RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Dobro smiri se, koj kurac odmah napadaš... ja sam govorio u kontekstu da se pozivaju samo igrači Dinama.
Znači ti se slažeš da je Dalic rekao odi u Dinamo pa ćeš doći do reprezentacije Galešiću?

Uglavnom... bilo je upita, nije Toni Borevković ta zamjena... ne znam tko je
SPORTSKI ODLAZI!

K
Moris Valincic na pripremama s deportivo alavesom

I
Pasalic i Pjaca su zaslužili pozive u onom trenutku kad se išlo na onaj neki turnir u Egipat ili gdje već.
Sve ostalo je mlaćenje prazne slame, pogotovo sto se jedan koristio na desnom beku, a drugi biti nije koristio...

Po tom ključu su i Smolcic i Galesic prije zaslužili pozive.
Prvi jer ima problem sa desnim bekom pa makar simbolički da je pozvan, drugi jer ima kvalitetu

Z
postoje li stvarne ponude za Vitu Kovača ili je sve još uvijek ispitivanje?
Ako se proda za milijun eura onda tek prodaja Galešića nema smisla.

Z
baš me zanima kako bi Kek i Sopić regirali na ovu prodaju u dinamo. Pogotovo u kontekstu +7 i rasulo od obrane dinama koju oni ne mogu bez Galešića popraviti.

K
Zato i nisu oni treneri nego Đalović

Z
31.12.2024, 11:07 #5872 Last Edit: 31.12.2024, 11:10 by Zelko Maler
Quote from: Kostrena on 31.12.2024, 11:06Zato i nisu oni treneri nego Đalović

bingo!

za Miškoivća čak i Goran Tomić ima prejak karakter.

Vođa koji se okružuje slabim karakterima jer nad jačim karakterima ne zna uspostaviti autoritet je kurac, a ne vođa.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
 Mišković je rekao za Sopića ne treba meni budala koja će mi svaki dan dolaziti u kancelariju i nešto tražit, u tom slučaju pojačanja

Quote from: Kostrena on 31.12.2024, 11:18Mišković je rekao za Sopića ne treba meni budala koja će mi svaki dan dolaziti u kancelariju i nešto tražit, u tom slučaju pojačanja
Samo poslusnici. Yes Sir 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Ali da malo obranim i predsjednika, možeš zamisliti Sopića onako ljutog i nervoznog sa onom uličnom spikom... ko zna šta izgovori isto tamo u kancelari i kad mu ovaj kaže nema pojačanja vjerojatno nije ugodno

K
Quote from: Zelko Maler on 31.12.2024, 10:59postoje li stvarne ponude za Vitu Kovača ili je sve još uvijek ispitivanje?
Ako se proda za milijun eura onda tek prodaja Galešića nema smisla.
Postoje, znam za Juventus a novinari su rekli i RB klubovi

Quote from: Kostrena on 31.12.2024, 11:24Ali da malo obranim i predsjednika, možeš zamisliti Sopića onako ljutog i nervoznog sa onom uličnom spikom... ko zna šta izgovori isto tamo u kancelari i kad mu ovaj kaže nema pojačanja vjerojatno nije ugodno

Odgovor bude..."Puši kurac, plati pivu" 🤡
Ri Or Die

R
Quote from: Kostrena on 31.12.2024, 11:18Mišković je rekao za Sopića ne treba meni budala koja će mi svaki dan dolaziti u kancelariju i nešto tražit, u tom slučaju pojačanja

Od Sopicevoga mandata koliko je vremena Misko bio u Rijeci ? Ne branim ga ali ako se sjecam Misko je bio 90% toga vremena u Dubaiu