RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

24.07.2024, 14:55 #2220 Last Edit: 24.07.2024, 15:00 by Projeto
https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-dinamo-i-rijeka-su-prakticki-sve-dogovorili-i-matija-frigan-stize-na-ljeto-u-maksimir-903797

QuoteU pregovorima Dinama i Rijeke presudila je Friganova želja za dolaskom u najtrofejniji hrvatski klub te rad s Igorom Bišćanom, koji ga je vodio u mladoj reprezentaciji Hrvatske

Već je i Ante Čačić htio dovesti Frigana, bilo je dogovora i o kompenzaciji u vidu Jankovića i Marina, Dinamovih igrača koje bi ustupili Rijeci u zamjenu za manju cijenu. Predsjednik Rijeke Damir Mišković tražio je pet milijuna eura, no Dinamo je odbio.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
Quote from: Projeto on 24.07.2024, 14:55https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-dinamo-i-rijeka-su-prakticki-sve-dogovorili-i-matija-frigan-stize-na-ljeto-u-maksimir-903797

QuoteU pregovorima Dinama i Rijeke presudila je Friganova želja za dolaskom u najtrofejniji hrvatski klub te rad s Igorom Bišćanom, koji ga je vodio u mladoj reprezentaciji Hrvatske

Već je i Ante Čačić htio dovesti Frigana, bilo je dogovora i o kompenzaciji u vidu Jankovića i Marina, Dinamovih igrača koje bi ustupili Rijeci u zamjenu za manju cijenu. Predsjednik Rijeke Damir Mišković tražio je pet milijuna eura, no Dinamo je odbio.

Iskreno se nadam da ce I Pasalic tako gore kao I Frigan... nabim ih na kuki

Quote from: Projeto on 24.07.2024, 14:55https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-dinamo-i-rijeka-su-prakticki-sve-dogovorili-i-matija-frigan-stize-na-ljeto-u-maksimir-903797

Jedina eksplicitna laž u ovom tekstu je da je Frigan želio ići u Dinamo.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

M
Apropo dali bi se Frigan snašao u Rijeci sadašnjoj. Moje mišljenje je da bi,jer je igrač koji kuži nogomet,lako bi se prilagodio,a trku i rad već ima.
Kad se sjetim asista Marinu na prijateljskoj ili Jankoviću protiv Istre, to nisu baš šablone, to je što neki imaju u sebi.

Može Frigi i na desno krilo, lijeva noga ovo ono

Ali nemoguća misija
MAGICA FIUME

S
Quote from: moreplovac on 24.07.2024, 15:12Apropo dali bi se Frigan snašao u Rijeci sadašnjoj. Moje mišljenje je da bi,jer je igrač koji kuži nogomet,lako bi se prilagodio,a trku i rad već ima.
Kad se sjetim asista Marinu na prijateljskoj ili Jankoviću protiv Istre, to nisu baš šablone, to je što neki imaju u sebi.

Velika vjerojatnost je da ćemo trećeg napadača uzet na posudbu, kao i Marića prošle sezone.
Bez mogućnosti otkupa, za relativno mali udio u njegovoj plači u matičnom klubu.
U tom slučaju, sigurno bi se Frigan bolje snašao u našoj ekipi, prije nego 10 Marićevih klonova.

F
Pun mi je vise k.. tog Pasalica. Ako je istina da zeli ici gore stopama onog guzatog smrada, neka ide u 3pm!! Ja bih ga za 3mil sutnuo nogom u guzicu i stavio bih im 25% sljedeceg transfera (recimo 5mil=1,25 mil) i nek ide tome svom smradu gore! Jer ionako ce poceti srat ako ostane i bude nezadovoljan zato sto ga nismo pustili. Iskreno, ja sam ovo predvidio nakon onih prvih par kola kad je zabio par eurogolova kad sam rekao ekipi da ga sad slavimo a sljedecu sezonu ce u dinamo. Gadi mi se to, ali eto, valjda je to nasa sudbina

S
Quote from: fiorellolaguardia on 24.07.2024, 16:03Pun mi je vise k.. tog Pasalica. Ako je istina da zeli ici gore stopama onog guzatog smrada, neka ide u 3pm!! Ja bih ga za 3mil sutnuo nogom u guzicu i stavio bih im 25% sljedeceg transfera (recimo 5mil=1,25 mil) i nek ide tome svom smradu gore! Jer ionako ce poceti srat ako ostane i bude nezadovoljan zato sto ga nismo pustili. Iskreno, ja sam ovo predvidio nakon onih prvih par kola kad je zabio par eurogolova kad sam rekao ekipi da ga sad slavimo a sljedecu sezonu ce u dinamo. Gadi mi se to, ali eto, valjda je to nasa sudbina

Ako stigne još kakva ponuda za njega i opet odbije - nema se tu šta čekat jer će očigledno sve odbijat.
Znači - ili na tribine, dok se ne osvijesti, ili tako kako si predložio.

Inače, nije prljavac Jakir naša sudbina. Relativno skoro, Jakira čeka sudbina Šimića i Peras. Samo će nestat s nogometne mape.

J
Otkud vama ideja da Pašalić želi u Dinamo? Stalno se provlači priča da on baš želi u Dinamo... i to je sve krenulo od teksta Vukušića gdje je rekao da Pašalić nema nista protiv prelaska u Dinamo... ne imati nista protiv prelaska ne znaci da hoce tamo ici svim silama, dam se kladit da puno nasih igraca nema nista protiv odlaska u Dinamo jer to im je stepenica vise u karijeri sto je sasvim logicno iz njihove perspektive... i to sto je odbio Katar ne znaci da hoce u Dinamo, jel bi vi otisli u Katar u usponu karijere i taman kad ste dosli do reprezentacije? Da nestanete sa nogometne mape... s takvim pricama sami sebe unistavamo, zar nam nije dosta sto svaki dan citamo clanke o tome kako ga Jakir navlaci tamo, ne moramo i mi dodatno palit vatru bez konkretnih razloga

A
Quote from: fiorellolaguardia on 24.07.2024, 16:03Pun mi je vise k.. tog Pasalica. Ako je istina da zeli ici gore stopama onog guzatog smrada, neka ide u 3pm!! Ja bih ga za 3mil sutnuo nogom u guzicu i stavio bih im 25% sljedeceg transfera (recimo 5mil=1,25 mil) i nek ide tome svom smradu gore! Jer ionako ce poceti srat ako ostane i bude nezadovoljan zato sto ga nismo pustili. Iskreno, ja sam ovo predvidio nakon onih prvih par kola kad je zabio par eurogolova kad sam rekao ekipi da ga sad slavimo a sljedecu sezonu ce u dinamo. Gadi mi se to, ali eto, valjda je to nasa sudbina
Ti postoci većinom idu na ono povećanje u prodaji odnosno  ako ga prodaš za 3 mil i 25% a proda se za 5 mil ti dobiješ 25% od 2 mil. Ja bih ga stavio na hlađenje pa će ili igrat da se proda negdje van ili će za 3 godine nazad na bauštelu.

Ono nejavljanje na mobitel kad je stigla ponuda od Arapa je kod ljudi izazvala antipatije i navela na preuranjene zaključke. A onda su krenule medijske insinuacije...

Ja osobno imam neki osjećaj da je njegov potpis za Dinamo samo pitanje trenutka.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

S
24.07.2024, 17:37 #2231 Last Edit: 24.07.2024, 17:39 by Snowcrash
Quote from: jopa on 24.07.2024, 16:57Otkud vama ideja da Pašalić želi u Dinamo? Stalno se provlači priča da on baš želi u Dinamo... i to je sve krenulo od teksta Vukušića gdje je rekao da Pašalić nema nista protiv prelaska u Dinamo... ne imati nista protiv prelaska ne znaci da hoce tamo ici svim silama, dam se kladit da puno nasih igraca nema nista protiv odlaska u Dinamo jer to im je stepenica vise u karijeri sto je sasvim logicno iz njihove perspektive... i to sto je odbio Katar ne znaci da hoce u Dinamo, jel bi vi otisli u Katar u usponu karijere i taman kad ste dosli do reprezentacije? Da nestanete sa nogometne mape... s takvim pricama sami sebe unistavamo, zar nam nije dosta sto svaki dan citamo clanke o tome kako ga Jakir navlaci tamo, ne moramo i mi dodatno palit vatru bez konkretnih razloga

Njega je Jakir našao, on ga je dovukao u Rijeku. On mu nudi plaču u Dinamu koja ga očigledno zadovoljava, a s kojom njegova trenutna plača u Rijeci ne može ni približno mjerit.
Kao što sam napisao, imali smo na desetke igrača koji su se prodali na kraju prijelaznog roka, dok je trajao prijelazni rok, svi su imali toliko savjesti da su dali izjave na svakojaka naklapanja kamo idu. Izjavu "Trenutno sam igrač Rijeke i dajem sve od sebe za klub, a kako će se rasplest prijelazni rok, vidjet ćemo." nije zajebano dati pa da si igrač s pola mozga.

Palimo vatru jer za to postoji razlog, a razlog je nepostojanje komunikacije kluba i igrača prema navijačima. Naravno da se navijači pitaju "zbog čega je igrač koji je s obje noge i 90% glave u odlasku (bilo gdje, a ne samo u Dinamo) uopće u ekipi, kad neće dat 100% za klub dok ne ode?"

Mene recimo brine dal će se sutra pazit od ozljede protiv rumunjskih mesara, pa će igrat na 50%, i da li će ga uopće Sopić stavljat da se slučajno ne ozlijedi.

S
Quote from: Projeto on 24.07.2024, 14:55Već je i Ante Čačić htio dovesti Frigana, bilo je dogovora i o kompenzaciji u vidu Jankovića i Marina, Dinamovih igrača koje bi ustupili Rijeci u zamjenu za manju cijenu. Predsjednik Rijeke Damir Mišković tražio je pet milijuna eura, no Dinamo je odbio.

[/quote]

Zašto Pašalić ne da izjavu da je trenutno igrač Rijeke i da daje i davat će 100% dok je dio naše ekipe?
Nije li to normalna komunikacija kluba i igrača s javnosti/navijačima?

Pitam za "navodne navijače".

R
komunikacija kluba ili igrača sa navijačima? :svakacast:

Pa naši su ko sjevernokorejska  hunta sa velikim vođom Kim Il Miskom

Quote from: robil on 24.07.2024, 18:01komunikacija kluba ili igrača sa navijačima? :svakacast:

Pa naši su ko sjevernokorejska  hunta sa velikim vođom Kim Il Miskom
Samo se ti sprdaj...

Pa kad te Projekt upiše u svoju crnu knjižicu...

#degenerik
~TIR, 03/06/2026