SHNL 23. kolo: Rijeka - Lokomotiva, subota 17.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 14.02.2024, 09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Dovedite Sopicu Anasa, i njega ce ozivjeti.

Sudjenje ocajno, jako puno prekrsaja na nasim igracima nije sudjeno, posebno na Smoli koje je sad za cisti start na loptu dobio zuti. Milu im majku jebem. :jbg:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: sthlm1987 on 17.02.2024, 16:31Sudjenje ocajno, jako puno prekrsaja na nasim igracima nije sudjeno, posebno na Smoli koje je sad za cisti start na loptu dobio zuti. Milu im majku jebem. :jbg:

Napokon Selahi izašao, još samo Hodža da izdrži bez kartona.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Hodža - Riječki Dečko  :svakacast:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ovo se zove atomski nogomet ili nogometna rapsodija.  :svakacast:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Pjaca je takva igračina da ne vrijedi trošit riječi. Ja ne mogu vjerovat da taj čovjek igra za nas, dao Bog da ostane još dugo dugo.  ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Rapsodija, al da sam Smola svejedno bi odrzao presicu, onako samozatajno i tiho al bi sve rekao. Tako mu je brata prskalo na titovoj skoljici, nedopustivo!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: moreplovac on 17.02.2024, 12:24Iskreno,mene je strah ove utakmice ali sam uvjeren da ce nasi dat sve od sebe I sve misli da ce biti uperene ka pobjedi.
Lokomotiva je mlada I ziva momcad I voli ekipe koje ih napadnu da uzvrate trkom I brzom tranzicijom.
Nadam se da puna Ruja nece biti uteg nasim pulenimai da ce im to dati krila.
Ili kako pjesma kaze: "lijeva reže tortu svijeta desna diže crni vjetar,sve dok pjesma nudi krila ,moj je korak poput diva".
Pjaca reze a Pasa dize crni vjetar,I nadam se da cemo mi pregazit poput diva zg liliputance a ne sumnjam da ce pjesma s tribine dati krila nasim igracima.

ma ne boj se,dobivamo ih 4:0

Kakva rapsodija. Da nije Čavline i malo nesreće, glatkih 6,7 komada su mogli doma nositi. Čestitke redom:
- Bogojeviću na dva robbenovska gola kojima je otključao utakmicu
- Pjaci koji je evidentno došao u staru formu, dijeli lopte kao na pladnju a da nije bilo glave Fete Feta Fetaja bila bi i golčina
- Hodži za onakvu bombu koja je razveselila posebno one na južnoj tribini koji su kupili kartu
- obrani koja nije Lokomotivi dozvolila nijedan(!) udarac u okvir u 90 minuta
- ma cijeloj ekipi na bestijalnoj borbi i Sopiću koji to vodi

I to sve bez Jankovića i Ivanovića i s 50ak minuta Pašalića (ono bi bio gol kola da Čavlina nije obranio).

Lokomotivi koja ima niz od brdo utakmica bez poraza, Lokomotivi koja je otkinula 5 bodova Dinamu, a nama često bila nagazna mina.

Svi u Zagreb!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z

"Šta Goda i Bogojević uopće rade u Rijeci?"  :sta:

Ja... Ja... Ja...

Ali ljudi moji, kakvu utakmicu je Pjaca odigrao!  :o

Kapa dolje i Čavlini, ono što je skinuo Pašaliću je obrana sezone.

Mislio sam napisat i tiradu o mentalnom sklopu navijača Rijeke pred kojima se odvija rapsodija možebitno šampionske generacije, a oni ne dižu noseve iz mobitela. Navodno neki vaterpolo. Ma nabijem vas na kurac. Ali ovi dečki dole su zaslužili malo više uvažavanja. Ovakvu Rijeku dugo nismo imali. Ovo je, dragi moji, privilegija.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M

Koja uživancija. Ovako lijep nogomet nismo gledali ni pod Kekom. Možda oni najstariji pamte neke majstorije iz osadesetih i/ili sedamdesetih. Ali, ovako LIJEP nogomet, nogomet kojeg gledaš uglanom na TVu, u sklopu nekih drugih pravenstava, takav nogomet igra Rijeka. Svaka čast!  :svakacast:

Jako jako impresivno.

Nema više govora o individualnoj kvaliteti iz jesenske polusezone, ovo što mi radimo je za HNL pojmove znanstvena fantastika.
#navodninavijač

Monstrumi!
Svi u Zagreb! Moramo konacno to prokletstvo Maksimira rijesit, ova ekipa je sposobna za sve!