RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
08.01.2025, 14:17 #6945 Last Edit: 08.01.2025, 14:21 by moreplovac
Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 13:32Narcis laže i ja imam dokaze iz prve ruke da su Črnko i DRS jučer razgovarali na telefon a agent Krizmanića sa Čulinom prekjučer
Ali on ni nema info iz kluba više osim kad daje dijagnoze ljudima tako da me ne čudi

Po meni nije loše, iskusnjare Majstor i Mile, školuju Krizmanica, koji ima potencijal i kod nas napravi dodatni iskorak. Nije loše.

Kad je Mile čuvao Ronalda u repki, nije se naigrao.

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 08.01.2025, 14:15
Quote from: m on 08.01.2025, 14:07https://www.nacional.hr/propao-transfer-orsic-ne-dolazi-u-rijeku-evo-tko-stize-kao-zamjena-za-galesica/

Mislav Oršić (32) ne dolazi u Rijeku! To je informacija koju smo dobili iz krugova bliskih igraču te istih s Rujevice. Pojačanje godine, kako su tepali navijači, ipak neće put Rujevice.

Moš si mislit. Na jebenim ste drogama ti i dubravko 😂.
Neznam koji navijači i čiji su to tepali.

J
Mile je "rupetina" koji je igrao u reprezentaciji kao prvi HNL stoper. Krizmanić je pak stoper koji odigra dvije dobre utakmice po polusezoni.

Ne znam koliko ste svjesni šta znači imati u prvih 11 toliko igrača iste agencije, pogotovo ove Niagara...
:-X

zadnji nek ugasi svjetlo
SPORTSKI ODLAZI!

08.01.2025, 14:22 #6949 Last Edit: 08.01.2025, 14:24 by MaČaĆeToMane
Quote from: toñito on 08.01.2025, 13:34OK odlično, uploadaj ih.

Quote from: Kostrena on 08.01.2025, 13:32Narcis laže i ja imam dokaze iz prve ruke da su Črnko i DRS jučer razgovarali na telefon a agent Krizmanića sa Čulinom prekjučer
Ali on ni nema info iz kluba više osim kad daje dijagnoze ljudima tako da me ne čudi

Evo tonito, poslao je meni to šta je napisao.
Ne bum ti uploadal jer bu me tražili previše sam već i otkrivao u zadnja 2 tjedna
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: m on 08.01.2025, 14:07https://www.nacional.hr/propao-transfer-orsic-ne-dolazi-u-rijeku-evo-tko-stize-kao-zamjena-za-galesica/

"Iskusni stoper na radu u Kini prihvatit će riječke uvjete i trebao bi biti zamjena za Niku Galešića. Naime, Škorić bi, osim znanjem, mladim riječkim braničima trebao pomoći i iskustvom, a to je ono što im trenutno treba."

Koji su to mladi riječki braniči u ekipi? Dolazi on kao igrač ili trener u OŠ?

Quote from: Monarh on 08.01.2025, 14:30

"Iskusni stoper na radu u Kini prihvatit će riječke uvjete i trebao bi biti zamjena za Niku Galešića. Naime, Škorić bi, osim znanjem, mladim riječkim braničima trebao pomoći i iskustvom, a to je ono što im trenutno treba."

Neki ovdje prozivaju Topića zbog onog članka u kojem je napisao da nas se pravi budalama i u kojem ukazuje na sramotno i bezobrazno obraćanje javnosti od strane Miška i DRSa..

Prvo je bilo o "najvećem pojačanju sezone Oršiću, kako mu navijači tepaju" a sad ovo..

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Quote from: Monarh on 08.01.2025, 14:30

Kad se posvađa s trenerom, prebace ga da trenira s juniorima. Tako Andrić sad školuje napadače,

malo sam se raspitao izgleda da je Škorić stvarno pred potpisom  :sta:
SPORTSKI ODLAZI!

Neke smiješne Vukušićeve konstrukcije, već su popisane pa neću ponavljati.

A propos Škorića, ne može on biti nikakva "zamjena" Galešiću jer je prije svega spor ko kurac. Galešić je ipak bio pojam brzine rekao bih za čitavu obranu minus Bogojević, i to dosta govori. U tipičnim obrambenim zadaćama možda i dajem prednost Škoriću, ali kao kompletniji igrač, Galešić je u debeloj prednosti. No dobro, drago mi je da nije riječ o Benkoviću niti o nekom tko mora hvatati formu. Ogromna prednost Škorića je što je on pojava na terenu, i nije na odmet Smolčić-Majstorović-Škorić. I ajmo bit pošteni, izuzme li se prodaja u rivala, ovo na papiru ipak podsjeća na pozitivne slučaje Miral Samardžić i Dario Župarić, a ne na Mateo Pavlović. Palac gore od mene, čovjek je u natjecateljskom ritmu, nije baš isti tip igrača, ali trebao bi poslužiti.

Također ćemo imati jednu od (naj)starijih početnih postava na proljeće, i pričamo o značajnom zaokretu u odnosu na prošlu godinu.

S tim svim na umu, a i činjenicom da nam kontigent 20-godišnjaka stagnira bez terena, pitam se da li je ovo stvarno uvod u definitivni odlazak Miškovića, jer se vrlo vidljivo ne rade planovi za budućnost kao nekad.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 08.01.2025, 14:53Neke smiješne Vukušićeve konstrukcije, već su popisane pa neću ponavljati.

A propos Škorića, ne može on biti nikakva "zamjena" Galešiću jer je prije svega spor ko kurac. Galešić je ipak bio pojam brzine rekao bih za čitavu obranu minus Bogojević, i to dosta govori. U tipičnim obrambenim zadaćama možda i dajem prednost Škoriću, ali kao kompletniji igrač, Galešić je u debeloj prednosti. No dobro, drago mi je da nije riječ o Benkoviću niti o nekom tko mora hvatati formu. Ogromna prednost Škorića je što je on pojava na terenu, i nije na odmet Smolčić-Majstorović-Škorić. I ajmo bit pošteni, izuzme li se prodaja u rivala, ovo na papiru ipak podsjeća na pozitivne slučaje Miral Samardžić i Dario Župarić, a ne na Mateo Pavlović. Palac gore od mene, čovjek je u natjecateljskom ritmu, nije baš isti tip igrača, ali trebao bi poslužiti.

Također ćemo imati jednu od (naj)starijih početnih postava na proljeće, i pričamo o značajnom zaokretu u odnosu na prošlu godinu.

S tim svim na umu, a i činjenicom da nam kontigent 20-godišnjaka stagnira bez terena, pitam se da li je ovo stvarno uvod u definitivni odlazak Miškovića, jer se vrlo vidljivo ne rade planovi za budućnost kao nekad.

Meni sve miriši na novi vlasnik je Andy Bara ili netko po toj vezi
Nije dobro nikako

Škorić potpisuje
SPORTSKI ODLAZI!

Z
ima li naznaka još jednom stoperu?

napadač još ništa?

K
Ima naznaka
Još ništa, o napadaču se ne smije reći ni nacionalnost, baš ništa
Bit će neka bomba, tipa Božić

Quote from: TIR on 08.01.2025, 14:53A propos Škorića, ne može on biti nikakva "zamjena" Galešiću
Od svih spominjanih stopera Škorić je najsličniji Galešiću po pitanju otvaranja igre i distribuciji lopti a mi smo tako igrali da nam stoperi (Radelja i Gale) otvaraju igru. Te njihove dijagonale, okretanje strana mogu se činiti bezvezne ali za naš način igre su vrlo bitne.

Da je spor, stoji, i tu novčić pada na drugu stranu , i dolazi do pitanja koliko će u tom otvaranju igre oni moći stajati visoko, tj. koliko će zadnji vezni imati slobode da odu visoko a da pritom ne ostave ove na vjetrometini.

Selahi? Ostaje li?