RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quotešef Đalović je pozvao navijače da što više napune tribine Rujevice i pomognu riječkoj mladosti u lovu na nova tri boda.

Riječka mladost, u Varaždinu prosjek 26.2, a predstoje zamjene Smolčić-Bogojević (+2), Pašalić-Menalo (+4) i Fruk-Čop (+12) :svakacast:  :svakacast:

:svakacast:  :svakacast:
#navodninavijač

Z
prioritet je dovesti čim više igrača do petka jer napad Dogan, Rukavina, Djouahra izgleda zastrašujuće loše.

03.02.2025, 13:52 #8942 Last Edit: 03.02.2025, 13:55 by Deba
Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 13:50prioritet je dovesti čim više igrača do petka jer napad Dogan, Rukavina, Djouahra izgleda zastrašujuće loše.
Djuro mora protiv istre odigrat utakmicu kakvu nikada nije i nikada nece
manev ako je na putu  mogao bi i zaigrat protiv istre

Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 13:50prioritet je dovesti čim više igrača do petka jer napad Dogan, Rukavina, Djouahra izgleda zastrašujuće loše.
Nekako mislim da za tu tekmu bi eventualno mogli imat na raspolaganju dva imena koja je spomenuo Vukusic. Ono sto nam najvise treba ce kasnit.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
I da dovedeš prije utakmice, šta to je tako lako samo staviš igrača i on igra ko da je tu godinama

M
Bit cemo dobri. Dogan je na prijateljskoj zabio Austrijskom prvoligasu ako se ne varam, zabit ce i istri. Ali mislim da nece poceti utakmicu.Uci ce kasnije.
Ja nebih da pocne Menalo,i krivo mi je da se nasao ispred Butica u hijerarhiji,po meni Butic je taj koji je trebao uci u Vz,a i nadalje imat prednost. Mislim da mali nebi razocarao.
Rukavina se pokazao kao bolje rjesenje s klupe takodjer.

Z
nije ništa o Selahiju napisao....

Ovo je teški show.

Vukušić je u članku predstavio univerzalnost Maneva i Grgića kao da dovodimo u najmanju ruku Joaoa Cancela i Bernarda Silvu..

Čuj to "Leon Grgić. Austrijski Hrvat, 19-godišnjak, ofenzivac Sturma iz Graza (sudionici Lige prvaka) kojem je primarna pozicija središnji napadač, ali nerijetko zaigra i na desnom krilu pa može pokriti i Pašalićevu poziciju."

"Jovan Manev (24) - U klubu igra stopera, u reprezentaciji desnog beka tako da se radi o trenutačnom pojačanju koje može pokriti i Smolčićevu i Radeljićevu (dok se ne oporavi) poziciju."

Dajte dovedite još i Miju Caktaša da nam pokrije Selahijevu poziciju ako on ode..

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Kostrena on 03.02.2025, 13:57I da dovedeš prije utakmice, šta to je tako lako samo staviš igrača i on igra ko da je tu godinama
Iznimke postoje kao npr Zuparic i Samardzic

Moguće da osvane Butic od početka na desnom krilu. Jebeš sve ili jesi ili nisi.

Z
ja imam par prijatelja koji rade normalan posao i igraju rekreativno, navijača Rijeke, za koje odgovorno tvrdim da su bolje rješenje od Rukavine i Dogana za igrati portiv Istre.

K
03.02.2025, 14:08 #8951 Last Edit: 03.02.2025, 14:09 by Kostrena
Leon Grgic odigrao u karijeri :

82 minute u prvoj Austrijskoj ligi
1 minutu u ligi prvaka i
8 minuta u Europa ligi

Ostalo juniori i druga momčad, jebes mi sve ako nije Butić za njega Messi

Manev je dobar pik, i dobro će doći jer Škorić nema šta tražiti u ozbiljnom nogometu više

Z
Quote from: Fiumano on 03.02.2025, 14:07Moguće da osvane Butic od početka na desnom krilu. Jebeš sve ili jesi ili nisi.

ako je izbor desnog krila Rukavina/Menalo/Butic tu se nemas sta misliti. Mali u vatru i gotovo.

Z
Quote from: Kostrena on 03.02.2025, 14:08Leon Grgic odigrao u karijeri :

82 minute u prvoj Austrijskoj ligi
1 minutu u ligi prvaka i
2 minute u Europa ligi

Ostalo juniori i druga momčad, jebes mi sve ako nije Butić za njega Messi

Manev je dobar pik, i dobro će doći jer Škorić nema šta tražiti u ozbiljnom nogometu više

mene Škorić brine jako. Hoće li on ispraviti svoje kikseve i standardizirati se je pitanje. Jedna dobra utakmica mu treba da se digne. Ove prve dvije nisu bile dobre.

Manev je u natjecateljskom ritmu. On bi lako moguce mogao biti starter vec vs. Istre ali na DB.