RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
U Dinamo :neretljak:
Po njegovim riječima nema nikakav utjecaj na tu odluku predsjednika. Neki bivši dužnosnici Dinama koji sada rade u HNS-u su ga i pitali kako to da pojačavaju rivala na šta je rekao da to trebaju pitat Miškovića.

J*beni Mišković... 🤮

Quote from: Zelko Maler on 30.12.2024, 20:36@Crnogorsko Čojstvo  Projeto, aj opravdaj ovaj transfer pliz. Jako me zanima kako bi to opravdao jer ja ne mogu nazalost, ako imas nesto da nas utjesis.
Još ništa?
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

K
Ja to znam odavno, tako ni trenere ne pita kad dovede igrača, nego mu kaže nađi mu mjesto.
Pa čovjek je htio potjerat Sopića jer nije htio stavljat onog američko srpskog invalida, još su ljudi i opravdavali.
Zamisli da je Boto naš SD, koliko bi ostao tu.
Zar nije sumnjivo da se od bivših nitko ne vraća kod nas više, i kad bi im to bilo najbolje za karijere

-
Franjić dolazi na posudbu u dinamo, igrao je u Ukrajini i stopera. Možda ipak ništa od Galešića

Ako je ovo istina ja više na idem na utakmice Rijeke dok je Mišković predsjednik.

problem je šta Dida želi prodavati u dinamo jer misli da je to dobro za budućnost
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: -RIJEKA- on 31.12.2024, 16:17Franjić dolazi na posudbu u dinamo, igrao je u Ukrajini i stopera. Možda ipak ništa od Galešića

Ali je prvenstveno zadnji vezni. Prije će biti ništa od Selahija u blizanca sada nego džabe na kraju sezone  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Jel netko istraživao postoji li ovakav slučaj igdje van HNLa?

Ne vjerujem da se ikad u povijesti nogometa dogodilo ovako nešto ako izuzmemo igrače kojima ističe ugovor..

Čovječe, pa tovari im ne bi prodali ni nekog panja ala Trajkovski a mi im dajemo najbolje igrače uz popust... klubu koji je -7 u odnosu na tebe

Situacija je toliko loša da mi se više ni neda vrijeđat igrače koji pređu u dinamo.. Mišković je 100 puta gori od njih

Titula je od ovog trenutka postala iluzija.. vjerojatno i dugoročno a ne samo ove sezone
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

titula nas ne zanima jer predsjednik misli da se ne isplati osvojiti titulu  :jbg:  :jbg:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

-
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 31.12.2024, 16:21
Quote from: -RIJEKA- on 31.12.2024, 16:17Franjić dolazi na posudbu u dinamo, igrao je u Ukrajini i stopera. Možda ipak ništa od Galešića

Ali je prvenstveno zadnji vezni. Prije će biti ništa od Selahija u blizanca sada nego džabe na kraju sezone  8).
Po mogućnosti da Selahi igra sve do kraja sezone, da im bude spreman.

L
Quote from: vMario87 on 31.12.2024, 16:23Jel netko istraživao postoji li ovakav slučaj igdje van HNLa?

Ne vjerujem da se ikad u povijesti nogometa dogodilo ovako nešto ako izuzmemo igrače kojima ističe ugovor..

Čovječe, pa tovari im ne bi prodali ni nekog panja ala Trajkovski a mi im dajemo najbolje igrače uz popust... klubu koji je -7 u odnosu na tebe

Situacija je toliko loša da mi se više ni neda vrijeđat igrače koji pređu u dinamo.. Mišković je 100 puta gori od njih

Titula je od ovog trenutka postala iluzija.. vjerojatno i dugoročno a ne samo ove sezone
Mislim da je Dortmund prodao bayernu

K

Ja sam čuo da ih je Selahijev agent odbio jer je tražio ogromnu lovu igraču i sebi, i da su sw okrenuli Franjiću, a još im igra lijevog bočnog po potrebi

S
Quote from: IvyFiume on 31.12.2024, 16:10J*beni Mišković... 🤮

Pazi, lik koji je danas napravio rečun na nepresušan, čuo je DRS-a kako u hotelu na piću govori nekim likovima iz HNS-a kako je on pokušao spriječit, ali da ga je Mišković skenslao.
-----------
A inače, Nizozemci pišu slijedeče:

"Ajax made Niko Galesic an offer, but he chooses Dinamo Zagreb
Galesic is currently making an impression at Croatian HNK Rijeka. Ajax had also noticed this, and had their eye on the Berlin-born stopper. The media calls it a stunt that Galesic is not choosing Amsterdam, but Dinamo Zagreb. According to 24Sata, several clubs had made Galesic an offer in addition to Ajax, including Hamburger SV and FC Basel. However, the choice seems to fall on Dinamo, which means he will remain active in his own country.

The medium does not mention any details about the bid from technical director Alex Kroes and co. According to Transfermarkt, Galesic is currently worth 3 million euros, he is still contracted in Rijeka until mid-2026. The defender grew up in Germany, where he played in the youth academy of Hertha BSC. Rijeka brought him to Croatia 5.5 years ago. There he is a former youth international. "

I opet kategorički tvrdim: Galešić i njegova agencija su jedini koji će izabrat.

Quote from: LenRi on 31.12.2024, 16:25
Quote from: vMario87 on 31.12.2024, 16:23Jel netko istraživao postoji li ovakav slučaj igdje van HNLa?

Mislim da je Dortmund prodao bayernu

Ma kakvi.. oni kupuju na početku sezone.. ne bi im Borussia prodala igrača dok je iznad njih na ljestvici
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍