RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Z
Quote from: Bobic on 26.07.2024, 16:03Pa ako je stvarno 3,5 milijuna kao sto pisu- po meni palac gore. Drag mi je Hodza, ali uskoro 22 godine i napredovao je, ali ne bas strelovito da nam je igrac prevage ili da se moze ocekivati neka veca cifra u buducnosti.
Plus sta mozda ovo stvarno znaci ztvaranje budzeta i mozda se ulozi sta u centarfora / beka. Uz to smo solidno popunjeni na osmici/ desetki- Janko, Fruk, Banda, pa cak Ivanovic mi pase kao nekakav povuceni napdac.

Valjda s ovim mozemo odolijeti gnjkovom pokusaju uzimanja pasalica.

Pašalič je jednodimenzionalan igrač, Hodža je puno kompletniji.

Bilo bi mi žao da ode.

Mislim da uz Fruka samo Hodža ima ono nešto za igrat na najvišem nivou.
#navodninavijač

Hodža ima dovoljno vremena otići dole po lovu pa se vratiti nakon sezone, dvije. Ili jednostavno nastaviti dole obzirom da su primanja kao da igra u Engleskoj. Zašto nebi karijeru napravio na bliskom istoku? Na kraju dana svi oni igraju za onog tko ponudi veću plaću...
SPORTSKI ODLAZI!

O
Quote from: Bobic on 26.07.2024, 16:03Pa ako je stvarno 3,5 milijuna kao sto pisu- po meni palac gore. Drag mi je Hodza, ali uskoro 22 godine i napredovao je, ali ne bas strelovito da nam je igrac prevage ili da se moze ocekivati neka veca cifra u buducnosti.
Plus sta mozda ovo stvarno znaci ztvaranje budzeta i mozda se ulozi sta u centarfora / beka. Uz to smo solidno popunjeni na osmici/ desetki- Janko, Fruk, Banda, pa cak Ivanovic mi pase kao nekakav povuceni napdac.

Ako se zbroje sponzori i TV prava i ne znam sta jos dodje trebalo bi biti tu negdje oko 10 mil eura, mozda i malo vise, znaci ne bi trebalo vise prodavati. Ako Pasalic ne zeli tu ostat , pa neka ide i on.

O
Quote from: TIR on 26.07.2024, 16:09Bilo bi mi žao da ode.

Mislim da uz Fruka samo Hodža ima ono nešto za igrat na najvišem nivou.

Slazem se za Hodzu da je steta da ode, moze igrati prednjeg i zadnjeg veznog, puno gubimo, ali onda u tom slucaju Selahi ostaje. Ako ode i on onda stvarno nemamo sta trazit medju prvih 4 u HNLu.

S
Koji dio u prici nije jasan, misko topi sve sto moze,rezultati su nebitni.

Z
26.07.2024, 16:38 #2316 Last Edit: 26.07.2024, 16:38 by Zelko Maler
Quote from: Orpat on 26.07.2024, 16:31

Ako se zbroje sponzori i TV prava i ne znam sta jos dodje trebalo bi biti tu negdje oko 10 mil eura, mozda i malo vise, znaci ne bi trebalo vise prodavati. Ako Pasalic ne zeli tu ostat , pa neka ide i on.

tv prava 1m
Nedo 2.5 + bonusi
Pjaca 1.5
europa X, potencijalno 4+
Krešić 0.4

Pašalić 3-5, ajmo reći 4
Hodža 4

Ne treba ni spomenuti koliko smo lakši odlaskom dosta stožernih igrača po pitanju plaća.

Ako se izrealiziraju te neke prodaje Hodža, Pašalić, nije ni Selahi daleko, a realno i dva stopera su nam na dobrom glasu, mi idemo na 15ak milja eura naviše. I to bez europe. Pojačanjima ni traga.Miško se stvarno namiruje i pakira.

Pjaca je 750 000. I to mozda.
Racunaj i da je 90% transfera placanje na rate i to na par godina.

Znaci, nismo ni blizu 10, a kamoli 15 milijuna
SPORTSKI ODLAZI!

Z
26.07.2024, 16:41 #2318 Last Edit: 26.07.2024, 16:43 by Zelko Maler
Quote from: MaČaĆeToMane on 26.07.2024, 16:40Pjaca je 750 000. I to mozda.
Racunaj i da je 90% transfera placanje na rate i to na par godina.

Znaci, nismo ni blizu 10, a kamoli 15 milijuna

pa nismo sad, sad smo na ca 5, samo kažem, bojim se da bi mogli i na 20 ići ako Miško odluči.

Sve ponude preko 2 milijuna biti ce prihvacene, prezime je nebitno  :neretljak:
SPORTSKI ODLAZI!

B
Pa oce pitat netko tog covjeka sta radi, kakav je plan i strategija te sto mozemo ocekivati ove jeseni???

Ovako nakon svakog novog clanka, izjave i vijesti sami sebi nesto tumacimo, opravdavamo, osporavamo trazimo neki smisao u svemu ovom sto se oko kluba događa..

O
Znaci kao i svake godine osim prosle koja je bila iznimka opet otpocetka , zaostatak za vodecima tko zna koliko, uigravanje i onda opet mozda slijedece godine 2025/26 borba za vrh i to ako pogodi s pojacanjima koja planira dopeljat u 8.mjesecu nista novo. Da bi barem bilo nekih glasina tko je kandidat da dodje, ono nista.

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 26.07.2024, 16:42Sve ponude preko 2 milijuna biti ce prihvacene, prezime je nebitno  :neretljak:

da,klub je prihvatio  5 milja eura za Pašalića i 3 za Hodžu. Miško  je lud. 8 milja eura mu je bilo u rukama.

Još netko da odbije ponudu s Bliskog Istoka ne bi se čudio da oplete po igračima  :neretljak:

26.07.2024, 17:06 #2323 Last Edit: 26.07.2024, 17:09 by MaČaĆeToMane
Quote from: Boy3006 on 26.07.2024, 16:57Pa oce pitat netko tog covjeka sta radi, kakav je plan i strategija te sto mozemo ocekivati ove jeseni???

Ovako nakon svakog novog clanka, izjave i vijesti sami sebi nesto tumacimo, opravdavamo, osporavamo trazimo neki smisao u svemu ovom sto se oko kluba događa..

Koliko znam priprema se teren za prodaju kluba, a sad šta to znači...
SPORTSKI ODLAZI!

Al zašto se ložite toliko, ja ne mogu razumjet...

Znate koliko je HNL prodaja ove sezone bilo za milijun eura ili više? 3. Od toga dva naša, Pjaca i Labrović.

Unatoč hrpi izloga u Dinamu i wonderkidima Hajduka, nijedni ni drugi nisu nikog prodali za ikakve novce. Mi nismo državni klub koji proda skoro 10 milijuna eura robe navijačima, nismo 180 minuta od grupne faze LP koja nosi 15-20 milijuna eura i ne možemo si priuštiti odbijanje dobrih ponuda.

A da je besparica i da se hoće prodat svih, letio bi Pašalić u Dinamo još jučer u paketu sa Galešićem za daj šta daš.
#navodninavijač