RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kad neće da odrješi kesu za igrače i stručnu stožer, NEK ODRJEŠI ZA KAZNE MAMU MU JEBEM!
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Sad će Pašalić u Dinamo da možemo pokrit kazne.

K
Quote from: beetlebum on 29.08.2024, 20:36Sad će Pašalić u Dinamo da možemo pokrit kazne.

Ajme NE!

Welcome Cosmi my old friend

Mišković odlazi, Marko Filipović daje ostavku na mjesto gradonačelnika i postaje predsjednik NK Rijeke.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: Fornax on 29.08.2024, 21:26Mišković odlazi, Marko Filipović daje ostavku na mjesto gradonačelnika i postaje predsjednik NK Rijeke.
Dresovi se odmah mijenjaju, nema više morskog psa, amblem postaje lignja 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Fornax on 29.08.2024, 21:26Mišković odlazi, Marko Filipović daje ostavku na mjesto gradonačelnika i postaje predsjednik NK Rijeke.
Postoji ona, pazi što želiš..... 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Quote from: beetlebum on 29.08.2024, 20:36Sad će Pašalić u Dinamo da možemo pokrit kazne.

U big dealu u kojem ćemo dobiti nemala i pare da pokrije kazne...otkako se čovjek vratio u Rijeku stvari su krenule rapidno nizbrdo i mislim da je ovo večeras definitivni razlaz navijača sa klubom, točnije sa Miškom...nešto treba mijenjati, sada je valjda svakome jasno

Ovako svaki kurac može biti predsjednik, sa 3 direktora uhljeba koji ničemu ne služe!
Ri Or Die

Vrijeme je da vlasnik smijeni predsjednika. U savrsenom svemiru...

Ono šta sam pisao i ranije, imamo previše dobričina u ekipi (to je danas spomenuo i komentator maxsporta), fali mangupa, fali prgavih igrača, fali budala u svlačionici, fali autoriteta!!
Nadam se da će u slijedećih 7 dana otići barem 3 od ovih igrača i da ćemo dovesti karakterno DRUKČIJE igrače:
Hodža, Fruk, Pašalić, Radeljić, Bogojević, Galešić, Petrovič, Janković

Isto tako se nadam da će se riješiti stvari i da će Selahi i Majstorović postati starteri jer su fajteri za razliku od ovih gore pičkica.

Na stranu kvaliteta, karakterno nam "core" ili kostur ekipe nije mentalno pobjednički i sve ključne utakmice su izgubili.
SPORTSKI ODLAZI!

Ekipu treba znati stvoriti, nije to samo staviti imena na gomilu. Iste ove dečke sutra netko može pretvoriti u ekipu i isto tako od njih napraviti razbijenu vojsku.
Tako da pustimo se traženja "kukolja u žitu", svi znamo od kud kreću problemi i tu se treba nešto desiti ili u glavama ili s promjenom glava.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

O
Quote from: Kostrena on 29.08.2024, 20:53

Ajme NE!

Šta ne, nego kako će biti? gdje će?

K
Quote from: Orpat on 30.08.2024, 08:24
Quote from: Kostrena on 29.08.2024, 20:53

Ajme NE!

Šta ne, nego kako će biti? gdje će?
Sarkazam, što se mene tiče ja ga vozim danas

Koja pičketina se prodaje danas? Kad ćemo maknuti Andya Baru od kluba? Zašto Miško dovodi napadače koji imaju vezu sa Zdravkom Mamićem? Hoće li se Armada oglasiti?
SPORTSKI ODLAZI!