SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Trebalo je njih gurati da su oni sutra veliki favorit maltene da nemamo nikakve šanse. Tako da kad im rezultat ne ide na ruku da se tribine okrenu protiv njih.

S
Realno mi dole idemo na klanje, izgleda da su se karte vec podijelile. Jos Plenki dole...ali nebi bio prvi put da im ga stavimo kada nitko neocekuje. Hahaha mi stojimo na putu Hdz-u I plenkiju za savrsenu saradu. Ako jos dinamo kiksa danas biti ce svega.

Izostanak i Mitra i Dilavera nije idealan, ali ne bi unaprijed otpisivao Radeljića. Nije ostavljao najbolji dojam zadnjih par utakmica, ali nemojmo zaboraviti da je svaku od tih utakmica igrao van svoje prirodne pozicije ili formacije. Ulazio bi ili kao treći stoper ili ona nezaboravna utakmica gdje je završio na lijevom boku.

Nek odigra jednu utakmicu kao stoper, pa ćemo mu onda suditi.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ja najviše Radeljića pamtim po skoro skrivljenom golu protiv Torshavna u roku 10 sekundi od početka utakmice i onog "ubačaja" protiv dinama kad mu je Čabraja petom dodao. Nadam se i vjerujem da će sutra napokon ostavit dobar dojam.

0:2, Radeljić i Janković.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Koliko karata je prodano za Split? Kolika brojka Armade se očekuje?

Quote from: Momo9 on 27.01.2024, 17:28Koliko karata je prodano za Split? Kolika brojka Armade se očekuje?

37 najvjernijih+prijatelji :bo:
Vec se ispijaju pive na splitskoj rivi.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 27.01.2024, 19:41
Quote from: Momo9 on 27.01.2024, 17:28Koliko karata je prodano za Split? Kolika brojka Armade se očekuje?

37 najvjernijih+prijatelji :bo:
Vec se ispijaju pive na splitskoj rivi.

Piše čovjek na SN da je prodano 800 ulaznica, ne znam jel neki trol ili šta.. nisam upućen u stanje forumaša tamo
Ako je istina, onda je to nadmašilo sva moja očekivanja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Sutra samo krepat ma ne molat

Jbt diže se u neka nebesa taj klubic iz pripizdine

Vrijeme je za skalp!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Dobro jutro, dobri ljudi!
Ajmo mi ovo danas dobit bez puno filozofije.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Dobit ćemo 3:1 ako nam ljudi u crnom dopuste  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.01.2024, 08:39Dobit ćemo 3:1 ako nam ljudi u crnom dopuste  :).
Grrr, rekao sam bez filozofije!! 8)  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Sve više mislim da će započet s Jankovićem na klupi i na poluvremenu zamjenit njega i Selahija ili Hodžu.
Janković je bio out dio priprema a Selahi nije igrao dio priprema.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.01.2024, 08:39Dobit ćemo 3:1 ako nam ljudi u crnom dopuste  :).
Jebiga, kad mi nemamo PR mašineriju koja će danima uoči utakmice potencirat mogućnost krađe i time suce stavit pod povećalo.

Mi dole idemo na klanje. Ali išli smo i zadnji put kad smo ih dole dobili. I bila je klaonica, iz koje smo se nekako uspjeli izvuć živi, ali mene još uvijek obuzima bijes kad se sjetim te utakmice.
#degenerik