23:05Zapravo, totalni kolaps je najbolje što bi se moglo dogodit.

Točno.

Quote from: Fornax on 28.02.2024, 23:05Vjerojatno se neće dogodit ništa.

Još i točnije.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ako nakon ovoga bude bez korjenitih promjena, onda stvarno treba razmisliti o smislu cijelog sustava.

Na portalima: Poslusajte sramotno slavlje u Var sobi prilikom provjere dosudjenog penala za Dinamo.

Ah da, zaboravih da nasi novinari nemaju potpunu slobodu i takve clanke na nacionalnim portalima necemo citati 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

O
Klub i dalje šuti, trebalo je već reagirat.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 29.02.2024, 00:56Na portalima: Poslusajte sramotno slavlje u Var sobi prilikom provjere dosudjenog penala za Dinamo.

Ah da, zaboravih da nasi novinari nemaju potpunu slobodu i takve clanke na nacionalnim portalima necemo citati 🤮.

https://www.rijekadanas.com/poslusajte-slavlje-u-var-sobi-kod-dosudenog-penala-za-dinamo-protiv-rijeke/?fbclid=IwAR3mFjV3dyQK2wlD-EFTeosKzyIYPooaRQ5cJtZsQiELNJcJbZTcxEJA1iE#lt6atwnxw02twa6yf8s

bez sramotnog i to lokalni portal.

R
Kaže Marić da je sve OK. A toliko su bahati da ti namjerno stave suca koji te već zajebo

Z
Zašto bi bilo promjena ? Naivčine, to se samo dva režimska kluba bore za prevlast ...koji će od njih biti glavni partijski klub 🤡 nema tu kruha za ostale...sjaši Kurta da uzjaše Murta...🤡

Z
Farsa je da ne cure snimke koje pogoduju ajduku, a oštećuju protivnika ajduka...tu ozbiljna priča završava...🤡

Ne želim glumiti đavoljeg odvjetnika sad radi čega si idem nakurac... :jbg:

Ali mislim da je snimka sa Maksimira pretjerano shvaćena. Odnosno ta karakterizacija "veselja" koju ja valjda deseti put pokušavam čut i ne uspjevam. Nakon što sam čuo jučer koja je razina komunikacije između sudaca u Varaždinu: koliko različitih mišljenja, sjebanih audio razina i posljedičnih vikanja jer ovi na terenu valjda ne znaju drugo nego derat se, pretpostavljam da ovaj šta se dere faul faul lakat mora bit pomoćnik Pataki koji je to standardno dužan prijaviti iako je gledao iza leđa u njih. Ti bravo bravo, žuti žuti i to su očito njihov način komunikacije, snalaženja gdje je bolje prijavit nešto očito pet puta nego prešutit s očekivanjem da je netko drugi to već vidio.

I ponavljam opet, penal je meni čist jer je nesmotrena reakcija Gode. Glup i možda malo nategnut penal, ali ja bi popizdio da se ovo nama ne sudi. Drugi par rukava što mi svi vjerujemo da se nama ovo ne bi ni sudilo, pogotovo u Maksimiru, to je već posljedica nečeg drugog.
#navodninavijač

Z
Quote from: T.T.N.Y. on 29.02.2024, 09:39https://telesport.telegram.hr/na-prvu/procurila-je-var-snimka-sa-susreta-istre-i-rijeke-evo-sto-se-tada-govorilo-o-toj-situaciji/?fbclid=IwAR1efbFSBsXB1ZVl-eIecp-smAVn8Xj8sueieGO0g_Uj7FTqy6m7SPtbOQM

Ima li koja audio snimka s Hajduk - Rijeka?  :bo:

Cilj je da se utvrdi kako je VAR korumpiran, što i jest, ali ne na primjeru i u korist ajduka 🤡 ne mogu stalno ići na oštećenja ajduka jer onda bi trebalo češljati i utakmice ajduka 🤡

Z
Quote from: TIR on 29.02.2024, 09:33Ne želim glumiti đavoljeg odvjetnika sad radi čega si idem nakurac... :jbg:

Ali mislim da je snimka sa Maksimira pretjerano shvaćena. Odnosno ta karakterizacija "veselja" koju ja valjda deseti put pokušavam čut i ne uspjevam. Nakon što sam čuo jučer koja je razina komunikacije između sudaca u Varaždinu: koliko različitih mišljenja, sjebanih audio razina i posljedičnih vikanja jer ovi na terenu valjda ne znaju drugo nego derat se, pretpostavljam da ovaj šta se dere faul faul lakat mora bit pomoćnik Pataki koji je to standardno dužan prijaviti iako je gledao iza leđa u njih. Ti bravo bravo, žuti žuti i to su očito njihov način komunikacije, snalaženja gdje je bolje prijavit nešto očito pet puta nego prešutit s očekivanjem da je netko drugi to već vidio.

I ponavljam opet, penal je meni čist jer je nesmotrena reakcija Gode. Glup i možda malo nategnut penal, ali ja bi popizdio da se ovo nama ne sudi. Drugi par rukava što mi svi vjerujemo da se nama ovo ne bi ni sudilo, pogotovo u Maksimiru, to je već posljedica nečeg drugog.

Ni ja ne vidim i ne čujem slavlje u sobi, osim vike penal, penal...ono jedva dočekali...siguran sam da ovo nama protiv Dinama ne bi sudili... opet ponaz, nema tu penala, Goda je naivan jer je trebao to očekivati...ovaj se baca i simulira...neka mu netko kaže da sada može ustati...ne prihvaćam da je to penal... kao što ne prihvaćam da je pjevanje Levaju stvarna prijetnja...to je obično navijačko podjebavanje koje je netko odlučio izokrenuti u stvarnu prijetnju... čista manipulacija...ne znam zašto prihvaćamo to 🤡