Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Samo sam preletio i vidio da je Borbalan bio i šef komisije u...drum roll, please...Bugarskoj.

Koliko se sjecam tamo su se predsjedni i sezali po terenu s oruzjem i orudzem, bilo je namjestanja itd. Se sta popravilo lani kad je bio tamo?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

https://tradingeconomics.com/country-list/corruption-rank?continent=europe

Kaže ovdje da su Španjolci malo manje korumpirani nego mi, pa s te strane valjda je to korak naprvo.

S druge strane, sta onda trazi u Bugarskoj i kod nas?
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Boy1da on 15.05.2024, 12:44Samo sam preletio i vidio da je Borbalan bio i šef komisije u...drum roll, please...Bugarskoj.

Koliko se sjecam tamo su se predsjedni i sezali po terenu s oruzjem i orudzem, bilo je namjestanja itd. Se sta popravilo lani kad je bio tamo?

Gentlemenskim dogovorom, oružje se sad poteže u tunelu na poluvremenu i nakon utakmice.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 15.05.2024, 12:48
Quote from: Boy1da on 15.05.2024, 12:44Samo sam preletio i vidio da je Borbalan bio i šef komisije u...drum roll, please...Bugarskoj.

Gentlemenskim dogovorom, oružje se sad poteže u tunelu na poluvremenu i nakon utakmice.

Ah... Što ti je Europa...  ;D  ;D  ;D
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Prvo kolo delegirao Francuz

Bez Bela koji je već stigao napraviti cirkus u Gruziji u Europi. Lajkam prvi potez
MAGICA FIUME

M
A Bruno Marić se vraća kao kontrolor suđenja

Ozbiljni pomaci šta je je.
#navodninavijač

Na prvu loptu ova ideja izgleda dobro. Nadam se da će i provedba biti na mjestu.

Aha  :neretljak:.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Skomina:

"Smolčić je dobio kopačkom po glavi, ali to je u duelu bilo. Nije to za žuti karton. Poništeni gol Rijeke je opravdan jer je u trenutku upućivanja lopte Andrić bio u zaleđu."

"Imamo duel Andrića i Teophile-Catherinea. Prekršaj je postojao i to je dobra odluka, a žuti karton ne bih dao Andriću zbog reakcije nakon njega."

"Pogledajmo sve snimke, pogledajmo reakciju klupe... Igra se 90. minuta, za mene je to žuti karton. Za crveni karton moramo imati silinu. Cordoba je pokupio suparnika po nozi. Na seminarima se uči da je ovo za žuti karton, ali kad se uzme u obzir da je to 90. minuta, da je nakon toga nekoliko ljudi s klupe Rijeke dobilo karton... Utakmica bi se puno mirnije završila da je pokazan crveni karton."
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 02.09.2024, 20:12Skomina:

"Smolčić je dobio kopačkom po glavi, ali to je u duelu bilo. Nije to za žuti karton. Poništeni gol Rijeke je opravdan jer je u trenutku upućivanja lopte Andrić bio u zaleđu."

"Imamo duel Andrića i Teophile-Catherinea. Prekršaj je postojao i to je dobra odluka, a žuti karton ne bih dao Andriću zbog reakcije nakon njega."

"Pogledajmo sve snimke, pogledajmo reakciju klupe... Igra se 90. minuta, za mene je to žuti karton. Za crveni karton moramo imati silinu. Cordoba je pokupio suparnika po nozi. Na seminarima se uči da je ovo za žuti karton, ali kad se uzme u obzir da je to 90. minuta, da je nakon toga nekoliko ljudi s klupe Rijeke dobilo karton... Utakmica bi se puno mirnije završila da je pokazan crveni karton."

Ma.neka I jede govna...... silina...pa uklizao je kao ludak.   Da nije maknuo nogu odnio bi mu potkoljenicu...a I da Andric I faul..ma koji faul ...covjek je uletio prazno, krivo procjenio let lopte , izgubio ravnotezu I laktom odvalio Andrica...kakav prekrsaj ili kontakt
...ima.snimka negdje ...smjesno