SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: D2 on 15.02.2024, 16:05
Quote from: Vado Magnar on 15.02.2024, 15:23Ova salva zadnjih pitanja za koje svi znaju da će naletiti na volej kod Sopića je baš bila slatka.  :neretljak:

Raduje da se gro momčadi oporavilo i da će "igrati najboljih 11".   :neretljak:
Da sam novinar pitao bi ga: "Tko je bolji Mitrović ili Radeljić?".  ;)

Onaj koji bude igrao  :neretljak:

To ide na idućoj presici: "Treneru, kako je Mitrović igrao, a Radeljić bio na klupi to znači da je Mitrović bolji igrač od Radeljića? Zar ne?" Samo zbog takvih pitanja bi forum morao imati nekoga na presicama.  :neretljak:

Samo ako administracija ne odgovara za ozlijede autora pretrpljene nakon takvog pitanja 8)
#navodninavijač

R
Quote from: ričan on 15.02.2024, 13:01
Quote from: R13KA on 15.02.2024, 12:39
Quote from: D2 on 15.02.2024, 11:31
Quote from: R13KA on 15.02.2024, 11:06Vjerovatno će početi: Labrović - Smolčić - Galešić - Radeljić - Goda- Selahi - Hodža - Pašalić  - Fruk - Pjaca - Marić. Jedino bi ja volio vidjeti Ivanovića na krilu umjesto Pašalića, Pašalić u zadnje vrijeme ne igra obranu, a stao ga je i šut.  Bojim se da bi protiv Dinama mogli prorjeđeni, pola ekipe nam je na 2 žuta.
Je li tome baš tako?
Mislim da je baš obratno, u zadnje vrijeme igra više i bolje obranu nego ranije.
Po meni ne, protiv Gorice zadnju je baš bio kao na lungo mare.  S druge strane Ivanović je ispao zbog Marića, a meni je on rođen za krilo. Nema realizaciju, ali ima snagu, igru 1 na 1, probojnost, trkačku moć. Nešto kao Brezovac u šampionskoj sezoni.
Nije li Brezovec napustio Rijeku nešto ranije, odnosno na ljeto prije šampionske sezone. Možda Bezjak?
Sad tek vidim šta sam napisao, Bezjak, na njega sam mislio :P

https://youtu.be/pFNYvXLoFb0?feature=shared

25:50 ako netko može izvući video

Kaže Šikić da ne možemo napuniti 8000 stadion i pita se koliko zaista Rijeka ima navijača
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 16.02.2024, 07:25https://youtu.be/pFNYvXLoFb0?feature=shared
25:50 ako netko može izvući video
Kaže Šikić da ne možemo napuniti 8000 stadion i pita se koliko zaista Rijeka ima navijača
Ako se pojavi u subotu vidjet će. Ovakva izjava ne bi trebala ostati ne popraćena.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Za klupske socijalne mreže. 3 fotke punih tribina i poruka Šikiću, možeš li nas prebrojati?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Napunit ćemo i stadion i Loksu a onda i Dinamo

Z
ovo je odlično što je Šikić napravio, da nam bar pred svaku utakmicu netko napravi tako nešto i probudi inat. Nadam se da će u klubu i Sopić to iskoristit. Tribine svakako hoće. Mislim da je Šikić privukao sad još više ljudi na Rujevicu

Ovo nam je usluga ljudi moji, samo ju treba iskoristiti.

R
To je po meni prošlo ispod radara ...malo prekrasno je izašlo u javnost
Ali ako dobimo podsjet ćemo ga 100%  ;D

Quote from: Zelko Maler on 16.02.2024, 10:34ovo je odlično što je Šikić napravio, da nam bar pred svaku utakmicu netko napravi tako nešto i probudi inat. Nadam se da će u klubu i Sopić to iskoristit. Tribine svakako hoće. Mislim da je Šikić privukao sad još više ljudi na Rujevicu

Quote from: Zelko Maler on 16.02.2024, 10:34ovo je odlično što je Šikić napravio, da nam bar pred svaku utakmicu netko napravi tako nešto i probudi inat. Nadam se da će u klubu i Sopić to iskoristit. Tribine svakako hoće. Mislim da je Šikić privukao sad još više ljudi na Rujevicu

Ček, ček.... Ti ovim indirektno govoriš da Ruja ne bi bila puna da ovaj nije nešto rekao?
Mislim neki tip, kojeg sam morao proguglati da budem siguran o kome se radi, u 25 minuti nekog videa kojeg ne namjeravam pogledati, kaže jednu rečenicu koja bi trebala probuditi inat u navijačkom puku Rijeke.
Izvinite molim vas svi vi, ali ako netko zbog ovoga dođe na stadion, neka se odmah fino zarotira za 180 i vrati od kuda je krenuo.
Ili ne! Ne treba se vratiti. Jer volio bih upoznati osobu koja inače ne ide na utakmice, ali prati ovakva izlaganja na jubituu. To mora da je neki(a) hard-core navijač(ica).

Stvarno žali bože kluba kojem izjave nekih Šikića ili klauna poput Pezzia pune tribine.

since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Z
nisam tim smjerom išao,  više sam išao u smjeru podcjenjivanja Rijeke.

Ja ne vidim šta je čovjek krivo rekao?

Ajmo izuzeti derbije zadnje i Istru...kad je to Rujevica puna na utakmicama HNL-a, a da nije derbi? Čak ni u derbijima nije bilo puno.

U zadnje vrijeme se puk malo probudio, ali isto tvrdim da Rijeka nema više od 5000 pravih navijača koji će svaki vikend (ili svaki drugi) biti uz klub (puno sam i rekao).

16.02.2024, 11:49 #43 Last Edit: 16.02.2024, 11:53 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: T.T.N.Y. on 16.02.2024, 11:43Ja ne vidim šta je čovjek krivo rekao?

Ajmo izuzeti derbije zadnje i Istru...kad je to Rujevica puna na utakmicama HNL-a, a da nije derbi? Čak ni u derbijima nije bilo puno.

U zadnje vrijeme se puk malo probudio, ali isto tvrdim da Rijeka nema više od 5000 pravih navijača koji će svaki vikend (ili svaki drugi) biti uz klub (puno sam i rekao).
I onda se javlja neki tamo Sikic ciji klub nema navijace i ciji grad od milijun stanovnika s okolicm ne moze napunit jednu desetinu ruglomira 🤡.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ne treba nas Šikić ili tovari prcati s brojkama navijača, kad se već dovoljno često sami među sobom glođemo oko toga.

Trebamo raditi razrede navijača po "pravosti" pa razlikovati kibice od simpatizera i navijače od pravih navijača i tu uključiti najpravije navijače?

Umjesto da budemo sretni sa svakim novim pojedincem koji je voljan odvojiti dio svog vremena/novca i pratiti Rijeku, bilo na stadionu, tvu, radiju, na ovom i drugim forumima, mi ćemo se tu sad prepucavati tko je pravi navijač, a tko nije?

I tako bar jedanput godišnje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...