RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

A
Quote from: Krilas on 10.07.2024, 13:10Najavljivano od pocetka prijelaznog roka da ce se vecina stvari dogadjati poslje Eura.

Euro jos traje.

Ali nama euro utakmica za 2 tjedna

Ja iskreno ne vidim potrebu za paničarenjem.
Prošlo ljeto je bilo specifično jer je ekipa (klub) morao ići u rekonstrukciju već na polusezoni. Očito se već ranije izdogovaralo neke bitnije prelaske. Ove godine početna pozicija nije takva i ide se na doselekciju. Očito je naš prelazni rok i prve utakmice prerano i dobar igrač će se trebati čekati.
Prvo kolo bi morali/trebali izgurati s postojećim kadrom, a onda ćemo vidjeti da li se radi samo kad voda dođe do grla ili se ipak gro dešava van dosega javnosti.
Ići u neka mahnita dovođenja, samo dovođenja radi nema ni potreba, a još više ni smisla.
Ja sam još uvijek u modu strpljen spašen, a ionako sam po defaultu zadovoljan s onim da ekipa na okupu može biti samo jača, ako ništa, a ono zbog jedne sezone više iskustva.

Čilajmo za sada, lako ćemo kosu čupati ako dođe do toga. Uostalom ima u klubu tko je zadužen i tko je odgovoran pa će se uskoro vidjeti rezultati rada.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Quote from: Močvara realnosti on 10.07.2024, 08:22U ekipi koja ih je skužila u jednom opatijskom hotelu prije 5 dana je bio i neki njegov poznanik, kojeg je naknadno zvao da ako ima koja slika da se obriše, i da se ne govori da je snimljen.

Lako za Galešića, on je nogometaš podrazumijeva se da nije pretjerano inteligentan. I da ide za novcima.

Ali da se predsjednik kluba nalazi za igračem pod ugovorom, klošar. A ako netko slučajno demantira potrudit cemo se nac i snimku. Ovakav modus operandi nema drugi komentar, nego da su to bečki konjušari.
Sve skupa mema previse smisla. Mi na pripremama u Austriji, dinamo na pripremama u Austriji, a Gale se sa Zekom nalazi u Opatiji i onda se vraca u Austriju!?

D
Treba dovesti lijevog beka. Ako je Smolcic prvo rjesenje desno, Bogojevic mu je zamjena. Ali lijevo, niti Goda niti Cabraja nisu kapaciteti za prvih 11, ako pucamo na Europu i naslov.

Lijevo krilo takoder, Jankovic to nije. On eventualno moze biti backup za tu poziciju.

Ostalo smo dobro pokriveni, pod uvjetom da Ivanovic proradi u spici. Realno prosle sezone je imao i dosta nesrece, stativa itd.

U veznom redu nam je najveca guzva. Mozda bi se zatvaranje budzeta trebalo planirati prodajom Hodze? Ako ne ide ove sezone, onda mora biti zacementiran u prvih 11, inace mu razvoj i cijena idu samo dole.

Quote from: david_ri on 10.07.2024, 14:28Treba dovesti lijevog beka. Ako je Smolcic prvo rjesenje desno, Bogojevic mu je zamjena. Ali lijevo, niti Goda niti Cabraja nisu kapaciteti za prvih 11, ako pucamo na Europu i naslov...

Na naslov ne pucamo sigurno, a za evropu se tek treba vidjet koliko je Damirić spreman uložiti.
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: david_ri on 10.07.2024, 14:28Treba dovesti lijevog beka. Ako je Smolcic prvo rjesenje desno, Bogojevic mu je zamjena. Ali lijevo, niti Goda niti Cabraja nisu kapaciteti za prvih 11, ako pucamo na Europu i naslov.

Lijevo krilo takoder, Jankovic to nije. On eventualno moze biti backup za tu poziciju.

Ostalo smo dobro pokriveni, pod uvjetom da Ivanovic proradi u spici. Realno prosle sezone je imao i dosta nesrece, stativa itd.

U veznom redu nam je najveca guzva. Mozda bi se zatvaranje budzeta trebalo planirati prodajom Hodze? Ako ne ide ove sezone, onda mora biti zacementiran u prvih 11, inace mu razvoj i cijena idu samo dole.
A Selahi? Njemu istice ugovor iduce godine. Jos samo fali da nam ode gratis u dinamo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: fiorellolaguardia on 10.07.2024, 14:13
Quote from: Močvara realnosti on 10.07.2024, 08:22U ekipi koja ih je skužila u jednom opatijskom hotelu prije 5 dana je bio i neki njegov poznanik, kojeg je naknadno zvao da ako ima koja slika da se obriše, i da se ne govori da je snimljen.

Lako za Galešića, on je nogometaš podrazumijeva se da nije pretjerano inteligentan. I da ide za novcima.

Ali da se predsjednik kluba nalazi za igračem pod ugovorom, klošar. A ako netko slučajno demantira potrudit cemo se nac i snimku. Ovakav modus operandi nema drugi komentar, nego da su to bečki konjušari.
Sve skupa mema previse smisla. Mi na pripremama u Austriji, dinamo na pripremama u Austriji, a Gale se sa Zekom nalazi u Opatiji i onda se vraca u Austriju!?

Napisal je covek da je bilo to pred pet dani, tako da je lahko moguce  :neretljak:
Zivi za taj osjecaj...

10.07.2024, 15:27 #1597 Last Edit: 10.07.2024, 15:29 by 18orvat
Quote from: ispod stijena on 09.07.2024, 23:31Pa ako je tako onda još jedan + za gdina Sopica i izostavljanje navedenog igrača u ključnim utakmicama minulog prvenstva.
Na kraju će taj Sopic postati najveća pozitiva u ocima navijača i "navijača"

Mene je osvojio zauvijek kada je dizao i forsirao prijetvornog poluinvalida Pjacu umjesto rehabilitacije našeg 22godišnjeg najboljeg strijelca.

F
Di su boNbe ? ?? Sve sam nervozniji

Z
11.07.2024, 14:00 #1599 Last Edit: 11.07.2024, 14:01 by Zelko Maler
lako za tebe , mislim da je Sopina glava pred eksplozijom.

S
11.07.2024, 17:46 #1600 Last Edit: 11.07.2024, 17:47 by Snowcrash
Quote from: Zelko Maler on 11.07.2024, 14:00lako za tebe , mislim da je Sopina glava pred eksplozijom.

Vjeruj mi, Sopić je u odličnom stanju glave ovih dana. Nikad bolje od kad je s nama.
Ali kako smo već navikli, kad je sve idilično - Miško doda gas da se Sopić i mi ne opustimo previše.  ;D

Mene ipak brine par stvari.
Prvo, Sopic trazi stopera. Realno imamo stoperski par od lani, imamo Smolcica kojem je to primarna pozicija, imamo Majstorovica koji je zamjena za Mitrovica i imamo par klinaca. Ja tu ne vidim problem.
Ali vidim problem na bekovskim pozicijama. Ako su pripremne neko mjerilo, onda je Bogojevic u prednosti na lijevom beku u odnosu na Cabraju. Realno to znaci da je Cabraja bivsi. Goda ima problem i tko zna kad ce bit u punom pogonu, a moras imat 2 beka na svakoj strani. Veiga je otisao, Grgic je otisao. Desno imas Smolcica i opet tog Bogojevica kao zamjenu. Ja bi radije dovodio lijevog i desnog beka nego jos stopera i kvalitativno i kvantitativno.
Drugo Sopic trazi 2 krila. U srcu veze nema problema, ali jedno krilo se slazem da fali. Ali jos bitnije - fali prva spica. Ivanovic moze pokrit sve pozicije, Obregon je odlicna zamjena, ali prva spica ti i dalje fali, cak puno vise nego krila.

S jedne strane je dobro da ne gomilamo igrace koji nista ne donose u odnosu na ono sto imas. Ali bojim se da je problem sto se klub (jos) ne prodaje, a mi nemamo plan B.

Ono sto sigurno nitko ne zeli, uzeo pretplatu ili ne su igraci Dinama na posudbi ili s nekom klauzulom za Dinamo.
Radije cu za preskupu pretplatu gledat Butica i ostale klince.
Ako opet krenemo na posudbe i dealove sa Dinamom, onda nece nikako bit dobro.

S
Quote from: Snjesko on 11.07.2024, 18:02Ono sto sigurno nitko ne zeli, uzeo pretplatu ili ne su igraci Dinama na posudbi ili s nekom klauzulom za Dinamo.
Radije cu za preskupu pretplatu gledat Butica i ostale klince.
Ako opet krenemo na posudbe i dealove sa Dinamom, onda nece nikako bit dobro.

Dok je Janković kod nas, nemaš taj izbor.

S
Realno tanki smo i to dosta,bekovi,krila i prva spica

Z
slažem se za bekove, krila i š
Quote from: Stormfall 87 on 11.07.2024, 18:45Realno tanki smo i to dosta,bekovi,krila i prva spica

slažem se za navedene, samo ne kužim zašto Sopiću gori taj stoper i zašto to spominje. Postoje dvije mogućnosti, Galešić i/ili Radeljić imaju nešto na stolu i svaki dan mogu otići, nažalost čak i oba. Druga mogućnsot je da ne vjeruje Dujmoviću i da mu još jedan fali.