SHNL 21. kolo: Rijeka - Istra, nedjelja 04.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 31.01.2024, 09:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 04.02.2024, 16:39Marić odmah potvrdio ono što smo već znali, da je ubojiti napadač  :).

Ako sam dobro pratio prvi dodir s loptom je bio gol  :svakacast:

Ne bi mijenjao Pjacu ni za 2 Brekala.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Jedna od kontroliranijih tekmi u zadnje vrijeme, naravno i crveni je tu... Možda dosadno prosječnom gledatelju, ali volim vidjet i taj mirni dio 🙂

Jednosmjerna utakmica kakvu već dugo priželjkujem. Ni protiv Rudeša dojam nije bio ovoliko rutinski. Dabog da sve bile ovako "nezanimljive".
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

V
Jednosmjerno od prve minute do kraja. Na iskustvo i kvalitetu kako se i ovakve utakmice moraju dobivati ako mislimo uzeti naslov.

Čulina zločin koji traje, totalno blesave odluke, kad treba svirati faul pušta prednost. Sva sreća da je spasio Selahija crvenog kartona.

Konačno utakmica bez stresova. Odlično smo otvorili polusezonu, 8 golova u 3 kola, 2 gostovanja, 2 preokreta..

Danas mi se jako svidio Pašalić, šteta što ga nije nagradilo golom ili barem asistencijom kad je Hodža pogodio Majkića. 7600 gledatelja, taman 350 ljudi je nedostajalo na Istrinoj tribini i još 300ak na svim ostalim. Mirko je odlično debitirao.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Glavni sudac Ante Čulina, glavni VAR sudac Anter Čuljak...
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Delegat Antimon "Ante" Čulo
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

V
Quote from: m on 04.02.2024, 18:04Konačno utakmica bez stresova. Odlično smo otvorili polusezonu, 8 golova u 3 kola, 2 gostovanja, 2 preokreta..

Danas mi se jako svidio Pašalić, šteta što ga nije nagradilo golom ili barem asistencijom kad je Hodža pogodio Majkića. 7600 gledatelja, taman 350 ljudi je nedostajalo na Istrinoj tribini i još 300ak na svim ostalim. Mirko je odlično debitirao.

Pašalić počeo tražiti poziciju za šut bliže nego od kud mu je komfor zona. Sviđa mi se.

Quote from: Vanjska Anasa Sharbinija on 04.02.2024, 18:42
Quote from: m on 04.02.2024, 18:04Konačno utakmica bez stresova. Odlično smo otvorili polusezonu, 8 golova u 3 kola, 2 gostovanja, 2 preokreta..

Pašalić počeo tražiti poziciju za šut bliže nego od kud mu je komfor zona. Sviđa mi se.

Pašalić bi trebao početi tražiti suigrače, svi znaju da ide na šut, iskoristiti što mu jedan igrač ide u blok

Inače, mirna, sigurna tekma, bravo!

Pašalić mora malo više tražiti pas. Koji puta nerezonski šutira. ALI šut mu je sjajan. Nisu to neke frnjokule koje lete posvuda, to su precizni i ipasni šutevi. Maljkić je obranio sva tri, ali ih je morao odbiti. Da je neko bio blizu pospremiti otpadak... to bi bilo to.
I naravno, igranje obrane mu je slabija strana.

Stvari na kojima se da raditi.

Pašalić je danas bio baš dobar, mislio sam da će ga Sopa nagraditi sa svih 90 minuta. Ne znam što mu je Đalović onako žustro objašnjavao kad je izašao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ja sam negdje oko 15 minute razmišljo kako bi možda bilo dobro da jednu krene s klupe jer ga očito ne ide, a do kraja utakmice sam promjenio mišljenje za 360 stupnjeva.. Imo je par odličnih poteza.

Quote from: vMario87 on 04.02.2024, 18:25

Kad bi ti napisao riječ dvije da opišeš link to bi bilo čudo. Ali i cudesno smisleno. Eh...