RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 27.08.2024, 10:49Ne bi se baš složio s tobom, ispada da Fruk nije igrač za Ri onda? Ja mislim da je naš najbolji igrač, kad je u formi

Ja mislim isto, ali kod slučaja Pršira nekako povlačim ručnu i zapitam se, pa je'l ga stvarno nitko drugi na svijetu nije već prepoznao kao ok igrača?
#navodninavijač

K
Znam koliko je Gorica tražila za njega, to osim Dinama a ni oni nebi platili, ne može platiti nitko u Hnl-u
Menađer mu je Dario Krešić (Ekipa) koji nema baš nekih konekcija.
Da je kod Bare već bi odavno bio prodan za dobar novac, taj koji traže.
Moje mišljenje a ako slučajno ipak dođe kod nas vidit ćemo  😛

I
Evo nisam znao da je već bio i u d i u h.

B
Meni je Prsir vrlo dobar igrac, jos uvijek dovoljno mlad da iskorijeni te neke musice i napravi korak naprijed.

No trenutno nema smisla davati bilo kakvu lovu(pa makar samo placu cak i da dode bez ugovora) za bilo koju 6icu,8icu 10tku il sta vec kojih ipak imamo dosta-kad doslovno gori na milijon drugih pozicija.

Quote from: Vado Magnar on 27.08.2024, 11:22A gle... ljubav ne pita. :bo:

On me tuče zato jer me voli...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 27.08.2024, 12:48
Quote from: Vado Magnar on 27.08.2024, 11:22A gle... ljubav ne pita. :bo:

On me tuče zato jer me voli...

Ah... nitko nije rekao da se radi o zdravom odnosu.  :bo:

Z
ako Selahijeva predstava još nije završila prodao bih ga i zamjenio Prširom.

M
Quote from: Arci1984 on 27.08.2024, 11:02
Quote from: moreplovac on 26.08.2024, 23:38Ajmo o igračima, pojačanjima ili prinovama.
Gledao sam sažetak, tako da nije vjerodostojnost ali Šego iz Vž mi se čini on fire. Neke asistencije i golovi, da se dodatno izbrusi kod nas, ali mi se čini da je pod ugovorom.

Šego i Teklić su kad su mogli jer se nebi poklapale utakmice bili redovni na Hajdukovom sjeveru i gostovanjima tako da...
Šta i on?
Za Tekliča sam znao. A jebat ga. Tako mlad a već za otpad.
Gledao sam ga i ide ko metak.

R
Protiv svojih je neki dan bio dobar. Htio se dokazat

Z
Jovetića gledam ko neku rezervnu opciju, iskusnijeg igrača odnosno alternativu Drmiću kojeg se zaziva. Definitvno bi radije Jovetiča nego povratak Drmića.
Vonić kao zamjena za Ivanovića, Andrić i Jovetić rezerve su mi solidne opcije za špicu.

Leonardo Vonić? Iz Essena?
Ima li kvalitete u njemu?

A što se tiče Jovetića. Tako zna? Možda Đalović tu nešto kuha? Uglavnom, osvojio je Premiership s Cityem, prošle godine konferencijsku ligu s Olympiacosom. Reklo bi se ima iskustva.
Ne bih imao ništa protiv.

K
Ne vjerujem i nadam se neće doći
Ja sam pričitao na x-u od nekog insajdera da ide u Indiju

B
Quote from: Zelko Maler on 27.08.2024, 14:47Jovetića gledam ko neku rezervnu opciju, iskusnijeg igrača odnosno alternativu Drmiću kojeg se zaziva. Definitvno bi radije Jovetiča nego povratak Drmića.
Vonić kao zamjena za Ivanovića, Andrić i Jovetić rezerve su mi solidne opcije za špicu.

Neznam meni Jovetic djeluje jako ime. Nebi Andrica nikako stavljao u isti recenicu s njim. Andric je doslovce nigdje zadnje 2 sezone a u najboljim godinama. A Jovetic-jasno je da je u zalazu karijere- ali za spicu koja nece igrati svaku utakmicu ima kontinuitet zadnje 2 sezone, Hertha i Olimp 12 golova u 50tak utakmica vecinom s klupe.

Neznam sto mu nudimo ali ocito neka Djaletova nagovaranja.
Naravno nadam se nakon odlaska Franje i neki mladi napadac zeljan dokazivanja ala Vonic kojeg spominjete, ali Jovetic definitvno plus. Pogotovo jer od Komnena nemam bas ocekivanja, bar po ovoj njegovoj spremi sta smo vidjeli.

K
Ne znam jel se provuklo danas po forumu vec al evo

"🚨🔵⚪️ Nekoliko hrvatskih i stranih klubova pokazalo je interes za bivšeg igrača Dinama, Amera Gojaka.

Gojak je trenutno slobodan igrač i najbliži je prelasku u Rijeku. Dobrodošao, Amere!"