RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

T
Jeli to točna informacija, jer ako je istina to šta pišeš.
Onda smo stvarno idijoti, nemam druge riječi.

Quote from: Zelko Maler on 04.07.2024, 11:13
Quote from: vMario87 on 04.07.2024, 11:10Ništa od Marešića, sad smo krenuli po Majstorovića koji je valjda slobodan igrač.

Rukavina traži raskid s dinamom, znači ništa od posudbe.

Majstorović je već pao liječnički za Rijeku prije godinu dana pa je onda potpisao za Istru.

B
Ostaje Djuahra? Nije igrao protiv Kopra nisu napisali zasto. Ako nade zajednicki jezik sa Sopom mogao bi napokon pokazati cesce one svoje bljeskove

S
Quote from: Projeto on 04.07.2024, 11:57Pa nije sad da me teleprodaja zvala pa da imam na što nasjesti. Službena vijest kluba o oproštaju profesionalca Pjace  koji je sa Buffonom na ti. Potpuno benigno. Zašto bi netko to lagao? Nije mi ni u primisli da posumnjam, a kako je igrao za nas vjerujem da tako i misli, a ne samo kurtoazija.

Lagao netko ili ne; svaki put otprilike isti sadržaj upakiran u smislene, lijepe i pismeno posložene riječi, stavljene u usta (koji put) totalno mutavim našim bivšim igračima.

Dovoljno za sumnju da se radi o špranci ispod koje se samo stavi potpis bivšeg igrača.

Moguće, baš ću popratiti. Evo za Labrovića je bilo drugačije, to se sjećam.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

T
Ako ovaj Rukavina raskine moramo ga potpisat

Z
neko ko Ekong nama za europu zlata znači. Rukavina baš ništa. Ako i proigra otići će do Miška i reći mu da je srce zaigralo i može li ga pustiti u dinamo.

Z
Majstorović otpadak Istre s pol hrskavice taman za Rijeku.

Quote from: beetlebum on 04.07.2024, 11:18
Quote from: Fornax on 04.07.2024, 11:11Zlatan Ibrahimović navodno viđen kako jede burek na Školjiću..

Kod Braće ili Braća Ibiši?
Da.  8)
#degenerik

Quote from: Zelko Maler on 04.07.2024, 11:02ajmo dalje na temu, na tračeve, kad tovari žele Đeku, Miško hoće Stevana Jovetića. ;D

Jel to šala ili baš pravi trač?

Ja ne bi imao ništa protiv da nam on dođe.. ;D
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Malo ste prekritični prema Rukavini. Meni se čini zanimljiv, ima mota itekako.

Po meni puno veći potencijal od npr. Antonija Marina koji nas je dosta živcirao ali smo i imali nekakve koristi od te njegove posudbe.

Posudba Rukavine ne dolazi u obzir, jedino ako će dolazit s čistim papirima jer ne vjerujem da nam može bit instant pojačanje. a tamo za sezonu-dvije bi mogao bit jako dobar igrač.

Iskreno se nadam da mu se dinamo zamjerio nakon svih onih prepucavanja s njima preko medija i da se neće tamo vratit ako kod nas proigra.

04.07.2024, 13:59 #1420 Last Edit: 04.07.2024, 14:02 by Vado Magnar
Nije problem u Rukavini. On je možda i izvrstan dečko i nogometaš (nemam pojma). Ono što je bitno je da se radi o još jednom Dinamovom odbačenom igraču kojeg će se nastojati razviti da bi se na prvi mig taj vratio u matično jato.
EDIT: mi možemo tako što potrpit jednom, dva, tri puta kada se govori o održivosti kluba. Ali nakon epizode s Pjacom volio bih da se digne ručna u pogledu dovođenja igrača iz Dinama.

Quote from: Vado Magnar on 04.07.2024, 13:59Nije problem u Rukavini. On je možda i izvrstan dečko i nogometaš (nemam pojma). Ono što je bitno je da se radi o još jednom Dinamovom otpatku kojeg će se nastojati razviti da bi na prvi mig taj se vratio u matično jato.

Koliko sam shvatio, Rijeka inzistira da Rukavina dođe kao slobodan igrač tj. da raskine ugovor s dinamom. Mislim da nije ni slična situacija kao npr. s Jankovićem za koga su uzeli 50% od transfera..

Bare je menager Rukavini, i on ga želi isporučit i maknut iz dinama. Jer, kako Bare kaže... Rukavina je budućnost, i nije mu jasno šta to u dinamu rade?

https://youtu.be/ajQfLT_eJvw?si=datbdy4DrYrvDIUJ
Ri Or Die

Quote from: vMario87 on 04.07.2024, 13:55Malo ste prekritični prema Rukavini. Meni se čini zanimljiv, ima mota itekako.

Po meni puno veći potencijal od npr. Antonija Marina koji nas je dosta živcirao ali smo i imali nekakve koristi od te njegove posudbe.

Posudba Rukavine ne dolazi u obzir, jedino ako će dolazit s čistim papirima jer ne vjerujem da nam može bit instant pojačanje. a tamo za sezonu-dvije bi mogao bit jako dobar igrač.

Iskreno se nadam da mu se dinamo zamjerio nakon svih onih prepucavanja s njima preko medija i da se neće tamo vratit ako kod nas proigra.

S čistim papirima i otkupnom klauzulom da ga mogu vratiti za kikiriki.... :sta:

Quote from: T.T.N.Y. on 04.07.2024, 14:22
Quote from: vMario87 on 04.07.2024, 13:55Malo ste prekritični prema Rukavini. Meni se čini zanimljiv, ima mota itekako.

S čistim papirima i otkupnom klauzulom da ga mogu vratiti za kikiriki.... :sta:

Ako je tako onda nek ne dolazi.