RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Quote from: Zelko Maler on 23.12.2024, 17:26
Quote from: Ro-Ro on 23.12.2024, 17:24Trazimo li novoga napadaca ili se nadamo da ce Perica I Dogan nakon priprema biti ta dvojica

Nadam se da je Perica bivši, a  Dogana na posudbu u Goricu.

Cudno price oko oba dvijice

Fruk, Janković, Pašalić i krilo tipa Djouahra/Rukavina ne mogu zajedno igrati na terenu u nijednoj formaciji s petim odnosno špicom.
Dakle, jedan je višak, a zapravo višak je jedan od dvojice Fruk-Janković
Jer, kad bi igrali 4 2 3 1 s pravom špicom, jedan od njih dvojice morao bi na CAM (10), a jedan na šesticu (DM), po meni su obojica desetke. Tu nam također fali još jedan DM

tako da, vrlo je zaj... zahtjevno! složiti ekipu od sličnih igrača, a zamjene Ilinković i Gojak ne nude nikakva nova rješenja
jednostavno, ili moramo promijeniti 3-4 igrača ili igrati kao dosad da bi štimalo

za mene bi imalo smisla kad bi prodali recimo Jankovića da Fruk igra iza napadača
SPORTSKI ODLAZI!

L
Mislim da Janković može odigrati šesticu, u paru sa Petrovićem ili gojakom

u toj formaciji trebaju ti 2 Selahija, a ne improvizacije
SPORTSKI ODLAZI!

Meni najbliži igrač napadaču je iskreno Janko.

Visok i jak glavom, brz, puca po golu sve što dotakne, zna gradit ali i iznudit faul. Kako bi se snašao neznam ali neke bazne karakteristike ima.

Treba viditi što je sa Radeljićem. Ukoliko je ozljeda i ode Gale, ostajemo samo na Majstoroviću kao stoperu. To bi značilo bar 2 nova ,pa pitanje uigravanja a onda i upitnik hoće li i dalje odbrana biti najveći torte ove ekipe.

M
Quote from: Fiumano on 23.12.2024, 19:06Meni najbliži igrač napadaču je iskreno Janko.

Visok i jak glavom, brz, puca po golu sve što dotakne, zna gradit ali i iznudit faul. Kako bi se snašao neznam ali neke bazne karakteristike ima.
Kad to ovako napišeš, i meni tako izgleda, plus ima pluća ko maratonac, mogao bi radit vječno pritisak na zadnju liniju.

I očekivalo bi se da puca iz svake pozicije  ;D

M
Quote from: Monarh on 23.12.2024, 19:38I očekivalo bi se da puca iz svake pozicije  ;D
Bilo bi prihvatljivije  ;D

K

I
U doba kad je došao Acosty iz Latine (varam li se!) sa njim u klubu je bio Boakye, takodjer otišao u zvezdu.

Takodjer trpao nemilice pa otišao u Kinu za čini mi ae 8 M eura. Onda se vratio pa opet trpao.

Vjerovatno taj podatak mali broj ljudi i zna i nitko se nije sjetio reci Manceu koliko je nesposoban...

Z
Moze li nama onaj Australac Nicolas Milanovic pomoci na krilu?

K

Lacoste, vrati se!
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

I
Nije topic za to, ali generalno sa lažnom devetkom nas nogomet je počeo ličiti na nešto konkretnije prema naprijed.
A sada smo se totalno "automatizirali".

Tako da glupo je za reci, ali da li nama stvarno treba napadač i da li bi se time narušila koncepcija...

Fruk je očajno izgledao ove sezone dok nije počeo glumiti Fabregasa