RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
08.01.2025, 10:54 #6900 Last Edit: 08.01.2025, 10:55 by moreplovac
Quote from: Zelko Maler on 08.01.2025, 08:58tovari dovode Šegu koji je kao preskup i idu u plaćanje odštete, nemaju za papar. Mi prodavali dva roka zaredom nema plaćanja odštete ni 100k. KO tu koga jebe, osim Miskovic nas.

Ovo mi je nepravedna usporedba jer dobro znas da ce se drzava i sve moguce interesne skupine javit za spas hrvatskog nematerijalnog dobra u vidu te nogometne nakupine,a ako Rijeka ode u dugove bit ce "sorry but jebiga".
Kao sto su mi uvijek u kurcu bili likovi koji su radili sranja i za javnost bili frajeri a imali roditelje koji su ih izvlacili,lako je radit frku kad ti ledja cuva gorostas.

Quote from: Zelko Maler on 08.01.2025, 10:42nama je svaki dan priprema bez barem donekle kompeltirane zadnje linije izgubljen dan.
Čemu današnja prijateljska?
Za koga se to igra, šta se uigrava?
Da se Burcul uigra sa Majstorovicem, da prodje sve ono sto je prosao Smolcic i Galesic dok nisu postali bogom dani. A i mozda neko pokaze da se na njega moze racunati i ustedimo na kojem dolasku.

F
Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 10:407 dana manje priprema sa novom momčadi, recimo, koji su ti možda i neki rival

Ironicno sam rekao ali da. Ako ga samog posaljes da trenira reci ce da ga maltretiramo. A vjv ce i tih 7 dana Dinamo preuzet na sebe placu, sto velikom vodji odgovara. Nemam zeluca vise vrtiti tu temu, dno dna

Izgleda da skoric dolazi :bo:

T
Quote from: Deba on 08.01.2025, 11:13Izgleda da skoric dolazi :bo:
Povratit ću 🤢

Z
nisam zadovoljan, ali ako moram birati između Benkovića i njega, biram njega.
naglašavam, izbor nije neki, ali ako je ili - ili onda on

Napadamo titulu s prekaljenim igracima. Ugl. bolje Skoric od bilo kojeg koji ceka dinamov mig.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Stari moj, ako je on taj kojeg imaju puno boljeg, ja mislim da nije, onda smo baš jadni

..mlad, potentan.. :neretljak:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
Nama treba stoper od 21,22 godine koji je jako brz, Benković je zadnji put trčao prije 7 godina, Majstorović i Radeljić su ultra spori a Škorić malo sporiji od njih

Škorić je kod Bare u agenciji, možda smo ga zvali da nam kompletira roster.

Od napadača ima u agenciji Negreda, 39 godina , bez kluba... :bo:

Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 11:30Nama treba stoper od 21,22 godine koji je jako brz, Benković je zadnji put trčao prije 7 godina, Majstorović i Radeljić su ultra spori a Škorić malo sporiji od njih

Kaze naslov u Novom listu - Rijeci treba iskusni stoper i to je veci prioritet nego napadac?!?!?
I sad ti reci tko im pise te tekstove i tko je tu lud?

Miskovic navodno trazi mladu i napadacku ekipu i onda mladog stopera od 23 godine bi trebao zamijenit covjek od 34 godine. Jer eto imamo ambicije za sto tocno?

Ja i dalje mislim da je prvi i osnovni prioritet napadac. Obranu cemo vec nekako pokrpat, imas Devetka i Smolcica - napadac je morao bit vec tu. A BWT., Orsic nije napadac niti nam je potreba.

R
08.01.2025, 12:32 #6911 Last Edit: 08.01.2025, 12:34 by R13KA
Quote from: Zelko Maler on 08.01.2025, 07:28Meni je bolje Dominik Mulac na stoperu od Benkovića. Ne kažem da je bolji, nego da je bolje.

Sam si napisao da nije bolji igrač, pa zasto je onda bolje? Ne znam, ja želim uvijek da za Rijeku igraju najbolji :bo:
Šta zbog toga je nije igrao 6 mjeseci?

R
08.01.2025, 12:41 #6912 Last Edit: 08.01.2025, 12:51 by R13KA
Quote from: Tmatic on 08.01.2025, 11:20
Povratit ću 🤢
Zasto pobogu?? Top stoper i vrhunski igrač i karakter. Nitko nije zamjena za Galešića  jer je to najbolji stoper kojeg smo ikada imali, ali Škorić je najbolje rješenje od svih koji se spominju.
Ili te boli to šta ga jebeni Mišković neće s 33 god prodati u Dinamo? Jer samo roba za izvoz treba igrati?

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.01.2025, 11:27Napadamo titulu s prekaljenim igracima. Ugl. bolje Skoric od bilo kojeg koji ceka dinamov mig.
Kada ćete više svi tu shvatiti da sve do jedan igrač HNL-a čeka Dinamov mig, neovisno o mjestu rođenja i klubu u kojem je odradio omladinski staž. Ili je Galešić rođeni purger koji od malena živi za Dinamo?
Kad će se prestati fantazirati na forumu? Da je Dinamu htio Smolčića i ponudio pola od Galešićeve cifre, u Dinamu bi sada bio kapetan Smilčić. Prestanite fantazirati, svi oni žele u Dinamo. S VI!
Na nama je da izvučemo najbolje šta Dinamo ne pokupi, i da im kreten više ne prodaje najbolje igrače ako ih može prodati van. Ako dode Mile Škorić i dobar napadač meni će se vratiti vjera da ove godine možemo biti prvaci

K
Glupo je pričati o igraču kojeg nismo 2 godine(ima 33) gledali i koji igra u mrtvoj Kineskoj lizi da bi bio pojačanje, isto ko o igraču koji je 6 mjeseci bez ugovora i u to vrijeme ga nijedan klub na svijetu nije potpisao