SHNL 24. kolo: Dinamo - Rijeka, nedjelja 25.02.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 20.02.2024, 11:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Mislim da Marić pocinje, Kobra je dobio svoje dvije prve postave  i nije bilo lose ali mislim da je opasnijii kad krene sa klupe tlacit umorne stopere.

Quote from: Boy3006 on 20.02.2024, 12:20Mislim da Marić pocinje, Kobra je dobio svoje dvije prve postave  i nije bilo lose ali mislim da je opasnijii kad krene sa klupe tlacit umorne stopere.
I Goda bi mogao pocet.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Bogojević stresao dva gola i dobro se kuži s Pjacom, ali nešto lošiji je u defanzivnim zadacima.
Goda ima odličnu sezonu iza sebe, ali se vraća iz ozlijede.

Meni se čini da bi mogao Bogojević startati.

Je li uzorak Obregon doma, a Marić gostovanja? Slatkih li briga i napokon neka neizvjesnost oko prvih jedanaest.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Starta Franjo da siluje dinamovu nejac u obrani :vijesti:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

B
Quote from: D2 on 20.02.2024, 12:33Je li uzorak Obregon doma, a Marić gostovanja? Slatkih li briga i napokon neka neizvjesnost oko prvih jedanaest.  8)

Rekao bi da ima podosta neizvjesnosti..

Bruno - Bruno
Marić - Kobra
Hodža - roviti Janko

također osobno bih se dvoumio za gore i između Mitra i Radeljića

Z
Radeljić i Galešić su zacementirani...s razlogom...

Marić protiv lokse meni slab...bez trke, agresivnosti, nema dubine,... igrač šesnaesterca...

Ja bi da starta netko tko će Ristovskom opsovat šta god mu bude krepavalo u tom trenutku i neće mu se ispričavat nakon toga.
#degenerik

Hodža onda. Iako golobrad ima taj gard.
Marić u napadu zbog iskustva.

B
Ja bi poceo sa Mitrovićem umijesto Radeljica..ne znam, mislim da ce bas njega pokusat iskoristit za iznudit jedanesterac ili tako nesto.

Quote from: D2 on 20.02.2024, 12:33Slatkih li briga i napokon neka neizvjesnost oko prvih jedanaest.

Nakon mirne i "sigurne" jeseni, Coppa ekipa je na aparatima. Kako sad pogoditi prvih 11?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 20.02.2024, 15:15
Quote from: D2 on 20.02.2024, 12:33Slatkih li briga i napokon neka neizvjesnost oko prvih jedanaest.

Nakon mirne i "sigurne" jeseni, Coppa ekipa je na aparatima. Kako sad pogoditi prvih 11?  :neretljak:

Stigli smo do točke gdje možemo reći: "Danas svaki od naših igrača zna igrati nogomet."
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Očekujem Juncajev hat trick na proslavi titule protiv Belupa u zadnjem kolu.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Boy3006 on 20.02.2024, 12:20Mislim da Marić pocinje, Kobra je dobio svoje dvije prve postave  i nije bilo lose ali mislim da je opasnijii kad krene sa klupe tlacit umorne stopere.

A da, vrlo je nezahvalno prognozirati tko će sada startati u špici. Svaki ima svoje prednosti i mane, a njih su tri, a jedna je pozicija samo.
Moj neki pogled na tu situaciju je da mi je Marić prvi pick za utakmice doma s laganijim protivnicima.
Obregon za ekstremne uvjete, utakmice koje nisu krenule kako se to pretpostavljalo, di ti treba neka šok terapija. I nemjerljivo mi je bolji i upečatljiviji kad starta s klupe.
A Franjo? A pa Franjo mi je idalan za utakmicu kakva predmnijevam da će biti ova nedjeljna.

U kratkim crtama. Jasno da se da o svakoj od ovih formulacija i da stvari nisu ni približno ovako plastične.