RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Da je bio duže Sopić bi dobio otkaz još davno prije

Sada smo svi fokusirani na Galešića ali ne znamo koje su Selahijeve namjere odnosno da li je blizanac još uvijek zagrijan za njega. Potencijalno možemo doživjeti 2 teška poniženja u vrlo kratkom roku. Ja se još uvijek nadam da nijedan neće gore, pogotovo ne Galešić.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Misko je uspješan poslovnjak. Ako može dobit više love za 15 dana dobit će tu lovu. Jedino ako misli da ponuda DZ najbolje šta može dobit

Quote from: robil on 31.12.2024, 07:02Poslao mi prijatelj poruku koju je dobio od od lika koji predstavlja agenciju. Uglavnom trebao bi u gnk ali da se umješao neki klub sa duplo većom ponudom.
Potvrđeno.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

31.12.2024, 12:32 #5884 Last Edit: 31.12.2024, 12:33 by D2
I eto sranja, a mogao je u dinamo i repkicu. Sad će svi morati misliti i razbijati glave, a mogli su imati mirni doček nove godine.  :nisamja:
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kad kreće priča da Rijeka opet stoji ispred najboljeg interesa Hrvatskog nogometa i općenito države Hrvatske

B
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 31.12.2024, 12:25Sada smo svi fokusirani na Galešića ali ne znamo koje su Selahijeve namjere odnosno da li je blizanac još uvijek zagrijan za njega. Potencijalno možemo doživjeti 2 teška poniženja u vrlo kratkom roku. Ja se još uvijek nadam da nijedan neće gore, pogotovo ne Galešić.
Selahija bi jos i prebolio. Jer tu klub nema prevelik izbor i nije kriv (odnosno je sto nisu rijesili situaciju s njim na vrijeme i sad mu istjece ugovor gdje ionako odlazi besplatno na ljeto, jos i navodna klauzula). A i nije presudan igrac ove sezone, nece biti ni u glavnom planu u dinamu.

Galesic ima ugovor i tu ako klub zeli odbiti ponudu, moze.

K
Ko kaže da Dinamo ima 50 %od Jankovića, možda ima 25 a možda 75

Quote from: Fornax on 31.12.2024, 12:29
Quote from: robil on 31.12.2024, 07:02Poslao mi prijatelj poruku koju je dobio od od lika koji predstavlja agenciju. Uglavnom trebao bi u gnk ali da se umješao neki klub sa duplo većom ponudom.
Potvrđeno.

Bilo bi kul da je to sad onda Hajduk.

Kad je shitshow...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Duplo veću ponudu? Znači 6m je netko ponudio?

Ako je to točno Miško bi pretvorio lamba u amfibijsko vozilo i isao po njega u NY

Kaže i gospodin otac da je sve još moguće
SPORTSKI ODLAZI!

K
Strpljen spašen

Quote from: Fornax on 31.12.2024, 12:29
Potvrđeno.

Tip koji radi u agenciji je poslao poruku(pismeni trag) o transferu. Ja ne znam u kojem kamenom dobu ja zivim jebote al ovo meni nije normalno. Kod mene u firmi se dobiva otkaz za takve stvari
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Ne znam ništa o nikakvoj poruci.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Javlja se Eintracht, nude 5m i posudbu do kraja sezone Matanovića.

🤡