SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Ne znam hoće li nas danas prevariti i opljačkati, to ćemo tek vidjeti...ali da uvijek to žele, pa to im je DNA, to im piše u imenu...

Quote from: TIR on 28.01.2024, 11:29Presunčano je da bi detaljno elaborirao, samo ću reći da ne znam zašto pratite onda ligu s takvim mentalitetom.
TIR, bez uvrede, ali moj staž praćenja ove kaljuže je malo duži od tvog, pa bi bilo nenormalno da si ti podjednako ciničan kao ja.
#degenerik

28.01.2024, 11:40 #92 Last Edit: 28.01.2024, 11:41 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: TIR on 28.01.2024, 11:29Presunčano je da bi detaljno elaborirao, samo ću reći da ne znam zašto pratite onda ligu s takvim mentalitetom. Ako je već politički kupljena titula Hajduku, mi smo sigurno u top 3, čemu trošiti vrijeme onda, jer nismo toliko jaki da igramo i protiv 11 igrača, i suca, i atmosfere, i politike. Možda sam naivan, ali odbijam vjerovati u to.

Dakle po tebi Hajduka se nije guralo da osvoji Kup, nisu nas pokrali u finalu i nije im poklonjeno domaćinstvo?  Po svemu je ono bio politički kupljeni Kup. Ja prvi govorim da ako smo jaki anulirat ćemo i sudačke "propuste". Kao što smo to učinili u šampionskoj sezoni, ali da je bilo pokušaja da nam otmu titulu bilo je. Kao što su nas i ove sezone više puta oštetili a na našu žalost bilo je previše oscilacija da prođemo neokrznuti u tim utakmicama.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kup ne spominjem uopće, taj dio je skroz jasan. Namjerno ga odvajam od trenutne situacije. Finale tog Kupa sam gledao iz Italije, nezainteresirano ugasio na poluvremenu jer se dobro znalo što će biti tjednima unaprijed, bila je to samo manifestacija već očekivanog.

Sad je ulog veći. A bome ni smotani Kolarić nije ogavni Fran Jović, po svemu dosad viđenom, ovaj griješi iz neznanja i naivnosti nasjedanja (kao npr faul Ivanoviča u Maksimiru). Ne očekujem da ih se može mrtvo hladno na sve načine gurnuti večeras. Jasno ako tako bude, onda nemamo o čemu pričati ostatak proljeća ;)

Jer da je Hajduk titulu kupio, šest dalmatinskih sudaca ne bi Rijeci u Gorici dosudilo dva penala ni nakon osam VAR provjera.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 28.01.2024, 11:51Jer da je Hajduk titulu kupio, šest dalmatinskih sudaca ne bi Rijeci u Gorici dosudilo dva penala ni nakon osam VAR provjera.

Drugi penal je bio toliko očit da su ga i CrneKese proglasile ČISTIM i to su se žalili da je provjera trebala trajat max 10 sekundi a ne 70.
Prvi penal se zajebo jer je mislio da je izvan 16m, pa tu nema nazad :) :bo:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: vMario87 on 28.01.2024, 12:06
Quote from: TIR on 28.01.2024, 11:51Jer da je Hajduk titulu kupio, šest dalmatinskih sudaca ne bi Rijeci u Gorici dosudilo dva penala ni nakon osam VAR provjera.

Drugi penal je bio toliko očit da su ga i CrneKese proglasile ČISTIM i to su se žalili da je provjera trebala trajat max 10 sekundi a ne 70.
Prvi penal se zajebo jer je mislio da je izvan 16m, pa tu nema nazad :) :bo:

Znaš i sam da je htio, mogao je previditi oba. Odnosno Strukan u VAR sobi je mogao odabrati ne pregledati nijedan iz sebi poznatih razloga, ili je Erceg pod utjecajem svog katastrofalnog suđenja do tog trenutka mogao napravit još jednu krivu odluku pa sjebat i taj penal. Nije da nam VAR soba nije uzela dva crvena u par kola na kraju jeseni. Dakle, moglo se, i Gorica je bila savršena prilika za to jer koliko sam popratio medije, jedino smo mi vrištali o uvjetima što se onda probilo i do gol.hr zahvaljujući slikama koje je eshi poslao na susjedni forum. Želim reći da je sve bilo daleko od očiju javnosti i savršeno za osakatiti momčad psihički, unatoč našoj kvaliteti.

Idem isključivo tom logikom; mogli su, ali nisu pred 4 dana. Ne vidim zašto će sad dodat gas 300% u izravnom dvoboju kojeg će svi pratiti.

Ili to, ili sam naivni optimist, jebiga vrijeme će pokazati. Kakogod, lijep dan za uništit euforiju polovici države :)
#navodninavijač

Quote from: vMario87 on 27.01.2024, 13:11A ne valja ni pesimizam. Ako Galešić sa 22 godine i 60+ HNL utakmica ne zna di bi stajao na terenu bez Mitrovića i Radeljića onda ne znam stvarno.. Za mene je on tehnički najbolji stoper HNLa unatoč nekim isključivo obrambenim nedostatcima.

Sigurno će Sopp nać neko rješenje, vjv će Hodža igrat nekog Brozovića iz reprezentacije kao protiv Lillea u gostima kad je bio nisko postavljen, čak bi reko 20m iza Selahija. Radeljić svojom igrom i "brzinom" ti garantira defanzivniji pristup jer je on na širokom prostoru "mokri san" svakog napadača.

Galešić je dosta napredovao. Zabio ključne golove, Gorici, protiv Ginka Belupa u Koprivnici kad je napravio veleslalom s gola na gol...
Ri Or Die

O
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 28.01.2024, 11:10
Quote from: TIR on 28.01.2024, 10:47Gle slika sama po sebi nema nikakav značaj. Macron navija za Marseille, Pedro Sanchez za Atletico Madrid i još hrpa drugih relevantnih političkih figura ima svog favorita u sportu. Znam da ovo kod nas pali alarme, da smo normalna država, bilo bi skroz normalno, ali ovako budi crv sumnje.

Ali realno pitam - što znači da nije dopušteno dobiti? Sve sudačke odluke će biti protiv nas? Klasična Maksimirska krađa sa 10 faula u napadu za Đalovića kao tamo od 2005. nadalje? Ne slažem se i ne očekujem takvo nešto.

Ako nakon utakmice bude sve kontra od ovog što si napisao ovaj upis ćemo ovjekovječit u temi "Zbirka najkreativnijih upisa"  :neretljak: . Taman i da ih dobijemo uz sudačke "propuste", kao recimo ponovno u nadoknadi dva penala za tovare, ovaj post ide u iznad spomenutu temu  :).

Ako su baš htjeli nas raskasapit, to su mogli već napraviti u Gorici, bila je lijepa prilika, ali ipak budimo realni Strukan Spličanin ipak nije dopustio propuste Ercega u vezi oba penala, a mogoa je je šutit i nikom ništa, prema tome ne vjerujem u takvo nešto.  E sad jedino je problem sudac Kolarić , on mi se baš ne sviđa što sudi današnji derbi, mislim da nije dorastao.

Quote from: Marabunt Campetto on 28.01.2024, 15:54
Quote from: vMario87 on 28.01.2024, 15:51https://www.24sata.hr/sport/rijecani-na-putu-za-split-stize-na-jug-300-pripadnika-armade-961299

A Finale Kupa 2005. štani? Puno gluposti u članku

"Naime, prodano je tristotinjak ulaznica za južni sektor, gdje će biti smještena Armada. Rijeka se bori za naslov pa je ova brojka, na neki način, i iznenađujuća."

A novinar budala

Klasična Sopićevska 4141 postava. On stvarno ne odustaje od svojih ideja.

Znači nama Selahi i ispred njega Janković+Fruk protiv četvorice veznjaka kod njih. Nadam se da Sopp i stožer znaju šta rade.

SofaScore prikazuje da je njima Moufi lijevo, a Sigur desno, šta bi mi imalo puno više smisla da je obrnuto, a još je i Pjaca vjerojatno nabrijan na Sigura radi onog ponašanja na Ruji zadnji put.