RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
A ne možeš maknuti Baru, iako je rom, jer igrači biraju sami agenta.
Ne dovodimo preko njega ništa zadnje vrijeme

Naravno da možeš jer je dinamo to napravio. Puno toga ne štima to je kap u moru pizdarija oko kluba. Čekam smjenu Đalovića, Čuline i Raić Sudara i prodaju barem 2-3 od ovih pičkica iz svlačionice.

Bez toga mi ćemo završiti 6. na tablici, a nastavak horora slijedi nam u nedjelju
SPORTSKI ODLAZI!

Ali i smjenu Srećka Juričića...imamo više direktora nego igrača! Jedan golman Majkić izgleda kao Buffon nasuprot Zlomislića i Posavca. Iako je dečko ponikao u nogometnoj školi Rijeka.
Ri Or Die

D
Sve može ali Srećka ne spominjati u ovom kontekstu. Taj čovjek je Bog nogometa za sve ovo sto hoda upravom. Isti taj je rekao da Čulina nije kapacitet Mancea pa ga se nije slušalo. Bio je protiv promjene cijena na ovaj način, nije ga se slušalo.

On živi Rijeku i nikako ne zaslužuje biti u istom kontekstu kao ovi prišlići (Čulina, DRS i slično..)

S
Piše NL da je Đalović izjavio kako ovo nije poraz sportske politike i kako fali jedan karakterni igrač koji će sve držat na okupu.
Čovjek ima daleko deblju kožu i tanju savjest od prijašnjih vojnika kluba, te se upravo kvalificirao u vodeće analne alpiniste miškove ere.

D
Quote from: Snowcrash on 30.08.2024, 11:14Piše NL da je Đalović izjavio kako ovo nije poraz sportske politike i kako fali jedan karakterni igrač koji će sve držat na okupu.
Čovjek ima daleko deblju kožu i tanju savjest od prijašnjih vojnika kluba, te se upravo kvalificirao u vodeće analne alpiniste miškove ere.

Ja sam mislio da je on čovjek na mjestu, da ima mrvu ponosa, ali mi se čini da će se on držati za brod dok god ne potone..

Quote from: deo123 on 30.08.2024, 11:11Sve može ali Srećka ne spominjati u ovom kontekstu. Taj čovjek je Bog nogometa za sve ovo sto hoda upravom. Isti taj je rekao da Čulina nije kapacitet Mancea pa ga se nije slušalo. Bio je protiv promjene cijena na ovaj način, nije ga se slušalo.

On živi Rijeku i nikako ne zaslužuje biti u istom kontekstu kao ovi prišlići (Čulina, DRS i slično..)

Reset! Čemu onda DRS, Čulina i slični ako je onda dovoljan samo on?! S jedne strane, se priča da se nema za trenera i stožer? A s druge strane imaš nikad više direktora u povijesti kluba.
Marinko Koljanin je space shuttle za DRS, Čulinu i slične.
Ri Or Die

Quote from: Snowcrash on 30.08.2024, 11:14Piše NL da je Đalović izjavio kako ovo nije poraz sportske politike i kako fali jedan karakterni igrač koji će sve držat na okupu.
A šta ce rec,zato ga je i Misko postavio za trenera,jeftin trener jeftina igra a karakternog igrača koji je držao sam defanzivni red su uredno sjebali.
Volim grad koji teče

D
30.08.2024, 11:20 #3638 Last Edit: 30.08.2024, 11:21 by deo123
Quote from: Marabunt Campetto on 30.08.2024, 11:17
Quote from: deo123 on 30.08.2024, 11:11Sve može ali Srećka ne spominjati u ovom kontekstu. Taj čovjek je Bog nogometa za sve ovo sto hoda upravom. Isti taj je rekao da Čulina nije kapacitet Mancea pa ga se nije slušalo. Bio je protiv promjene cijena na ovaj način, nije ga se slušalo.

Reset! Čemu onda DRS, Čulina i slični ako je onda dovoljan samo on?! S jedne strane, se priča da se nema za trenera i stožer? A s druge strane imaš nikad više direktora u povijesti kluba.
Marinko Koljanin je space shuttle za DRS, Čulinu i slične.

Kod reseta moraš imati i kamen temeljac. Srećko to može biti iako godine kažu da je  vrijeme. Jedini koji je imao tamo privatnu skautsku mrežu. Zato su i dolazili razni Gorgoni, Moisesi i slično. Nakon toga sve skupa je krenulo u amaterizam. Ja se bojim reseta, jer kod reseta jedino sto ostaje je Damir, a mislim da on nije dobar temelj u ovom trenu. A iskreno bojim se i prodaje u hiru i ljutnji, jer ce to znaciti krah

Sjećam se jedne tvrtke od 20 zaposlenih...15 direktora i 5 šljakera... naravno da je propala!
Ri Or Die

R
Gdje su sada insideri ? Sta je sa Rozicom, ok nisu svi za njega ali nakon kraja prvenstva bio je sprema preuzeti klub I sada je nestao
Pa I vrabci na grani su znali da Djale nema kapacitet pogotovo jer Sopa nije otisao radi losih rezultata
Ako mi u pauzi ne dovedemo nekog ozbiljnog trenera onda nisam vise pametan sta uciniti

Mislim da realno nakon debakla i ispadanja iz europe ljestvica za dovođenje igrača ide dolje. Sva ova imena koja su do sada kružila su sada otpala, posebno ako im je mamac bio Konferencijska liga.
Ako nedjeljna utakmica bude još jedan fijasko, onda Đale dobiva papire vrlo vjerojatno. Možda i sam ode.

Sreća u nesreći je šta imamo dvije "lakše" utakmice Goricu, Šibenik nakon reprezentativne pauze. Znači mjesec dana gdje se može neki vrag posložiti uz minimalni gubitak bodova.

K
Quote from: Ro-Ro on 30.08.2024, 11:49Gdje su sada insideri ? Sta je sa Rozicom, ok nisu svi za njega ali nakon kraja prvenstva bio je sprema preuzeti klub I sada je nestao
Pa I vrabci na grani su znali da Djale nema kapacitet pogotovo jer Sopa nije otisao radi losih rezultata
Ako mi u pauzi ne dovedemo nekog ozbiljnog trenera onda nisam vise pametan sta uciniti

Ja sam se čuo s njim preko LinkedIn - a kad je Sopić otišao i došao bi pješke u Ri nazad, sa svojim stručnim stožerom

R
Quote from: Kostrena on 30.08.2024, 11:56
Quote from: Ro-Ro on 30.08.2024, 11:49Gdje su sada insideri ? Sta je sa Rozicom, ok nisu svi za njega ali nakon kraja prvenstva bio je sprema preuzeti klub I sada je nestao

Ja sam se čuo s njim preko LinkedIn - a kad je Sopić otišao i došao bi pješke u Ri nazad, sa svojim stručnim stožerom

Pa upitaj ga opet  ;D
Ono saputaj mi lagano...taman da uleti

K
Miško traži igrače bez koljena i trenera bez licence