Oči koje sve vide ili ćakula o PNI

Started by D2, 15.12.2023, 09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
01.03.2024, 00:07 #330 Last Edit: 01.03.2024, 00:12 by Snowcrash
Quote from: R13KA on 29.02.2024, 23:03Tog Bruna Marića postavio je upravo Mišković kada je prije 3 godine smijenio Kulušića. Dosta je licemjerstva, šutili smo 30 godina i šutiti ćemo i dalje, u nedjelju svi na stadion pomoći ekipi. A hobotnicu ionako mi ne možemo srezat, postavila ju je politika i naš nogomet će vječno biti leglo kriminala i nema kluba koji nije namazan i predsjednika kluba koji bi htio biti na čelu te hobotnice. Naš nogomet je od prvog dana nastanka države pod pokroviteljstvom HDZ-a, pametnom dosta.

Netočan navod: Bruna Marića nije postavio presidente. Presidente nemaju utjecaj na izbore funkcija unutar sudačke organizacije. Presidente su bili skeptični do izbora. Kustić ga je uvjeravao kako je to kompromis. S razlogom se brineš mama, ispostavilo se da je Marić sustavno gradio i predao medijsko nuklearno oružje teroristima.
Sad će izabrat Duje Strukana, pa će on uvest red među kolege krkane.  ;D 

01.03.2024, 01:09 #331 Last Edit: 01.03.2024, 01:12 by Projeto
Quote from: vMario87 on 29.02.2024, 23:03Badbeat:

Nabijem na kurac onoga tko je na ovaj dopis stavio pečat HNK Rijeka kraj pečata kluba koji je, samo u posljednjih godinu dana, zajedno s bivšim trenerom, organizirao teroristički napad na Rijeku, kluba čiji igrači nekažnjeno sude, love za vrat i razbijaju inventar Rujevice, kluba koji nije htio dati dodatne ulaznice navijačima Rijeke za prošlotjedni derbi, i kluba čiji dosuđeni jedanaesterac, na tom istom derbiju, VAR soba slavi kao rođenje djeteta.

Hvala na pozornosti.

Ja ne mogu vjerovat koji su to idioti u klubu da su oni to izveli.. Pa čak i da stoji to šta govorite "možda su se oni potpisali na naš dopis, a ne obratno" opet se od tih šugavaca moraš ogradit. Nemam riječi kojima bi opisao ovo razočarenje danas.

Iz poštovanja prema čovjekovom radu do sada neću napisati kako se sve osjećam i što mislim zbog ovoga njegovog upisa izuzev da sam jako žalostan gdje smo u 5 dana došli od savršene atmosfere i glavnoga kandidata za naslov, a još smo prvi.

A valjda se isplati sve razjebati radi tovarskog pravedničkog, sebičnog gnjeva čiji su okidač bile ispravne odluke u Varaždinu i nespretne reakcije našega kluba prema vlastitim navijačima kojima se gadi Dinamo odnosno gadi vječna privilegiranost njihova i lopovluk.

Bilo bi nam možda bolje da smo na ratnoj nozi sa svima bitnima.

Što je najsmješnije sadržaj dopisa uopće nije problem  :)

Da je bar Niko nabio tu loptu.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

B
Ja se samo nadam da smo bar Rabuzina zakaparili ovim pečatom :neretljak:

R
Kupio si gazda ostanak na funkciji. Ako tovari preuzmu HNS neće ga držat ni da WC čisti. Tehnički su se seljački prikrpali nama jer smo se mi prije potpisali.

Šta god da bude, Sopiću i ekipi treba dat maksimalnu podršku s tribina. Oni su prvi, bore se za titulu i nemaju veze s ovim glupostima.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Je li izašla koja var snimka gdije je protivnik oštećen protiv Hajduka?

R
Meni nije jasno kako neki pojedinci a ima ih dosta toliko mrze tovare a onda zele od nasega kluba da se ponasa upravo kao oni, proglas je  jasno i glasno potvrda da se ostatak klubova ograduje od Tovara I njihovog pritiska na HNL i sudacku organizaciju i svi su ga trebali potpisati a zasto nisu ostala tri kluba mi ne znamo ali su poslali dopise i kao Osijek malo dodali o kriteriju da bi zadovoljili svoje navijace sta je cisto kupovanje bodova pred derbi... ovaj proglas nema.veze sa nasim stavom o kriteriju sudenja pa mi nije jasno sta nas to toliko opterećuje... ionako su temelji lige uzdrmani, Kustic kao picka dozvoljava da ga jebu u zdrav mozak ajmo još i mi sada okrenuti leda Misku i klubu , dizati transparente  da bi mogli uz pivu reci poslje jesmo im dokazali sad ...I toga Bitaru koliko ga volim nabijem na kuki

I
Nikad nisam suce stavljao u prvi plan i komentirao odluke, samo cu reci jednu stvar.

Opet smo se kao ljudi poskliznuli i nismo obuzdali ego i zapljeskali svakog puta osporavanom predstavniku NK Osijek Vladi Čoharu na fenomenalno odigranoj utakmici odnosno vraški dobro složenom pamfletu!

M
Quote from: Brijest on 01.03.2024, 08:18Je li izašla koja var snimka gdije je protivnik oštećen protiv Hajduka?

Nije zato jer protiv njih nije nitko ostecen,sve je na njihovu stetu.

Sto se tice onog sto se culo iz VAR sobe kad je Goda napravio "nazovi" penal,necu prejudicirati i reci da su se veselili penalu,ali cu reci da ja isto tako zvucim kad se Rijeci dodijeli penal protiv nekoga.

Quote from: Projeto on 01.03.2024, 01:09Iz poštovanja prema čovjekovom radu do sada neću napisati kako se sve osjećam i što mislim zbog ovoga njegovog upisa izuzev da sam jako žalostan gdje smo u 5 dana došli od savršene atmosfere i glavnoga kandidata za naslov, a još smo prvi.

A valjda se isplati sve razjebati radi tovarskog pravedničkog, sebičnog gnjeva čiji su okidač bile ispravne odluke u Varaždinu i nespretne reakcije našega kluba prema vlastitim navijačima kojima se gadi Dinamo odnosno gadi vječna privilegiranost njihova i lopovluk.

Bilo bi nam možda bolje da smo na ratnoj nozi sa svima bitnima.

Što je najsmješnije sadržaj dopisa uopće nije problem  :)

Da je bar Niko nabio tu loptu.

Sipali smo gorčinu i prije nego su tovari krenuli u svoju ofenzivu. jel nedjeljni derbi bio prije ili poslije ovih VAR pizdarija? Jel smo bili svjesni da nas je Bel zakinuo i prije nego smo čuli njegov kreštav glas iz VAR sobe? Neću reći da bi dobili utakmicu uz pošteni kriterij, jer to nitko neće nikad znati, ali je sigurno ne bi izgubili u zadnjoj minuti.

Apsolutno me boli tintilinić što su "pravednici" digli medijsku hajku na suce i komisiju. Oni to ionako rade ili kako bi dobili svog čovjeka unutra i usmjerili suđenje dodatno na njihov mlin. Ili čak vjerojatnije da stvore alibi zašto će još jednu sezonu u nizu osvojiti fritulu.
Za njih ionako nikad niti jednu titulu nismo niti nećemo osvojiti legitimno i zaboli me što tako misle.

Ali rješenje nije staviti potpis na dopis koji jedino i isključivo osuđuje curenje snimki i javno šikaniranje sudačke organizacije. Ništa drugo se ne izražava s ovim dopisom osim te dvije činjenice. Je, stidljivo se spominje da su pojedini klubovi potpisnici bili oštećeni suđenjem, ali da li to znači da smo mi bili jednako zakinuti kao Mordor?
Sudačku komisiju i treba šikanirati jer su konspirativno leglo nesposobnih debila. I mijenjati ih redom, sve dok igrom slučaja i zakonom velikih brojeva možda dođe i netko sposoban.

Čim je badbeat reagirao ovako, jasno je da je klub zasrao stvar. U ovoj priči stati na jednu stranu, jer je druga strana tobože gora, je idiotizam. Dopisi neće imati utjecaja, ali sasvim drukčija slika se šalje, ako se istupa samostalno od oba zla.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Po meni, promašeno je gledati na ovaj problem kao na dilemu "prikloniti se tovarima ili Dinamu". Ovi dole vode svoju bitku; njihov problem. I malo dijete vidi da su krajnje nedosljedni. Mi smo morali nekako reagirati nakon zadnje dvije utakmice s Dinamom... ona sramota na Rujevici (Ademi, Ristovski...) i ova sada (Bel, VAR..), ali bez da nam s juga stiže vjetar u leđa.

Ako nismo reagirali, nismo trebali ni pečatom reagirati i bio bi mir do neba u našim redovima. Čini mi se da tu fali mudrosti u klubu, ali... jebat ga. Ta priča nema veze s podrškom u nedjelju. I ne bih volio da se bilo kakve poruke šalju s tribina prema kancelarijama. To definitivno remeti ravnotežu u borbi za naslov. Odradimo sezonu do kraja u velikom stilu, a onda opletimo svakome po zasluzi.

Quote from: Ro-Ro on 01.03.2024, 08:18Meni nije jasno kako neki pojedinci a ima ih dosta toliko mrze tovare a onda zele od nasega kluba da se ponasa upravo kao oni, proglas je  jasno i glasno potvrda da se ostatak klubova ograduje od Tovara I njihovog pritiska na HNL i sudacku organizaciju i svi su ga trebali potpisati a zasto nisu ostala tri kluba mi ne znamo ali su poslali dopise i kao Osijek malo dodali o kriteriju da bi zadovoljili svoje navijace sta je cisto kupovanje bodova pred derbi... ovaj proglas nema.veze sa nasim stavom o kriteriju sudenja pa mi nije jasno sta nas to toliko opterećuje... ionako su temelji lige uzdrmani, Kustic kao picka dozvoljava da ga jebu u zdrav mozak ajmo još i mi sada okrenuti leda Misku i klubu , dizati transparente  da bi mogli uz pivu reci poslje jesmo im dokazali sad ...I toga Bitaru koliko ga volim nabijem na kuki

A je to nisu pritisak na sudačku organizaciju? I tko zna koja količina direktne komunikacije između pojedinih klubova i sudačke organizacije?
Oni leleču javno, jer ovih direktnih kanala nemaju.

Klupski stav o suđenju je očito jasan, pa onda pretpostavljam da nema više potrebe ni da se pretjerano živciramo oko toga. Sjesti na tribinu i uživati na suncu (ako ne pada kiša taj dan), popit koju pivicu, s ekipom prokomentirati kako dečki maestralno igraju, zapjevati koji puta da ti dečki čuju da ih volimo i otići sretan doma. A ako na kraju dana završimo treći jer simpatičnih sudačkih grešaka koje se, gle čuda, skoro uvijek događaju kontra nas, a u korist nekih drugih klubova, nećemo se previše ljutiti i psovati.
Jer nije lijepo tako pritiskati suce i komisiju, oni su ipak samo ljudi i griješe. Znali smo kakva je liga i prihvatili smo to našim boravkom na tribinama.
Onda pretpostavljam da tu na forumu neću čuti kmečanje od nekih komentatora o suđenju, jer nismo pobogu tovari da bi kmečali.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: Ro-Ro on 01.03.2024, 08:18Meni nije jasno kako neki pojedinci a ima ih dosta toliko mrze tovare a onda zele od nasega kluba da se ponasa upravo kao oni, proglas je  jasno i glasno potvrda da se ostatak klubova ograduje od Tovara I njihovog pritiska na HNL i sudacku organizaciju i svi su ga trebali potpisati a zasto nisu ostala tri kluba mi ne znamo ali su poslali dopise i kao Osijek malo dodali o kriteriju da bi zadovoljili svoje navijace sta je cisto kupovanje bodova pred derbi... ovaj proglas nema.veze sa nasim stavom o kriteriju sudenja pa mi nije jasno sta nas to toliko opterećuje... ionako su temelji lige uzdrmani, Kustic kao picka dozvoljava da ga jebu u zdrav mozak ajmo još i mi sada okrenuti leda Misku i klubu , dizati transparente  da bi mogli uz pivu reci poslje jesmo im dokazali sad ...I toga Bitaru koliko ga volim nabijem na kuki

Mislim da je ovo too much. Čovjek je Leonardo da Vinci u nekom smislu... ne pamtim nikoga sličnog u tom neslužbenom p.r. smislu u cijeloj povijesti kluba (a pratim dobar dio povijesti). Uveo je revoluciju u jednoj dimenziji navijačkog praćenja kluba. Duhovti, inteligentan, britak, pravovremen, precizan. Dozvolimo i njemu da se jednom izrazi "po žlijezdama" i kaže što ga ljuti. Ako je i pogriješio, ili pretjerao, trebao bi imati kredita da ga ne nabijamo na kitu.

R
Da je ovaj forum postojao prije 30 godina vjerojatno bismo čitali i pisali iste diskusije kao i danas. Danas imamo malo bolje stadione i travnjake, ali ništa se suštinski nije promijenilo.

B
Meni je gore što prolazi ispod radara već drugi trasparent u kratkom roku torcide gdije se otvoreno prijeti(neki portali nisu to ni objavili). Da je to negdje npr. u ligama petice klub bi bio sigurno kažnjen. Šta se tu klubovi ne skupe i potpišu da se hajduk kazni(npr. oduzimanjem bodova, praznim tribinama ....).Jer davale su se kazne i za puno banalnije stvari.
To bi im bila karma jer ovaj igrokaz sa varom je samo zastrašivanje sudaca i kupovanja alibija kod osvajanja fritula.