RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Šta nije taj Perica potpisao sa Chelsea?

Je al pred deset godina.
#navodninavijač

Ča se čeka  :-X
SPORTSKI ODLAZI!

A
Quote from: TIR on 06.08.2024, 13:35Postojao je interes i za njega i za Pajača (bek iz Italije). Za Pajača ne znam što je bilo, a Perica je van svih naših gabarita. Vlasnik Celja je bogati Ukrajinac, a koliko znam ponudio mu je 500 tisuća, ne 400.

Taj Pajač je pred dvije godine bio free i za klub ne znam, ali mi forumaši smo ga na starom forumu spominjali kao potencijalno pojačanje. U te dvije godine je igrao vrlo malo, a u međuvremenu je i zakoračio u 32. godinu života. Nisam siguran da se ovaj prelazni rok njegovo ime povlačilo kod DRS-a, a čak i ako jest, nakon angažmana Devetka, čisto sumnjam da je na ikakvom našem radaru...mada...u odnosu na ono što nam je Čabraja do sada pokazao, vjerojatno bi bili bolji sa Pajačem, ali igrač u tim godinama jednostavno nije naš modus operandi. A za Pericu se slažem, gotovo sigurno je izvan našeg dosega. Spominjane brojke ne bi Miško potrošio niti sam na sebe, a kamo da bi ih potrošio za nekog Pericu čija karijera, statistika i godine, čak i po meni, ne idu "ruku pod ruku" da bi za njega bilo normalno odvojiti 400-500k godišnje.

Apropo Pajača, ako se dobro sjećam, brat mu je ovaj naš sudac Pajač...moglo je tu biti možda i drugih benefita osim igračkog da smo ga angažirali kad je bio free  :bo:

Komnen Andrić sutra potpisuje.

Igračke kvalitete +

Ljubakanje s dinamom - ×××
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Andric ce biti top

T
Quote from: moreplovac on 04.08.2024, 15:28Izgleda da se kuha još nešto, dolazak iz HNL-a. Mnogi će bit zadovoljni. Ako se obistini. Ali ovo je baš kafanska informacija.
Utorak ili srijeda.
A ono prvo što sam napisao, još se pregovara, pa neću čačkat mečku.
U picku materinu koji je ovo insider

A
Zanimljivo ime svakako taj Andrić. Bio jest u gnjku ali ja se ne sjećam nekakvog izraženog ljubakanja. Makar, obzirom na moje godine to moje sjećanje nije relevantno :D za žnj lige statistika solidna, ali već za francusku prvu ligu rubni rotacijski igrač...ajde, bolje išta nego ništa  :neretljak:

Quote from: vMario87 on 06.08.2024, 20:57Komnen Andrić sutra potpisuje.

Igračke kvalitete +

Bre... Ne gotivi taj Dinamo ništa više nego Marko Pjaca Reku.

Mr. X, ako je istina.

Sori, Drma.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Vjerujem da je na nekoj shortlisti, pa ipak je igrao u Dinamu.
Zanemarit cu izjave o ljubavi sa Dinamom, ali ono sto je bitno, on nije igrac koji garantira golove.
Radni napadac, tipo Kulenovic, uklopio bi se u Sopicev nogomet.

R
Quote from: Fornax on 06.08.2024, 21:14
Quote from: vMario87 on 06.08.2024, 20:57Komnen Andrić sutra potpisuje.

Igračke kvalitete +

Bre... Ne gotivi taj Dinamo ništa više nego Marko Pjaca Reku.

Mr. X, ako je istina.

Sori, Drma.
Pa dobro, Drmić je ipak (bio) jedna razina više u od Andrića. Ne znam, kao neki 3. napadač ok, nešto šta je prošle godine bio Obregon, ali ja sam se stvarno nadao da  se na napadaču neće štedit  i da će to biti rang ovih svih koje smo dovodili sve ove godine, kao Gavranović, Drmić, Čolak. Očito će prvi napadač ove godine biti Franjo. Po meni tanko, neka se prevarim

M
06.08.2024, 21:32 #2741 Last Edit: 06.08.2024, 21:34 by moreplovac
Quote from: Tmatic on 06.08.2024, 21:12
Quote from: moreplovac on 04.08.2024, 15:28Izgleda da se kuha još nešto, dolazak iz HNL-a. Mnogi će bit zadovoljni. Ako se obistini. Ali ovo je baš kafanska informacija.
Utorak ili srijeda.
A ono prvo što sam napisao, još se pregovara, pa neću čačkat mečku.
U picku materinu koji je ovo insider

Haha, ali falio sam, ja sam čuo za Goričana ne za Andrića.  Bilo je rečeno napadač i da želi doći ali ime mi nije bilo rečeno.

Ovaj drugi, ako propadne ću reći koje je ime bilo u igri.  Još jedan kolega s foruma je involviran.

Drma je došao u Rijeku polumrtav. Sad je, ajmo reć, 35% mrtav.

Komnen je jeben igrač u idealnim godinama. Može se desit da više nikad ne ulovi formu zbog koje ga je doveo Dinamo, ali vjerujem da hoće.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

G
Drozdek iz Varazdina 😉

A
Quote from: Fornax on 06.08.2024, 21:32Drma je došao u Rijeku polumrtav. Sad je, ajmo reć, 35% mrtav.

Komnen je jeben igrač u idealnim godinama. Može se desit da više nikad ne ulovi formu zbog koje ga je doveo Dinamo, ali vjerujem da hoće.

I Mirko Marić je u sličnim godinama, a sa mnogo jačim CV-om, došao pa nam je isporučio što je...nisam oduševljen pretjerano sa tim Andrićem, ali kako rekoh prije, bolje išta nego ništa...iskreno, očekivao sam znatno jače ime sada kada nam je ždrijeb praktički poklonio ulaz u EL ili KL