SHNL 21. kolo: Hajduk - Rijeka, nedjelja 28.01.2024, 17:45h

Started by Gnjusna Izdajica, 24.01.2024, 19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: m on 28.01.2024, 19:59
Quote from: Snowcrash on 28.01.2024, 17:31
Quote from: Zaf on 28.01.2024, 16:37Uf. Opet propuh u defanzivnoj vezi, kao da igramo doma protiv Rudesa.

Sopa i dalje nastavlja s istim glupostima. Ajde bas me zanima kakve zadatke je dao Fruku i Jankoviću, ali mislim da smo upravo smanjili šanse za pozitivan rezultat upola.

Taj čovjek stvarno nije u stanju naučiti na greškama.

Optužba je "Ubojstvo sredine terena s predumišljajem."
Iako on uopće ne razmišlja tko gdje stoji i koja mu je prirodna uloga.
Samo imena po nepromijenjivoj listi igraju. Presuda bi bila "ubojstvo na mah", zbog olakotne okolnosti - neubrojivost.  ;D 

Ljudi griješe, kršćanski je oprostiti. Sopa care!!!

Nismo mi dobri, ali ima pravo kad kaže da imamo gard.
Tovari su, očekivano od Karoglana, lošije pripremljeni.
Našima svaka čast za fizičku nadmoć i želju (i pressing!) u drugom poluvremenu, ali prilični problemi u organizaciji igre ostaju.
I dalje Pjaca nema s kim igrat, a slijede Pašalić, Fruk i Ivanović. Ovo mora bolje, šteta je ne uzet fritulu pored nejači. ;D

Quote from: moreplovac on 28.01.2024, 20:21https://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-rijeka-12-rijeka-sjajnim-golovima-i-preokretom-preuzela-prvo-mjesto/2523022.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

....Brekalo i Perišić na terenu prije utakmice
Prije početka utakmice na teren su izašli Ivan Perišić i Josip Brekalo, što je izazvalo euforiju na tribinama i na krilima krcatog Poljuda Hajduk je dominirao od prve minute...

Hvala Ivane i Josipe,bez vas ovo nebi bilo toliko slatko,nego Josipe dok je tinta mokra dalo bi se to pobrisat.

Nemojte slucajno otvarat link

A benzinske trljaju ruke, pocasni clan Tifona Zeljko Sopic.
Pa jebem mu selo marinero, zar te ništa nisam naučio?

https://archive.ph/A34Tq

Umjesto da likujem, poželjet ću mu da nauči lekciju.

Ne vjerujem da hoće, jer ne vjerujem da je kapacitet.

P.S. Ne povlačim kritike Radeljiću jer su u danom trenutku bile na mjestu, ali drugo poluvrijeme je odradio vrlo korektno.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

R
Hoce li Sopa stvarno trenirati na Rujevici u 2 ujutro, ste slusali izjavu?

Ja bih dosao cak gledat

M
Fornax , uz los internet zamisli da moram jos lijepit clanke i neke fore. Pa zato forum ima tebe kralju.

Ej a na Indexu analize sta je bilo lose kod hajduka ,sta se mora ,gdje se mora ,kako se mora i zasto se mora. Uznemirilo ih je. Kao da nisu igrali protiv nikoga, nego eto sami su se dobili.

Lakse s komentarima, ne mogu svima lajkat..  ;D  ;D  ;D  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
Quote from: Snowcrash on 28.01.2024, 20:27
Quote from: m on 28.01.2024, 19:59
Quote from: Snowcrash on 28.01.2024, 17:31
Quote from: Zaf on 28.01.2024, 16:37Uf. Opet propuh u defanzivnoj vezi, kao da igramo doma protiv Rudesa.

Sopa i dalje nastavlja s istim glupostima. Ajde bas me zanima kakve zadatke je dao Fruku i Jankoviću, ali mislim da smo upravo smanjili šanse za pozitivan rezultat upola.

Taj čovjek stvarno nije u stanju naučiti na greškama.

Optužba je "Ubojstvo sredine terena s predumišljajem."
Iako on uopće ne razmišlja tko gdje stoji i koja mu je prirodna uloga.
Samo imena po nepromijenjivoj listi igraju. Presuda bi bila "ubojstvo na mah", zbog olakotne okolnosti - neubrojivost.  ;D 

Ljudi griješe, kršćanski je oprostiti. Sopa care!!!

Nismo mi dobri, ali ima pravo kad kaže da imamo gard.
Tovari su, očekivano od Karoglana, lošije pripremljeni.
Našima svaka čast za fizičku nadmoć i želju (i pressing!) u drugom poluvremenu, ali prilični problemi u organizaciji igre ostaju.
I dalje Pjaca nema s kim igrat, a slijede Pašalić, Fruk i Ivanović. Ovo mora bolje, šteta je ne uzet fritulu pored nejači. ;D

Pazi objektivno, konkurencija apsolutno ništa nije bolja.

T
haha really ? VRH  :svakacast:

Quote from: Zaf on 28.01.2024, 20:27
Quote from: toñito on 28.01.2024, 20:14Ajmo komentari protiv Sopića, da Vas čujemo.

Trebao je početi sa 4231. Hodza/Jankovic ili Fruk. Eventualno Ivanović/jorge.

Ovako nas je doveo u probleme svojim pizdarijama. Ali treba mu priznati da ga ove godine rezultat miluje. Za razliku od prošle kad nas je koštao 10tak bodova svojim eskapadama.

Za mene ima malo kredita jer ne ući na greškama.

4 dcl jogurta
2 jaja
2 paketića vanil šećera
malo soli
2 žličice šećera
20 žlica glatkog brašna
1 paketić praška za pecivo
1 žlica rakije
ulje za prženje

U slast!

Di je i šta radi Ante Baraba? Hoće li zaklat pijetla u Splitu ili tek kad doma dođe?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Riverpool on 28.01.2024, 20:31Hoce li Sopa stvarno trenirati na Rujevici u 2 ujutro, ste slusali izjavu?

Ja bih dosao cak gledat

Sigurno će bit ljudi, ali ne znam koliko je bilo službeno.
#navodninavijač

B

lmao
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

D
Ma dobar je bio Radeljic, fino je očistio onu situaciju  kada je bio sam sa Livajom

Smolcic kada spasi korner.  :svakacast:

Evo izjave Sopica.

Sopić: Prva benzinska je moja
"Odigrali smo ratničku utakmicu. Hajduk je iz prve akcije zabio gol, teško je našim stoperima bilo odgovoriti na kvalitetu Livaje. Kad se sve zbroji, bili smo bolji. Mislim da je ovo bila puno teža utakmica od Gorice. Neki igrači su bili umorni. Čestitam im i prva benzinska je opet moja.

Moramo se dobro odmoriti, bio je ovo zahtjevan tjedan, igrali smo u neljudskim uvjetima. Borio sam se za Selahija, teško nam je bilo obojici. On je igrač koji znači jako puno za Rijeku. Da je Hajduk pobijedio, ne bi se isto ništa riješilo. Ovo je maraton. Mislim da ćemo trenirati u Rijeci večeras oko dva sata ujutro.

Pametni ljudi kažu da morate raditi nešto što ne rade drugi. Tako postajete posebni, da ne kažem najbolji. Slijedi nam Istra, ekipa koja teži igri. Imamo sad puno nagaznih mina. Pozivam ljude da nas podrže", rekao je trener Rijeke Željko Sopić nakon utakmice.

B
Uhh..streamao sam prijenos na brodu, nisam nista komentirao tu ali i meni se rasplozenje mjenjalo od pocetka kao svima, od primljenog gola i spominjanja Sope i Radeljica i evo sad euforija(ali umjerena euforija-ne ona juznjacka, treba sad mirne glave protiv tovarskih sluga drugi vikend)...
Ocajnih prvih pol sata, a cak vecih razloga imali bi se ljutiti na bekove Smolu i Godu nego Radeta...bas su nas i namjerno kanalizirali da nam pustaju bekove da dobiju loptu i bilo je grozno...pogotovo Goda, golu unatoc, on nezna izac s loptom, okrece se triput oko sebe da da loptu u bunar...koliko bi Pjaca mogao jaci nam bit da ima dobrog beka uz sebe.
Ali kako smo se digli, ne pamtim ovako goropadnu Rijeku na poljudu..sredinu smo im pojeli, bas se osjetilo da dajemo drugi gol, cak i nakon ponistenog....potajno sam se nadao nekoj Kekovskoj pobjedi-cvrti blok, izdrzimo njihov pocetak i onda im lupimo 2 samarcine iz tranzicije..ali ovo drugo pol me jos vise pdusevilo...bas smo ekipa s mudima...
Uz vrhunskog Pjacu i Selahija danas, meni Janko postaje kljucni igrac ove Rijeke..koliko pretrci, pritisak u sredini koji napravi..ma top igrac.steta da nije zabio nakraju
Nisam vjerovao u Sopu ali jest cemo govna svi kriticari ako treba ako dignemo pehar.