Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: david_ri on 24.04.2024, 09:47Iskreno ne vjerujem da ce suditi nasi jer sve ovo okolo stranih sudaca je Miskovicevo djelo (provjereno).

S druge strane, Mordor pokazuje svoj utjecaj delegiranjem Bela u svim svojim utakmicama. Time lagano krstare do derbija gdje imamu jedinu realnu sansu za odvojiti se malo. Dobro je netko napisao, trebao bi se sa njima i u autobusu voziti koliko su ga privatizirali.

Ako nekim cudom finale kupa sude nasi, tipo Bel, vise od osvajanja tog kupa bi volio da ih nasi iskasape i dobe dovoljno crvenih za prekid utakmice i 2x 0:3.

SRAMOTA, jedino nasih sudaca nema na nikakvim listama osim domaceg prvenstva. Svi su daleko ispred nas, cak i regija. Ovo je rak rana naseg nogometa i stvarno nakon gasenja pozara stranim sucima u derbijima, nakon kraja prvenstva treba povuce neke radikalne poteze i krenuti u korjenite promjene sudacke organizacije.

Ništa od ovoga. Kad je ono Miško prijetio da će izaći iz HNS-a ukoliko ne dođe do "reorganizacije sudačke organizacije"? Ne da mi se provjeravati, ali rekao bih da je to bilo prije 2017.

Ako to prođe lišo i Miško se ne buni dovoljno da spriječi, sami smo si krivi za to. Pogotovo u situaciji da nas D(e)Beil ošteti i košta Važa.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
Rekao bi jedan meni drag bend : " If you tolerate this then your children will be next ".

Ja nemam nista protiv da Bel sudi kup. Nemam nista protiv ni da taj kup izgubimo njegovom pogreskom.
Ma moze i 5 puta grubo pogrijesiti u tom finalu kupa, moze pickarat sve zivo i nezivo, samo neka ima priliku da se iskupi u superkupu koji mjesec kasnije ;)

Quote from: SandroB on 24.04.2024, 10:23
Quote from: david_ri on 24.04.2024, 09:47Iskreno ne vjerujem da ce suditi nasi jer sve ovo okolo stranih sudaca je Miskovicevo djelo (provjereno).

S druge strane, Mordor pokazuje svoj utjecaj delegiranjem Bela u svim svojim utakmicama. Time lagano krstare do derbija gdje imamu jedinu realnu sansu za odvojiti se malo. Dobro je netko napisao, trebao bi se sa njima i u autobusu voziti koliko su ga privatizirali.

Ako nekim cudom finale kupa sude nasi, tipo Bel, vise od osvajanja tog kupa bi volio da ih nasi iskasape i dobe dovoljno crvenih za prekid utakmice i 2x 0:3.

SRAMOTA, jedino nasih sudaca nema na nikakvim listama osim domaceg prvenstva. Svi su daleko ispred nas, cak i regija. Ovo je rak rana naseg nogometa i stvarno nakon gasenja pozara stranim sucima u derbijima, nakon kraja prvenstva treba povuce neke radikalne poteze i krenuti u korjenite promjene sudacke organizacije.

Ništa od ovoga. Kad je ono Miško prijetio da će izaći iz HNS-a ukoliko ne dođe do "reorganizacije sudačke organizacije"? Ne da mi se provjeravati, ali rekao bih da je to bilo prije 2017.

Nešto od ovoga. Jednom je već smijenio sudačku organizaciju naš Miško. Svašta on zna i može.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/potres-u-hns-u-i-velika-pobjeda-miskovica-na-vrucem-sastanku-smijenjeni-i-veliki-sef-i-cijela-komisija-15049379
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

S
24.04.2024, 14:21 #605 Last Edit: 24.04.2024, 14:24 by SandroB
Quote from: Projeto on 24.04.2024, 14:04
Quote from: SandroB on 24.04.2024, 10:23

Nešto od ovoga. Jednom je već smijenio sudačku organizaciju naš Miško. Svašta on zna i može.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/potres-u-hns-u-i-velika-pobjeda-miskovica-na-vrucem-sastanku-smijenjeni-i-veliki-sef-i-cijela-komisija-15049379

Moja municija nije bila bojeva, a još manje uperena prema Miškoviću. Htio sam reći da je modus operandi našeg čovjeka otprilike uvijek isti. Nekome se dodvoriti, nekome pogodovati, od nekoga nešto iskamčiti. Te mogućnosti naši suci oduvijek obilato koriste; bivši, ali i oni koji reorganizacijom stupaju na dužnost. Da ne pričam kako je više nego očito da su naši suci velikom većinom u srcu dinamovci ili hajdukovci i ne mogu postupati krajnje profesionalno, jer profesionalci jednostavno nisu.

Svi imamo kompjutore i zar je teško zasuti facebook HNS-a nek vide da nismo mone jer ako polufinale između adjuka i krađanskog sudi strani sudac finale domaćem,ma nemoj a svi obojeni u plavo.
Volim grad koji teče

I
Tek sad sam skužio zašto Sandro ima Miška na tapeti!

PA da nema Miška on bi gledao utakmice ravnodušno , a ne sa knedlom u grlu, jer bi se borili svih ovih godina, zakurac!  ;D  ;D

S
24.04.2024, 21:23 #608 Last Edit: 24.04.2024, 21:24 by SandroB
Quote from: ispod stijena on 24.04.2024, 16:13Tek sad sam skužio zašto Sandro ima Miška na tapeti!

PA da nema Miška on bi gledao utakmice ravnodušno , a ne sa knedlom u grlu, jer bi se borili svih ovih godina, zakurac!  ;D  ;D

Dobra fora, ali ne odgovara stvarnom stanju. Ovdje se razvio nekakav dojam da ja "Miška imam na tapeti", što apsolutno nije točno.

Današnji primjer je potpuno krivo shvaćen, ali nema veze... imate potpunu umjetničku slobodu interpretirati moje ili bilo čije riječi.

Miška valoriziram kao i svakog drugog iz našeg kluba; kritiziram bez dlake na jeziku kad mislim da se ne radi ispravno, hvalim kad procijenim da zaslužuje pohvalu. Naravno da se nisam (još) potpuno pogubio i jasno mi je da predsjednika treba gledati kao konstantu i kao figuru koja ima ogromnu težinu, a ne kao Roberta Punčeca ili Valeri Božinova.

Moja najteža riječ upućena predsjedniku bila je "diletant" i s današnje pozicije mogu prihvatiti da je pregruba, iako jednim dijelom znam da o sportskom dijelu priče (globalno rečeno, da ne idem u detalje) sam predsjednik i ne zna previše. Svi ovdje pratite što se piše i jako dobro znate da je bilo i puno težih riječi upućenih predsjedniku, a nisu ostavile traga. Bilo je i prostačkih uvreda, pa nikom ništa. Ne s moje strane, nego ljudi na koje se nitko nije osvrnuo. Na mog "diletanta" krenula je poplava iz koje sam se jedva izvukao  :)

Ne znam, možda bi vam trebao biti zahvalan što me detaljno pratite i analizirate, pa eto...

Za kraj... moram primijetiti kako sam neku paradigmu o predsjedniku istekom vremena bitno promijenio.
Odrastao sam uz "politiku miroljubive koegzistencije", moji vršnjaci i stariji sjetit će se da je to bilo geslo nesvrstanih zemalja.
Ta "politika miroljubive koegzistencije" je meni strašno išla na k.rac kad se proklamirala iz našeg kluba. Osjećao sam se kao da mene netko j_be. Ovo što @ispod stijena kaže - ja se žderem, a mi čestitamo protivniku i dajemo ruku sucu koji nas je izmasakrirao, pa smo još svi zajedno Hrvatska.

E... ove godine sam shvatio, ali tek nakon što je hajdučka "pravednička" politika kulminirala, pa se bolno prizemljila, a sve u "koegzisteniciji" s kreaturama a la Peras ili Jakirović, ridikulima od novinara kojima je "sad odjednom postalo jasno da su Riječani metnuli banner o Učkoj i Grčkoj" itd, itd.

Sad sam bez zajebancije shvatio da je respektabilan civilizacijski doseg biti totalno drukčiji od tih morona. I priznajem, to je rezultat Miškovićeve i klupske politike ne-miješanja i ne-zamjeranja.

Da se razumijemo, popizdit ću ako nam to (ne daj Bože) presudi u borbi za titulu, ali... kako sada stvari stoje, jako mi godi biti dio ovog ambijenta, a ne onog dole ili gore.

Eto... jebala te tapeta  :)

Velik je Miško po tom pitanju, vodi klub na način da navijače čini većim i boljim...ljudima?

Možda i nije loše što sportski rezultat nekad pati kao posljedica njega kao dobrice, ali tko garantira da bi bilo bolje kad bi nam službeni klub imao kratak fitilj? Na ovaj način je barem sve u globalu iznad drugih i to ne za malo. Drago mi je što je moj klub takav, i ne bi nijednu titulu mijenjao za biti dio režimlja i galame.
#navodninavijač

Odjednom svi vole i cijene Miška! Oduvijek su ga voljeli i cijenili. Tko zna da li se i onaj grafit "Miško odlazi" na Kantridi popiturao. Neka, neka tako treba.

I ne zaboravite kada dođe opet kriza, a doći će, da alternativa Mišku može biti:

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Z
25.04.2024, 16:48 #611 Last Edit: 25.04.2024, 17:00 by ZZZZ7777
Quote from: Projeto on 25.04.2024, 14:43Odjednom svi vole i cijene Miška! Oduvijek su ga voljeli i cijenili. Tko zna da li se i onaj grafit "Miško odlazi" na Kantridi popiturao. Neka, neka tako treba.

I ne zaboravite kada dođe opet kriza, a doći će, da alternativa Mišku može biti:

https://www.index.hr/sport/clanak/ademi-suci-odlicno-rade-svoj-posao-nemam-razloga-sumnjati/2564296.aspx

Znači poludio sam na naslov jer sam mislio da "nema razloga sumnjat" u to da sudac nije htio oštetit Osijek.. Na kraju sam još više poludio jer idiot aludira na to da su oni oštećeni za penal..

Čovječe dokle seže bezobrazluk ovih debilčina mordorskih?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Tip je jedini igrac u HNL koji 2 god. nije igrao zbog dopinga, pravi ogledni primjer sportasa i idol branitellja vjere i domovine.

M
Kakav klub,takav trener, takav kapiten