RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Uff kakav bi šamar bio Ristovski (a Fućku se zamjerilo?)
Pa sve bi pregrmio ali to govedo nikako
SPORTSKI ODLAZI!

03.02.2025, 11:16 #8926 Last Edit: 03.02.2025, 13:04 by IvyFiume
Quote from: aahzinho on 03.02.2025, 09:49
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 09:47Moharrami

Main position:Right-Back
Other positions: Right Midfield, Right Winger

Presidente likes this. Pokriva cijelu desnu stranu pa moze pojacat konkurenciju i na krilu ako bas zatreba 🤗.

Krenut će to Bogojević tražiti po gradu.  :neretljak:
A on može igrati i lijevo krilo/beka
Mi se tu zezamo, a pazi sada kada bude stvarno El presidente proda sirotog Bogojevića u neki klub u Iraku ,
I dovede Moharramija da ga zamjeni u Rijeci jer naši vole više imati u klubu otpadke koje GNjKa više ne želi pa nemaju di pa dođu kod nas....  🤬

Prodali Hodžu i doveli Gojaka,
 Prodali Pašalića i doveli Nemala da ga zamjeni 🤦🏻
Prodali im Pjacu i a mi uzeli otpisanog Rukavinu da nam pokrije njegovu poziciju 💀
Prodali Franju doveli Andrića.

Siroti Bogi 😅

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 10:48@IvyFiume  i onda napokon pada tetovaza  :neretljak: .

... Ali ne pehara, nego portreti njegovih "spasitelja" Miška i ZM  💁🏻

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 03.02.2025, 10:48@IvyFiume  i onda napokon pada tetovaza  :neretljak: .

Zato se i vraća...ispuniti davno dano obećanje.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Caktas ni pod razno

M
Caktas samo igracki gledano je meni ok igrac,bar od vremena sto ga ja pamtim iz haj i osijeka. Odlican osjecaj za dolazak iz drugog plana,manjak def obaveza i kreacije ali ko neka lutajuca poluspica,trequartista. Ali mislim da to nije to vise pa iskreno nebi to ni pokusavao dovesti. Uz ovoliko iskusnjara dobro bi dosao koji mladi i poletni pun sbnage. A sto se mene tice ubacio bi u vatru Butica a beka pokrio Bogijem.

Sto se tice Caktasa osobe,glasine koje su isle o njemu su katastrofa,s tog stajalista je teraj to dalje.

A
Misko, hebemu miša, još danas:
Valincic 750,000-1m + 20%
Mitrevski 750,000-1m + 20%
Ostane ti još za pun tank i registraciju lamba  :svakacast:  :jbg:

Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Uvod mu je 🤮. Sjasi Vukusicu s opravdanjima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
03.02.2025, 13:42 #8937 Last Edit: 03.02.2025, 13:54 by Kostrena
Čekaj te 4 pozicije su 2 igrača?
Ja sam jučer dobio info da krilo ne dolazi, očito sam ja u krivu

Z
Quote from: Kostrena on 03.02.2025, 13:42Čekaj te 4 pozicije su 2 igrača?
Ja sam jučer dobio info da krilo ne dolazi, očito sam ja h krivu

po tekstu ne.

Dolaze Manev i Grgić ( valjda ovaj tjedan?), to su napadč i stoper

a desno krilo i desni bočni kao nisu za javnu upotrebu, a ova dva gore mogu pokriti te pozicije dok ne dođu krilo i bočni.

Btw krilo i bočni kad bi bili Mitrovski i Valinčić, uz Maneva i Grgića bi imali fin roster.

:vijesti:

Jutros sam malo pilala fan stranice Orlando Citya za transfer Pašalića kod njih....
Niti na Floridi nemaju nikakve nove informacije od onih prije 4dana da se Marco Pašalić dogovorio sve sa Orlandom i da stiže tamo za dan dva da potpiše službeno ...

Dok, američka verzija Fabrizia Romana kaže da tko zna koliko je dovođenje Pašalića u Orlando City dobar transfer za klub s obzirom da igrač osobno nije pretjerano oduševljen transferom u MSL klub iz Europe.
👀

- Znači u Rijeci nezadovoljni igrači koje se tjera iz klub na neželjene destinacije , nezadovoljni navijači, nezadovoljan trener, nezadovoljna naša ekipa što im je predsjednik kluba svjesno sabotirao šansu za naslov prvaka prodajom suigrača u sred sezone.....

Ali za Mr.Budžetas sve su te stvari nebitne, bitno da je on zaradio hrpu novca, doveo Nemala natrag & odbio €2mil za Petroviča od velikog Imaginary FC - a