RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
09.01.2025, 10:54 #7005 Last Edit: 09.01.2025, 10:55 by R13KA
Dana je četvrtak, 9.1, nismo doveli nikoga. Na pripreme se ide u ponedjeljak, preko vikenda se ja ne sjećam da su ikada nekoga predstavili..Netko je na forumu napisao da će svi koji dolaze biti u autobusu za Sloveniju, očito su nas bas svi odijevali. Ja mislim da je Škorić patka, neće Mišković igrača kojeg ne može razviti ili vratiti u formu za Dinamo, Oršić nas je odjebao, Benković i dalje razvlači jer možda nije dobio niti jednu drugu ponudu, Krizmanić i Ndockyt neče doći jer su u Gorici legle pare i Gorica ih može bolje platiti nego Rijeka, a ako su i na prodaju traže 500 000 za svakoga, Mišković neda mi centa. S Haračem se možda uspostavio kontakt, ali kao neka rezervna opcija, pa je sada on nas odjebao.  Napadača vjerujem da nikakvog nisu ni probali dovesti. Lik koji radi u Orijentu mi je rekao da smo mi Šporara zvali 3 put u zadnjih 5 godina, još kad se u Sportingu pogubio, ali da ga uzalud zovu jer njega Rijeka ne može platiti. Valjda se na ljeto  tražilo i Prevljaka koji igra u Herthi, ali mi jednostavno nemamo para za te igrače. Vjerujem da su probali s Božićem, ali Božić ima ugovor pa je tu sve jasno. Ako dode nekakav stoper, to će biti Benković u 5 do 12. tamo oko 15.1. kada ga svi odjebu. Zapravo je jako teško  uopće pratiti taj prijelazni rok kada novinari pišu gluposti samo da popune svoj dnevni opseg posla, a na forumu par vas koji znate pišete iz nekog razloga u šiframa. Jedva čekam da prođe prijelazni rok.
Možda nam se  Dinamo smiluje pa pošalje Perkovića na posudbu iz 50% od transfera

Škorić dolazi danas.
#navodninavijač

Z
https://www.transfermarkt.com/benjamin-verbic/leistungsdaten/spieler/188180

zašto nam Kek ne pomogne malo umjesto da gubi vrijeme na branjenje Miskovica.

K
Quote from: ajmorijeka on 09.01.2025, 10:52Ide danas kakav bijeli dim?
I bijeli i crni sa baraka

R
Quote from: Zelko Maler on 09.01.2025, 11:17https://www.transfermarkt.com/benjamin-verbic/leistungsdaten/spieler/188180

zašto nam Kek ne pomogne malo umjesto da gubi vrijeme na branjenje Miskovica.
Dobar igrač, ali opet krilo. Jedino šta imamo dobre igrače su krila i 100% sam siguran da Pašalić neće otići do ljeta..
Ako je ipak istina za Škorića, super. Napadača ionako mislim da ne možemo dovesti boljeg od Perice. Koji je njegov problem ne znam, ali fizička priprema sigurno nije, kod nas je 5 mjeseci.

Z
09.01.2025, 11:32 #7010 Last Edit: 09.01.2025, 11:34 by Zelko Maler
pa krilo trebamo, što misliš zašto se pikiralo Oršića? haha.
Nais je bivši očito, desno samo Pašaić. Imamo 3 krila u ekipi ( Pašalić, Rukavina i Nais od kojih Nais očito odlazi)

-
Škorić kod Nemeca

K
Da sam oduševljen nisam, da je bolji od dinamovih smeća je.
Da postajemo starački dom postajemo, da dovodimo igrače Bare dovodimo, u svakom slučaju sretno mu bilo, neka polomi plivaju ja zadovoljan

Ako je bar 70% ko šta je bio u Osijeku onda je pojačanje..

Jedino čudi da dovodimo igrača od skoro 34 godine.. valjda badžet više nije bitan
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

J
Treba nam 10 igrača jer je na ljeto egzodus, svima je cijena dosegla vrhunac i dok god su kod nas mi ne proizvodimo dodatnu vrijednost. Barem gazda to tako gleda. Sad je neko prijelazno razdoblje dok ne stasa ova nova generacija mulaca pa se pokrivamo sa veteranima, ali vrlo brzo će burčul, babić, butic, kitin i ekipa morati u vatru. Rukavinu se podcjenjuje, a za godinu dana će eksplodirat i vagat ponude dinama i nekog Sturma. Jbg, to je naša realnost. Jedino je šteta da ove dvije sezone, kad nam se svemir smili pa imamo ekipu za napad bujola, miško ne zna (ili nema muda) dodat gas. Ono prošle sezone je bilo dosta sramežljivo, dovest Marića na posudbu nije nikakav napad na titulu nego alibi pokušaj da se ne kaže da nismo probali. Nama nasušno treba neki Vuga ili Erceg, a takve treba naći i platiti. Ako već ne želimo investirat u rezultat onda neka gazda izvede neki čudo transfer tipa Krivak pa da ga utopi za dvije godine za trostruku cifru.

Quote from: vMario87 on 09.01.2025, 12:08Ako je bar 70% ko šta je bio u Osijeku onda je pojačanje..

Jedino čudi da dovodimo igrača od skoro 34 godine.. valjda badžet više nije bitan
Panika, eto zasto. Ne zeli placat odstete, Benkovic ga odjebo a vrijeme ide.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
09.01.2025, 12:20 #7016 Last Edit: 09.01.2025, 12:26 by R13KA
Ja sam više nego zadovoljan. I u Kini je bio najbolji igrač kluba. I konačno igrač koji nije doveden samo za prodaju. Ako je smisao postojanja kluba kao i Lokomotivinu, bolje da Mišković ode. Igrači se dijele na dobre i loše, ne na mlade i stare.  Ponekad se taj jebeni bađet mora popuniti i od rezultata, Celje, Olimpija i 3 ciparska kluba zaraditi će po 10 milijuna eura od konferencijske lige, a ne samo dovoditi klince od 20-25 godina, pa prodat ga nakon polusezone po mogućnosti u Dinamo. Palac gore za upravu, još jedan stoper kvalitete Škorića, iskusni napadač i idemo po to prvenstvo.
Još uvijek ne kužim zašto su bilo kojem navijaču bitne igračeve godine? Lokomotiva ima uvijek dječji vrtić, ali nikada nisu osvojili trofej, niti igrali Europu. :bo:

K
Zato jer smo doveli Marića pa je gazda polako da je zbog toga 7 milijuna u minusu.
Ako ne osvojio prvenstvo ove godine ćemo vjerojatno bankrotirat, jer Mile Škorić mi se ne čini kao igrač koji nosi razliku od 5-0 od Olimpije do skupina, možda i je ali
Lokomotiva je ove godine krenula sa starim igračima pa vidimo gdje ih je to dovelo, borit će se za opstanak tako da ona nije baš dobar primjer

F
Mozda je plan da ovi mulci ( Dujmovic,Kitin, Burcul,Raguz..) stasavaju uz ove iskusnjare. Na ovima nesto izgubis, a na klincima onda puno dobijes

K
Quote from: fiorellolaguardia on 09.01.2025, 12:29Mozda je plan da ovi mulci ( Dujmovic,Kitin, Burcul,Raguz..) stasavaju uz ove iskusnjare. Na ovima nesto izgubis, a na klincima onda puno dobijes
Istina, ali onda im treba dati ponekad i priliku, barem u kupu protiv petoligaša ili naći posudbu u klubu s kojim unaprijed dogovoriš da će igrati a ne da budu 6 mjeseci bez utakmice na posudbi