RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: R13KA on 08.01.2025, 13:03Napadamo naslov i treba nam iskusnih i provjerenih pojačanja.

Hate to break this to you...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: vMario87 on 08.01.2025, 13:26Piše narcis Vukušić:

- Oršić ne
- Benković najvjerojatnije ne
- Škorić najvjerojatnije da

I svi zadovoljni..  ;D

Ako bi tako bilo ja zadovoljan. Samo ne znam zasto mislim da nas trola 😃
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Skoric je dobar igrač i karakter koliko ja znam. Sralo se ovdje po Majstorovicu, po Galesicu, po Radeljicu. Svi se pokazali u najmanju ruku dobri.

Ja ću bit zadovoljan ako dođe, sa aspekta ulaznog transfera.

R
08.01.2025, 13:46 #6933 Last Edit: 08.01.2025, 13:53 by R13KA
Quote from: deva on 08.01.2025, 13:34
Quote from: R13KA on 08.01.2025, 12:41
Quote from: Deba on 08.01.2025, 11:13Izgleda da skoric dolazi :bo:
Quote from: Tmatic on 08.01.2025, 11:20
Quote from: Deba on 08.01.2025, 11:13Izgleda da skoric dolazi :bo:
Povratit ću 🤢
Zasto pobogu?? Top stoper i vrhunski igrač i karakter. Nitko nije zamjena za Galešića  jer je to najbolji stoper kojeg smo ikada imali, ali Škorić je najbolje rješenje od svih koji se spominju.
Ili te boli to šta ga jebeni Mišković neće s 33 god prodati u Dinamo? Jer samo roba za izvoz treba igrati?
Galesic najbolji stoper kojeg smo ikad imali  :sta:
Da. O tome se ne može pisati osim subjektivno. Pišem jasno o HNL, ne o Srećku Juričići i ekipi koja je dobila Real. Od početka mi padaju napamet redom: Peršon, Milinović, Mijatović, Knežević, možda Lerant, Župarić i Mitrović.  Od svih mislim da je Galešić bolji i kompletniji igrač i mislim da je potencijal za najveće svjetske klubove.  Kako će mu se karijera razvijati ne znam, ide u Dinamo koji ima 10 stopera, puno tu faktora ovisi.
Prošle godine 9 utakmica bez primljenog gola u proljetnom dijelu, ove godine 7 primljenih u polusezoni a da Zlomislić nije imao ozbiljnu obranu.

K
Škorić je bolji id Benkovića milijun puta, može odmah počet igrat

K
Quote from: toñito on 08.01.2025, 13:37Thanks, ajde šibni na PM ako možeš. Thanks

Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 13:35Ne neću ali ih mogu poslati nekome na privatno s kim sam dobar ovdje pa da potvrdi

Sry ni ne znam tko si, ali mogao bi uskoro dobiti potvrdu toga, ne od mene

F
Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 13:46Škorić je bolji id Benkovića milijun puta, može odmah počet igrat

I bio je vec u paru s Majstorovicem, dobro je to bilo.. bolje Skoric od Benkovica slazem se. Da je beka i napadaca dovest jos...

Z
08.01.2025, 13:57 #6937 Last Edit: 08.01.2025, 14:01 by Zelko Maler
po meni je najbolje da imamo dva stopera koji mogu izaći, dobri su u igri s nogom, vole loptu, razigravaju, takav je Radeljić. Drugi bi bio npr Nekić ili Marešić. Krizmanić nije baš takav, ali karakterno mi upada.
Škorić i Majstorović su staromodni tip stopera, lopta prolazi igrač ne. Doveo bih Škorića svakako.

Da uzmem primjer prošle sezone kad smoimali Dilavera i Mitrovića ( Škorić, Majstorović) i Radeljića i Galešića ( Radeljić i jedan tu fali još po meni). Ako struka odlučni da je Duje taj daj njega.

4 stopera je po meni optimum

Z
Galesic nad najbolji stoper ikad? Dečko je dobar ali samo to a ovdje neki provlače priču kao da smo prodali mladu verziju Neste. Snaga naše obrane je u momčadskoj igri a ne u pojedincu... malo je previše zelo pojedince pa u napadu bijesa i mržnje pišu svašta i to ovdje prolazi

Mora bit 4 dobrih. Dogodi se ozljeda, karton. Šta onda, kemijanje, bezveze.

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

08.01.2025, 14:10 #6941 Last Edit: 08.01.2025, 14:11 by MaČaĆeToMane
Pa dobro  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o
Pa banat će me radi spama.

Mile Škorić? Koji kurac?
Pa taj nije pojačanje za Pomorac
Ajme meni ne znam kako ću gledat nastavak prvenstva
SPORTSKI ODLAZI!

Mah. Ako ne sad, zašto ne ponudit Krizmanicu ugovor od ljeta kad bude slobodan? Ako dođe Skoric imamo dva betona otraga dok se ne vrati Radeljic. Očito će se trebati osloniti na naše dečke da naprave iskorak i popune praznine.

08.01.2025, 14:12 #6943 Last Edit: 08.01.2025, 14:13 by MaČaĆeToMane
Ali šta će nam skupi istrošeni igrači kad ZNAMO da presidente NE ŽELI i NEĆE bit prvi jer je to svojim potezima, izjavama, djelima DOKAZAO. ????
Kakav Mile Škorić pa lik je rupetina da mu nije Andya Bare igrao bi za Grafičar Vodovod, ne za osijek

I to je onda četvrti ili peti igrač Bare u ekipi, a vjerujem da mnogi dobro znaju šta se događa kad on ima toliko igrača u prvih 11, barem se događalo u nekim bivšim slovenskim prvoligašima u stečaju
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: m on 08.01.2025, 14:07https://www.nacional.hr/propao-transfer-orsic-ne-dolazi-u-rijeku-evo-tko-stize-kao-zamjena-za-galesica/

Mislav Oršić (32) ne dolazi u Rijeku! To je informacija koju smo dobili iz krugova bliskih igraču te istih s Rujevice. Pojačanje godine, kako su tepali navijači, ipak neće put Rujevice.

Moš si mislit. Na jebenim ste drogama ti i dubravko 😂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡