SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: Monarh on 26.01.2024, 14:56Jedna trivija.
Ovo me sad podsjetilo na američku Copu 2015. godine kada je Čile osvojio svoj prvi naslov.
Čileanci u svom sastavu nisu imali ni jednog stopera već su to igrali redom zadnji vezni, Silva, Medel, Vidal i Diaz.
Podsjeća me i na onaj Maksimir kad je onaj koji je izbrisao naš klub iz svog života u toj utakmici završio na stoperu.
Ok, Sopa je zemlja - zrak, ali sad baš da bi primjerice Hodža mogao završiti na stoperu, sumnjam. Dajle, Gale- Radeljić. Možda potonji poludi i odigra utakmicu života, zabije gol iz kornera.

Neka zabije kao Krešić za 1:3... čak i malo "baca na njega"

Tri boda s Poljuda uzimali smo sa sljedećim veličinama na stoperskoj poziciji:

Anton Krešić
Nino Galović
Luka Capan
Žoao Eškovau
Roberto "Fornax" Punčec
Mato " :neretljak: " Neretljak
#navodninavijač

Quote from: TIR on 26.01.2024, 15:10Tri boda s Poljuda uzimali smo sa sljedećim veličinama na stoperskoj poziciji:

Anton Krešić
Nino Galović
Luka Capan
Žoao Eškovau
Roberto "Fornax" Punčec
Mato " :neretljak: " Neretljak
Kakva imena!
Btw, njima je u napadau tad igrao tko? Maglica, Milevski, Kiš?

Ne bih se cudio da Hodza osvane na stoperu. Radeljic je kod Sopica joker s klupe za sve.
P.S. Ne ocekujem Kleinheislera uprvih 11, a ako i kad udje mislim da ce u vezu, a ne na krilo

Quote from: ZZZZ7777 on 26.01.2024, 14:32Znači igramo derbi bez standardnog stoperskog para...pa nije baš bezazleno ni bez veze...
Uvijek je jedan od ova dva bio u timu...
Smola može dobro odigrati stopera,Viega na beka?Cabraja? E da i trebalo je otvoriti temu s malim  h!!

Volim grad koji teče

Quote from: Starless on 26.01.2024, 16:59
Quote from: ZZZZ7777 on 26.01.2024, 14:32Znači igramo derbi bez standardnog stoperskog para...pa nije baš bezazleno ni bez veze...
Uvijek je jedan od ova dva bio u timu...
Smola može dobro odigrati stopera,Viega na beka?Cabraja? E da i trebalo je otvoriti temu s malim  h!!

Da.. Ovo je veliki podbačaj
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ma sumnjam da će ići u eksperimente s Hodžom, nije Sopić taj lik jednostavno. Također sam najbliže micanju Smolčića u stoperski par skupa s Galešićem, mislim da u toj soluciji najmanje gubimo. A onda desno mogu i Veiga, i Bogojević, eventualno i Grgić koji ima u nogama i povratnu trku, i energiju, i grintu vjerujem da se naganja s ovima. Nema ni njima Melnjaka lijevo, što je vrlo dobra spoznaja po nas. Tako da i s tim treba računati, njima ta strana napadački i nije trenutno nešto silna, pogotovo ako još Mađar bude ispred. Koji će više gurati u sredinu, nego što to čini neko klasično krilo tipa Sahitija.
Radeljić mi nije taj, pogotovo za tip utakmice koji nas čeka. Jer mislim da ne može držati koncetraciju tokom svih 90 minuta, a i mislim da profilom teško može biti odgovor na sve što Hajduk ima u navali. Trebati će tu brzine, konkretnosti, okretnosti, brzih reakcija i jednostavnih rješenja, a svega toga kod njega mi kronično manjka. Da, ima lijepu lijevu nogu i dijagonalu. No, bojim se da nam to i neće toliko puno trebati u nedjelju.
Opet. Ostavljam mogućnost da će Mitar moći, možda se i s Dilaverom nešto desi na bolje u sljedeća dva dana. Treba ostaviti mjesta i toj soluciji. Ako ne, a onda s Radeljićem, šta da se radi.

Nego, šta je njima s Livajom? Nije li zadnju pripremnu morao ranije van zbog ozljede, ima li tu kakvih novosti?

Pričali su da nije trenirao, zadnje što se moglo pročitati iz toga jest da su samo objavili video na kojem defenzivci treniraju odvojeno od ofenzivaca pa ga zato (kao ni nekih drugih) nije bilo za vidjeti.

Tako da računam da su kod njih svi spremni osim ranije ozljeđenih.
#navodninavijač

Ne vjerujem da će se ulaziti u neke rotacije poput Smolčić u sredinu, Veiga na bek. Više razloga: Sopić ne vjeruje Veigi. Smolčić je jako dobar na beku, nemamo pojma kakav je štoper (paradoksalno!). Radeljić je provjeren štoper. K tome je Sopić izjavio na presici da su u Lillu igrali Radeljić i Galešić u paru, te je rekao da imamo četiri najbolja štopera. Dakle, sve jasno igra Radeljić u paru s Galešićem.

Jedino nisam siguran hoćemo li krenuti s 4 ofenzivca i Selahijem ili će možda Janković opet ući s klupe, a sredina će se ojačati Hodžom.

Janković mi je odigrao odlično poluvrijeme protiv Gorice. Jel to pokazatelj da je dobro imati takvog igrača na klupi da skosne ekipu u nastavku ili ga treba jednostavno od početka staviti da igra..

Quote from: Fiumano on 26.01.2024, 19:13Janković mi je odigrao odlično poluvrijeme protiv Gorice. Jel to pokazatelj da je dobro imati takvog igrača na klupi da skosne ekipu u nastavku ili ga treba jednostavno od početka staviti da igra..

Ako se ne varam Janković nije počeo jer se još u potpunosti nije bio oporavio od viroze koju je pokupio za vrijeme priprema.
Po meni on mora biti starter. Možda i najbolji naš igrač.

A
Ja sam uvjeren u postavu: Labro - Smola, Galešić, Radeljić, Goda - Selahi, Janković - Pašalić, Fruk, Pjaca - Ivanović. Razloge su kolege već spominjali. Mi zapravo niti ne znamo više kako bi Smola odigrao na stoperu i kada je uopće odigrao zadnji puta tu poziciju, ali znamo da je Sopp spomenuo par Galešić-Radeljić i znamo da je Janković imao virozu. U konačnici, znamo da je Sopp izuzetno "težak" mijenjati svojih 11 Spartanaca. Dakle, konačno mi slijedi 11/11 na Coppi :)

O
Navodno da Livaja nije trenirao u utorak zbog ozlijede, to je super. Puno će falit Mitar,nekako nemam povjerenja u Radeljića.

F
Quote from: Orpat on 26.01.2024, 20:21Navodno da Livaja nije trenirao u utorak zbog ozlijede, to je super. Puno će falit Mitar,nekako nemam povjerenja u Radeljića.
Navodno Livaja ne trenira svaki drugi trening. Ne brini, igrat ce.

S
Kad Sopić poslije alibija za rupetine prethodne utakmice, namah elaborira nevažnost slijedeće iz svih kuteva, u 80% (4/1) slučajeva gubimo ili igramo neriješeno.
Relativizacija važnosti utakmice protiv Hadjuka je ionako organski neprihvatljiva, i logički ne drži. Oduzimanje 3 boda direktnom konkurentu za položaj na tablici na kraju prvenstva, vrijedi više nego protiv Istre
, ako ti je cilj na kraju s Hadjukom se borit za mjesto na tablici, a ne s Istrom.
Poslije priprema, "generalki" i premijere protiv Gorice, ne vidim kako bi mogli odnijet 3 boda sa sroljuda.