SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Nadam se da Pjaca više neće pucati penale... samo Janković, Pašalić i Ivanović.

Meni se čini da to nije bio toliko loš udarac. Poluvisoko i u desno. Teško se to brani. Banić ga je sjajno pročitao.

Z
Kada smo kod želja i pozdrava... bilo bi zgodno da ih ispljuskamo ko Njemačka Brazil u Brazilu 👍

F
Pala kvota s 4.40 na 3.30 i to dosta toga govori. FF

Jedino čega me strah je Patrik Kolarić....

njih kao ekipe se ni najmanje ne bojim...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Marin_ri on 26.01.2024, 10:57Jedino čega me strah je Patrik Kolarić....

njih kao ekipe se ni najmanje ne bojim...
Bilo kojeg suca a ne samo njega 😁
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: worm on 26.01.2024, 09:35
Quote from: SandroB on 25.01.2024, 21:16Za nedjelju tražim dva mjesta (otac, sin... ako treba i Duha Svetog ćemo pokupit... sve za dobar rezultat na Poljudu) u nekom ozbiljnom prevozu. Po mogućnosti kombi, mini bus... nešto malo jače na ovom usranom putu visokog rizika. Ulaznice ćemo imati, probleme stvarati nećemo, cugu platiti možemo, benzu također. Ne zajebavam se, pa isto tako molim ne zajebavati se u odgovoru ili cijenjenim ponudama. Može i inbox.

Ja ću ostati pod velom anonimnosti, ali moram ispričati priču

Ako je prvi znak sličnosti bio preokret na 2:3 na proljeće pod teškim uvjetima

Svojevremeno u šampionskoj sezoni kombi za onu Koprivnicu, unutra je nekako Sandro B i put i povratak je bio strašan, ogromna količina alkohola i sreće i moj prijatelj ne želi izaći u Zagrebu i ići doma, nego pa reći ću da ozbiljno pila Sandra, i od tada do dan danas je tvoje ime prisutno tu i tamo kad se podsjećamo tih sretnih dana

Nemam mjesto nažalost, ali mogu potvrditi da neće bit problema i poželiti svu sreću da nađeš svoje mjesto za Split  8)

P.s.
Znam i da smo išli bez ulaznica, pa smo slali u red neke pijance iz lokalne željezarije u KC 🤣

Našli se dobri ljudi, I'm in (with my son). Vidimo se  tamo, ako ne i negdje po putu. Hvala ti što sam na bilo koji način dio sjećanja s tih najvažnijih putovanja... Forza Fiume!

Nema ni Dilavera ni Mitrovića u Splitu. Šteta Mitra...

E sad, ja bi puno radije vidio Smolčića drugog uz Galešića, nego smotanog Radeljića. To znači da na desnog beka mora upasti ili Veiga ili Grgić.
#navodninavijač

B
Quote from: TIR on 26.01.2024, 14:06Nema ni Dilavera ni Mitrovića u Splitu.

Kako to da nece Dilaver bit na raspolaganju?

Quote from: TIR on 26.01.2024, 14:06Nema ni Dilavera ni Mitrovića u Splitu. Šteta Mitra...

E sad, ja bi puno radije vidio Smolčića drugog uz Galešića, nego smotanog Radeljića. To znači da na desnog beka mora upasti ili Veiga ili Grgić.

Auh...

Ne toliko što će Šiljo morat otprve, nego ti to dosta mijenja način igre u obrani. Morat ćeš stajati dublje, jer to paše tavalonu, tada manje griješi, a ako pak staviš Smolu s Galešićem, gubiš njega na DB gdje ti baš treba polu-stoper za pratit Kleinheislera u sredinu.

Možemo ev. držat fige da Soppenheimer pili naopako, ali ako smo što naučili, onda je to da kod njega na drumu bude = što i na umu.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Znači igramo derbi bez standardnog stoperskog para...pa nije baš bezazleno ni bez veze...
Uvijek je jedan od ova dva bio u timu...

Šta je bilo Dilaveru?

Edit: – Mislim da ćemo morati u Split bez Dilavera, on ima po svemu sudeći velikih problema s petom. Ono što sam vidio nakon utakmice, čini mi se da ga sigurno neće biti u kadru, čak duže vrijeme. Mitrović? Krenut će u trenažni proces nakon Hajduka. Ostali, osim Čabraje su svi zdravi i orni za borbu – dodaje Sopić.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Meni Dilaver neće faliti iskreno. Kvaliteta je on, i iskusnjara koja galamom sigurno pomogne momčadi u postavljanju, ali Gorica dvije kardinalne greške, jedna protiv Slavena i općenito vrlo jak pad forme, možda, a rekao bih i očito, vezan uz tu ozlijedu radi koje zna čučat nakon pola sata.

Radeljić ima jako zanimljive duge lopte i općenito zna probiti linije jednim pasom, ali je ekstra smiješan u obrani. No nije sigurno loše imati dvometraša u momčadi u utakmici gdje ne očekuješ golijadu umjesto 184cm Dilavera.

Žao mi je Mitrovića, prema Sopiću ništa od njega još. I znam da mi to slovo na papiru zvan nogometašev CV ne znači ništa, al ajde jebemu mater valjda nije tolika katastrofa šta će morat uskočit kapetan sa iskustvom Old Trafforda, San Sira i Bernabeua.

#navodninavijač

Jedna trivija.
Ovo me sad podsjetilo na američku Copu 2015. godine kada je Čile osvojio svoj prvi naslov.
Čileanci u svom sastavu nisu imali ni jednog stopera već su to igrali redom zadnji vezni, Silva, Medel, Vidal i Diaz.
Podsjeća me i na onaj Maksimir kad je onaj koji je izbrisao naš klub iz svog života u toj utakmici završio na stoperu.
Ok, Sopa je zemlja - zrak, ali sad baš da bi primjerice Hodža mogao završiti na stoperu, sumnjam. Dajle, Gale- Radeljić. Možda potonji poludi i odigra utakmicu života, zabije gol iz kornera.

Z
Evo Sopić podsjeća da su protiv Lila igrali Galešić i Radeljić. Ništa protiv ovog zadnjeg... može on dobro odigrati...ispao je smotan kada je ulazio i zatvarao utakmice ne svojom krivnjom... ako sam dobro pročitao kaže Sopa da imamo četiri najbolja stopera u ligi ...