Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

QuoteZaključno, želimo naglasiti kako smo upoznati s dopisom dijela klubova SuperSport HNL-a, ali budući da su neki od potpisnika proteklih (tje)dana radili upravo stvari koje osuđuju, ne želimo biti dio tog igrokaza. S time u vezi, pozivamo sve nogometne klubove, igrače, djelatnike i službene osobe da budu svjesni odgovornosti koju imaju prema javnosti i da svojim postupcima ne narušavaju integritet hrvatskog nogometa.

NK Osijek s.d.d.

S ovim se bome slažem, jako lijepo sročeno. To mi je jasno jedini minus, šta se nije moglo odvojeno napisat iste riječi ko što su Osijek, Istra pa i Rudeš čitam isto? Malo da udovoljiš navijačkom puku naušrb svih igrica u pozadini koje se sigurno vode.

Je li Rijeka na popisu samo da se da dodatan integritet tom popisu, odnosno da ne ispadne da je Hajduk za rušenje svega, Dinamo za obranu svega, a Rijeka i Osijek negdje između?
#navodninavijač

Z
29.02.2024, 19:04 #286 Last Edit: 29.02.2024, 19:07 by ZZZZ7777
Naivni ste...u HNL su gazde dva režimska kluba, dva lopovska kluba koja nikada neće uspostaviti pošteno suđenje... Rijeku i ostale klubove se tu ne pita ništa... možete vi lajati na mjesec i imati svoje navijačke doskočice i parole...ali realnost je drukčija...nama ostaje balansirati na žici...
Pored toga postoji tu masa stvari koje mi ne znamo i koje se odigravaju u pozadini...glupo je ovako lupati napamet uz pivicu i tražiti nešto...ali ljude očito veseli...

Z
Quote from: TIR on 29.02.2024, 18:56
QuoteZaključno, želimo naglasiti kako smo upoznati s dopisom dijela klubova SuperSport HNL-a, ali budući da su neki od potpisnika proteklih (tje)dana radili upravo stvari koje osuđuju, ne želimo biti dio tog igrokaza. S time u vezi, pozivamo sve nogometne klubove, igrače, djelatnike i službene osobe da budu svjesni odgovornosti koju imaju prema javnosti i da svojim postupcima ne narušavaju integritet hrvatskog nogometa.

NK Osijek s.d.d.

S ovim se bome slažem, jako lijepo sročeno. To mi je jasno jedini minus, šta se nije moglo odvojeno napisat iste riječi ko što su Osijek, Istra pa i Rudeš čitam isto? Malo da udovoljiš navijačkom puku naušrb svih igrica u pozadini koje se sigurno vode.

Je li Rijeka na popisu samo da se da dodatan integritet tom popisu, odnosno da ne ispadne da je Hajduk za rušenje svega, Dinamo za obranu svega, a Rijeka i Osijek negdje između?

I ja bih isto više volio da smo samostalno istupili, ali ne znamo kako je to išlo...na kraju nevažno...

Quote from: TIR on 29.02.2024, 18:56

NK Osijek s.d.d.

Bravo šarani, svaka čast, ovo je sve kako je trebalo reagirati i kod nas. Ali najveće budale smo mi koji gubimo živce  :jbg:

Itekako je vazno.
Ja znam sto sam gledao pred 4 dana. Sto smo gledali na Rujevici protiv istog protivnika.
Cuo sam snimke iz VAR sobe.

A na stranu i to, ti potpisujes nesto s nekim koji je pred par dana radio upravo ono protiv cega potpisujes.  :vijesti:
Bilo bi smjesno da nije tragicno.

I boli me kita sta bi ovi dole bili isti ili jos gori. Apsolutno nebitno. Meni su oni jednako zlo. Rijeka nije smjela bit na ovom pamfletu uz Dinamo. Tocka.

T
Nakon kratkih konzultacija sa standardom ekipom sa Istoka riječke Rujevice, iz protesta zbog ovog dopisa propuštamo utakmicu u nedjelju. Malo nam je ipak ovaj naš potpis bljak!

Čestitam tovarima što su nas uspjeli odvojit od kluba, ali ovo je stvarno bljak od strane našeg kluba. Također čestitamo i našem klubu koji ne da nije zaštitio navijače, nego nije zaštitio svoje igrače i stručni stožer, što je još kretenskije.

Rijeko, dobi se!

Quote from: Boy1da on 29.02.2024, 13:25Ne znam sta pametno rec. Oduvijek je tako. Svuda je tako. Razlika je u tome sto je u nekoj Ligi prvaka, Premiershipu ili NBA to usmjereno i motivirano novcem, tamo se vrte enormni profiti, dok je kod nas to sredstvo kontroliranja masa i propagande.

Kako nije kod nas motivirano novcem? Cijeli sustav je bio ustanovljen i prilagodjen kako bi se direktno pogodovalo dinamu da vrti veliku lovu kroz euro utakmice i transfere.
A ta lova je cilj. Jer ces tu lovu cuclati van iz kluba kroz napuhani proracun i dijeliti svojim jatacima.

@ZZZZ7777 kako znamo da klub nista ne poduzima? Pa zato jer vidimo da nista ne radi. Javno ne objavljuju nista, a ispod stola ocito nista ne rade, jer se izmedju 2 utakmice s dinamom sudacki kriterij nije uopce promijenio. To mi je znak ili da nisu nista htjeli napraviti ili da nisu nista znali napraviti.

@D2 slazem se. Trebamo se i mi javno oglasiti. Ne u smislu da skocimo u kola sa tovarima jer je njima samo u cilju postaviti njihovog covjeka kako bi se sudjenje okrenulo u njihovu korist. Mi trebamo graknuti da se ovakva komisija raspusti i da se sudjenje unormali na nacin koji bi odgovarao svima, a ne samo rezimlijama
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Quote from: toñito on 29.02.2024, 19:17Nakon kratkih konzultacija sa standardom ekipom sa Istoka riječke Rujevice, iz protesta zbog ovog dopisa propuštamo utakmicu u nedjelju. Malo nam je ipak ovaj naš potpis bljak!

Čestitam tovarima što su nas uspjeli odvojit od kluba, ali ovo je stvarno bljak od strane našeg kluba. Također čestitamo i našem klubu koji ne da nije zaštitio navijače, nego nije zaštitio svoje igrače i stručni stožer, što je još kretenskije.

Rijeko, dobi se!
Onda mi prepustiš svoju pretplatu🤔došao iz tuđine doma pa mi se bas gleda Rijeka
Slažem se da je mali glupo ali teško je svima biti normalan i čini mi se da je južnjačka histerija i must have naslov polučio rezultate

A
Quote from: Snjesko on 29.02.2024, 19:13Itekako je vazno.
Ja znam sto sam gledao pred 4 dana. Sto smo gledali na Rujevici protiv istog protivnika.
Cuo sam snimke iz VAR sobe.

A na stranu i to, ti potpisujes nesto s nekim koji je pred par dana radio upravo ono protiv cega potpisujes.  :vijesti:
Bilo bi smjesno da nije tragicno.

I boli me kita sta bi ovi dole bili isti ili jos gori. Apsolutno nebitno. Meni su oni jednako zlo. Rijeka nije smjela bit na ovom pamfletu uz Dinamo. Tocka.

Potpisujem.

Quote from: toñito on 29.02.2024, 19:17Nakon kratkih konzultacija sa standardom ekipom sa Istoka riječke Rujevice, iz protesta zbog ovog dopisa propuštamo utakmicu u nedjelju. Malo nam je ipak ovaj naš potpis bljak!

...
Lol. Ovo mi je na nivou ne-odlaska na Ruju jer želiš Kantridu. Djetinjasto.

Napišite transparent. Ali otići sa tribine, jbt.  :sta:

Ali ne zaboravite da je Rijeka ovdje pozvala na legalizam. Plus možda je slinamo potpisao nas dopis.

Iako je Osijek tu dobio brownie points sa prcanjem Slinama radi a-je-to VAR objave.

Z
29.02.2024, 19:32 #295 Last Edit: 29.02.2024, 19:38 by ZZZZ7777

Rijeko, dobi se!

Navikli smo da vjerni navijači bojkotiraju voljeni klub jer se trener češao za jaja prije 30 godina...drugo nisam ni očekivao... što se mene tiče ne morate se ni vraćati... možete povesti sa sobom sve koji bi bojkotirali klub jer je na istom papiru pečat omraženog kluba...

V
Samo se nadam da neće na sjeveru bit neka poruka poput one "postajemo li filijala mrskoga rivala?!" koju nam tovari i dan danas nabijaju na nos nego direktno i jednoznačno - Odjebite gamad!
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: Boy3006 on 29.02.2024, 18:06Bebeka na čelo komisije pa neka mijauču!  8)
Pravog si našao, njegov stari je direktni sudionik Tuđmanove kuhinje kroz cijelo prvenstvo 99

Mogli su kao šarani istupiti i potpisati neovisni pamflet. Ovime su se svrstali na stranu protiv Tovara, a zajedno sa Mordorskim zlom koje nas je daleko više pokralo u zadnjih 25 godina.
Veliki šamar svima koji su izgubili živce prošle nedjelje...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Quote from: aahzinho on 29.02.2024, 19:38Mogli su kao šarani istupiti i potpisati neovisni pamflet. Ovime su se svrstali na stranu protiv Tovara, a zajedno sa Mordorskim zlom koje nas je daleko više pokralo u zadnjih 25 godina.
Veliki šamar svima koji su izgubili živce prošle nedjelje...

Devet klubova je reklo isto...NE zlu, NE teroru...bila bi neka razlika da nismo na istom papiru ? Ja vidim poruku ajduku a neki vide savez sa Dinamom...svatko vidi ono što želi vidjeti...