RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Vodit ćemo ljubav kao Linić penal protiv Turaka, loše izvedeno i razočaravajuće za svih :nisamja:
#navodninavijač

Da mi kaže da sam takav bio odmah bi je zaprosio!

I dao sve od sebe da se popravim. "Obećajem, bit ću bolji, kao Čaki u Belupu / Šibeniku."
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 25.07.2024, 10:04
Quote from: beetlebum on 25.07.2024, 08:37...

Sviđa mi se ulet tvoj "ćao, si možda sa Grobnika".

Trebao si nastaviti sa "uzbudljivija si za gledati od Anasa, voditi ćemo ljubav kao Linić kornere, polako i od iza, skinuo bi te kao Fućak rašlje, biti ću tebi što je Ahmad Rijeci, najbolji strijelac / zabijati svaki vikend..."

Ne mogu smisliti ništa za Čakija ili Klića.

Ako tražiš nekog vjernog i da probija, bit ću tvoj Čaval  ;)

A
25.07.2024, 11:23 #2268 Last Edit: 25.07.2024, 11:25 by Arci1984
Quote from: Fornax on 25.07.2024, 09:30Smiješna mi je teza da igrač kojeg želi Rijeka (koji još k tome dolazi iz obitelji navijača Rijeke) na kraju ode u neki Slaven Belupo.

Završi li u Belupu to će značiti da ga Rijeka ipak nije htjela u svojim redovima, a ne da je on nekakav izdajnik il šta ja znam.
Smiješna mi je teza da igrač kojeg Rijeka zeli(koji k tome dolazi iz obitelji navijaca Rijeke) na kraju odabere Osijek🤷🏻

Quote from: Arci1984 on 25.07.2024, 11:23
Quote from: Fornax on 25.07.2024, 09:30Smiješna mi je teza da igrač kojeg želi Rijeka (koji još k tome dolazi iz obitelji navijača Rijeke) na kraju ode u neki Slaven Belupo.

Završi li u Belupu to će značiti da ga Rijeka ipak nije htjela u svojim redovima, a ne da je on nekakav izdajnik il šta ja znam.
Smiješna mi je teza da igrač kojeg Rijeka zeli(koji k tome dolazi iz obitelji navijaca Rijeke) na kraju odabere Osijek🤷🏻

Brate, ni ja ne bi došao u Rijeku za pare koje su oni nudili.

Da mi rođena mater otvori firmu i ponudi mi minimalac, rekao bih joj "možda jesi rodila budalu, ali ne baš toliku".
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Već ti je kolega odgovorio, a pod broj 1, Orijent nije ni prihvatio ponudu Rijeke od 0 kuna
SPORTSKI ODLAZI!

I
Kakvi Fućci i pašalići (jedan je Franjo Pašalić) mene sad zanima ta konobarica.

pašalić je namjerno malim slovom. Kad vidim njegovu facu na izalzu iz aviona, sve mi je jasno.

Glavni razlog zašto priželjkujem Fućka je jer je dokazao da zna zabit, a naše je gore list i vjerujem da bi grizao ko luđak.
#degenerik
~TIR, 03/06/2026

A
Quote from: Fornax on 25.07.2024, 11:30

Brate, ni ja ne bi došao u Rijeku za pare koje su oni nudili.

Da mi rođena mater otvori firmu i ponudi mi minimalac, rekao bih joj "možda jesi rodila budalu, ali ne baš toliku".
Samo sam se nadovezao na Slaven. Koja je razlika između Slavena i Osijeka ako je lova opet bolja? Svako sebi bira pa ti nebiš netko bi Itd.

Quote from: ispod stijena on 25.07.2024, 11:55Kakvi Fućci i pašalići (jedan je Franjo Pašalić) mene sad zanima ta konobarica.

pašalić je namjerno malim slovom. Kad vidim njegovu facu na izalzu iz aviona, sve mi je jasno.

Išao sam i ja analizirati govor tijela igrača prilikom izlaska iz aviona sa storya kluba, ali i sa aerodroma rumunjskog.

Obregon bulji u pod - nema samopuzdanja.

Janković se jedini smije i sretan je. U terminalu slikao igrače DSLR-om, baš simpa dečko.

Rukavina se sa obje ruke držao za rukohvat - inteligencija. Kao i Selahi.

Pašalić je izašao uzdignuta čela, pogledao lijevo desno lagano, daje vibru "gdje ste pičke stigao je Marco".

Majstorović je zadnji izašao. Što je ok, zadnji si došao u klub, zadnji izlaziš iz aviona.

Quote from: Arci1984 on 25.07.2024, 12:18Samo sam se nadovezao na Slaven. Koja je razlika između Slavena i Osijeka ako je lova opet bolja? Svako sebi bira pa ti nebiš netko bi Itd.
Igranje u Europi? Borba za trofeje (načelno)? Treniranje u klubu s neusporedivo boljom infrastrukturom?

A i s financijske strane, igrači Osijeka su sigurno i solidno premirani za plasman u Europu... Kakvim se premijama moze nadati igrač kluba kojemu je jedina ambicija održavanje statusa stabilnog prvoligaša?

#degenerik
~TIR, 03/06/2026

Osobno bi uvijek odabrao Slaven. Ugledan klub i platiša, lijepo mjesto za živjeti, blizu Zg. Podravske štuke naprave bolju atmosferu...

Za te 1-2 utakmice u Europi ne isplati se da te tuku, pucaju na tebe ili da ti komarci ulijeću u usta. A i čitali smo nedavno da komadi betona padaju sa stadiona.

Ova tema je 2% mercato 98% sve ostalo 🤷

O
Quote from: Zelko Maler on 25.07.2024, 00:17Ljudi, nije dobro. Kako sam rekao da Fućo dolazi, stvari su se promijenile, sitacija nije baš najbolja u vezi Fućka. Naime umješao se Slaven.  Ne znam hoćemo li ga uspjet dovest.

Vidim vi tu drobite o Pašaliću, koga boli kita za Pašalića kad se ovo s Fućkom događa. Hoće li nam ga Slaven ukrast?

Po ovome sta govoris Slaven ima vise love od nas i veci je klub. Je li to istina? Ne vjerujem.

S
Izbjegavam trenutno forum jer se samo izivciram. Ako Pasalic danas ne bude igrao onda stvarno sve sta je miskovic  dobro sta je napravio ima namjeru unistiti. To je pucanj u noge za bilo kakve ambicije kluba. Doslovno prodaj I bjezi