RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

J
Quote from: R13KA on 09.01.2025, 12:20Ja sam više nego zadovoljan. I u Kini je bio najbolji igrač kluba. I konačno igrač koji nije doveden samo za prodaju. Ako je smisao postojanja kluba kao i Lokomotivinu, bolje da Mišković ode. Igrači se dijele na dobre i loše, ne na mlade i stare.  Ponekad se taj jebeni bađet mora popuniti i od rezultata, Celje, Olimpija i 3 ciparska kluba zaraditi će po 10 milijuna eura od konferencijske lige, a ne samo dovoditi klince od 20-25 godina, pa prodat ga nakon polusezone po mogućnosti u Dinamo. Palac gore za upravu, još jedan stoper kvalitete Škorića, iskusni napadač i idemo po to prvenstvo.
Još uvijek ne kužim zašto su bilo kojem navijaču bitne igračeve godine? Lokomotiva ima uvijek dječji vrtić, ali nikada nisu osvojili trofej, niti igrači Europu. :bo:
Smisao svih hnl klubova je kao i Lokomotivi, razlika je u razini. Oni imaju para za dovest Čopa, hadjuk za Rakitića, ali je fokus na mladima koje će prodat. Politika našeg kluba je sasvim OK, problemi nastaju kad se gazi ponos navijača (prodajom u rivala) i kad treba uć u rizik za napravit rezultat. Miško je teški ziheraš i treba bit super konzervativan navijač da se to može prožvakat.
Ono što ja vidim da bi klub trebao napravit, a ne radi, je poradit na masovnosti, transparentnosti, i općenito puno bolje iskoristit rezulatate kluba u zadnjih 10 godina kako bi se postavio na nogometnoj karti europe kao ozbiljan klub. To je puno posla i njemu se to jednostavno ne da.

09.01.2025, 12:34 #7021 Last Edit: 09.01.2025, 12:36 by MaČaĆeToMane
Quote from: TIR on 09.01.2025, 11:16Škorić dolazi danas.

Pa napisao sam jučer  ;D

Ajmo sad sa pozitivno nogometne strane pisao sam kako nam fale vođe i fajteri, sad u stoperskom paru Škorić Majstorović koji se dobro poznaje imamo to šta nam je falilo.
Za 4. mjesto ne dovodiš Škorića, lik je u formi, odličan u Kini, jačoj ligi, klub mu je bio 6. na tablici.
Tako da, ima nade
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 09.01.2025, 12:34
Quote from: TIR on 09.01.2025, 11:16Škorić dolazi danas.

Pa napisao sam jučer  ;D
Treba to ponavljat svaki dan da umiris nervozne navijace 😉.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Edin Dzeko slobodan igrač just saying

T
Potvrđeno došo je Mile Škorić

R
09.01.2025, 13:24 #7025 Last Edit: 09.01.2025, 13:26 by R13KA
Dinamo demantirao Šporara. Mišković treba zvati Keka, Kek Šporaru objasniti da su pred Slovenijom najbitnije kvalifikacije i da mora ići negdje će će sigurno biti prvi izbor i gdje će se boriti za trofeje. Mišković mora riskirati i ići malo preko svojih limita. Škorić, Šporar i još jedan stoper (Barač?), i da Selahi ne ide, mi bi bili prvi favorit prvenstva s obzirom na +7.
Zamišljam da potpišu još Barača pa da ujedinimo udarne snage onog "zlatnog" Osijeka.  Barač je slobodan, dalo bi se to.

S
Quote from: Snjesko on 09.01.2025, 09:31
Quote from: david_ri on 08.01.2025, 22:32Ako dodu Mile Skoric i Duje Čop  vrlo lako bi se mogli naci na istoj poziciji di smo sada i nakon 36. kola

Cop bi zapravo bio jako dobar fit za ovu ekipu. Slicno kao za Dabru, vjerojatno bi se mogla dogovorit trampa sa Andricem ili nesto slicno. Bolji fit po meni nego Skoric.

Ali ja kad pogledam ovu listu igraca koju smo doveli ili po informacijama iz kluba bili zainteresirani:
Mirko Maric (28)
Josip Posavec (28)
Mladen Devetak (25)
Ante Majstorovic (31)
Komnen Andric (29)
Gabrijel Rukavina (20)
Victor Lind (21)
Stipe Perica (29)
Dominik Dogan (25)
Mile Skoric (33)
Duje Cop (34)
Mislav Orsic (32)
Filip Benkovic (27)
Merwel Endokit (26)

Tu strsi jedino Rukavina na kojeg imamo 50%, a ne izgleda da ce bit neki transfer i Victor Lind kojeg na kraju nismo potpisali.
E sad, ja nisam pazio na satu, ali kad se promijenila nasa sportska politika?
Mi vec treci prelazni rok osim Rukavine nismo doveli niti jednog igraca mlađeg od 25 godina. Dugorocno, to je vrlo zabrinjavajuce s obzirom na bađet i Rijekin (Miskovicev) modus operandi.

Ali je svakako zanimljivo kako ga ama bas niti jedan novinar ne pita prava pitanja. Novi list bubne na naslov da trazimo iskusnog stopera, jer eto, DV samo prepise sto Miskovic kaze, treci pricaju o Orsicu kao o zelji navijaca...
Neshvatljiv mi je taj nacin komunuciranja, potpuno neshvatljiv. Samo da posteno izađe i transparentno odgovori na normalna pitanja, kladim se da 95% ljudi bi prihvatilo to sto govori i ne bi bilo nikakvih navodnih navijaca ni buna. Telac.

Tako ti komuniciraju svi Izvršni korporativni direktori i sa večinom zaposlenika, a kamoli ne s javnosti. Oni ti se dogovore s par zaposlenika (običnih direktora) šta i kako, i tih par ne smije za živu glavu nikome ništa zucnuti.
Ni odjelu za komunikacije s javnosti ni marketingu, i onda ti DRS mulja jer se boji da nešto ne izleti, da će ga ovaj lopatom po glavi.
Možda najbolji prijmer je - javnost ne smije saznat kako je Andija Vukčevič prodan u FC Jurrez jer bi se otkrile korporativno poslovne veze i prijateljstva  iz Miškovog osnovnog business-a i porodice koje ne žele dospijeti u javnost.

Čudi me da ga Osijek nije pokušao vratiti, ipak im je on legenda kluba. Sad navijamo da osvoji svoj prvi trofej u karijeri :)

Btw, mislim da je ovo dobar transfer.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

F
Dobrodosao Mile

H
Škorić - dolazak koji ima smisla, nadamo se da mu ne treba dugo za uhvatiti formu i uigrati ga

S
Meni je Mile Škorić fenomenalna vijest.

Po običaju ne pratim igrače drugih klubova, ali njega pamtim po čuvanju Ronalda i po jednoj utakmici s nama u kojoj je sve živo čistio iz svog šesnaesterca. Nije mi bilo jasno kako se uvijek nađe tamo gdje treba, ali tako valljda rade stoperi - znalci.

I još nešto... čini mi se da je Mile karakterno kompatibilan Đaletu. Mislim da je taj spreman poginuti za titulu...

https://nk-rijeka.hr/mile-skoric-novi-igrac-hnk-rijeka/

Škorić u Rijeku dolazi kao slobodan igrač, a s našim klubom potpisao je ugovor do lipnja 2026. godine i nosit će dres s brojem pet.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Quote from: SandroB on 09.01.2025, 14:26Meni je Mile Škorić fenomenalna vijest.

Po običaju ne pratim igrače drugih klubova, ali njega pamtim po čuvanju Ronalda i po jednoj utakmici s nama u kojoj je sve živo čistio iz svog šesnaesterca. Nije mi bilo jasno kako se uvijek nađe tamo gdje treba, ali tako valljda rade stoperi - znalci.

I još nešto... čini mi se da je Mile karakterno kompatibilan Đaletu. Mislim da je taj spreman poginuti za titulu...

Potpisujem svaku napisanu riječ + od takvog profesionalca i karaktera profitirat će i naša mladost.
-----------------
Što se tiče titule. nemojmo zaboravit na 12-te igrače u crnom i šta su nam radili u sezoni 16/17 kad su nam praščići s -12 došli na -1 na kraju prvenstva. 

Mile je bio dobar igrač, valjda je i ostao. Znao je imati kao i svi koju žutu minutu i kiks, ali je uvijek djelovao smiren. Igrač kojeg svaki klub voli imati u kadru. Pitanje je kako će izgledati u HNLu, kad nije u dresu Osijeka. U svakom slučaju dobar transfer za popuniti nastalu rupu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Intervju

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍