RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 17:30Ištrianka

Čak mislim da je moja sugrađanka :) no, ne poznam je...premlado to za mene

D
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 17:25
Quote from: Fiumano on 03.09.2024, 17:24Izvor blizak Periji kaže da ga je posjetila žena od Culine. Pregovarali su do ranoga jutra.
Frend od žene je bio sa njima, potvrdio

A da nisu radili na fizičkoj spremi u troje?
Klasicna narihtaljka da mislimo da se potpisuju ugovori, a oni probijaju... mislim budzet :sta:

jel to i Filip Benković blizu Rujevice?  :svakacast:  :bo:
SPORTSKI ODLAZI!

F
Quote from: goginho on 03.09.2024, 17:13
Quote from: moreplovac on 03.09.2024, 16:25
Quote from: fiorellolaguardia on 03.09.2024, 16:21
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 16:05
Quote from: fiorellolaguardia on 03.09.2024, 16:01Danca otimaju tovari? A nista.., sretno mu bilo
Samo neka probaju, Miško poludi u dovede Menala
Menalo je gotova stvar. Navodno potpisao vec. Ako maznu malog Danca, Misko dovodi Periju 😆.

Ubitačan napad tridente "trio P"
Perišić, Perica, Pašalić

Napad u tri P(m)  ;D

Ima li kakvih bekova u pregovorima, zna li se šta, pitam za frenda, nije da mi naši nisu top
Napad u 3PM (Perisic,Perica,Pasalic(Menalo)) 😁
Tako je. Desni bek nam treba da konkurira Smoli, a Smola ujedno moze biti 4.stoper

R
03.09.2024, 17:58 #4024 Last Edit: 03.09.2024, 17:59 by Ro-Ro
Znaci cim su odjednom imena pocela curiti u javnost odmah imamo tovare I potenciajalnu kradu igraca....sada možemo vidjeti zasto se drze u javnosti....   ::)

Btw nasi na brdu vizionari ...nama je ljetni transfer ustvari Zimski , mi kupujemo pocetkom 9 one koji su ostali u izlogu sa popustom i jos par ako treba po zimi a po ljeti prodajemo.... prodajemo po najvecoj cijeni a kupujemo po diskantnoj   :svakacast:  :svakacast:

Pojma vi nemate  :bo:

I na kraju dovedemo trenera I stozer na zimu

Sconti se traže

B
Nisam se prikopcao 24 sata, i sad gledam zapalio se forum..Danac, Perica, Gojak, Menalo, Dogan...sam nesto falio?
Al opet, nije mi jasan modus operandi naseg kluba. Nece ovo bit ugovori kao u ostalim rivalima, ali nek svako ima 100 i nesto- 500-800 tis eura ulazemo u nove igrace. I vecina prosla svoj prime, znaci nece se prodati kao ekstra talenti.
Dojam da pola tog novca mogao ic u neki solidan strucni stozer.
Od ex dinamovaca- Gojaka bi jos nekako i sazvakao ali Menala nikako. A Perica je top igrac, najbolje zvuci od svih.

Jebat ga, kad vec dolaze nadam se da nekim cudom proigraju svi i da nas okrene ova energija na bolje.

A
Sudeći po forumskim postovima i "milionima" portalskih članaka danas, situacija je čini se slijedeća:

- Perici i Doganu "dionice" rastu i možemo reći da su oni gotovo sigurno unutra
- Menalu i Gojaku "dionice" rastu i možemo reći da su bliže unutra nego vani
- Lindeu su "dionice" u padu, ali isto možemo reći da je bliže unutra nego vani
- Jovetićeve i Jurićeve su pak u slobodnom padu i teško da je ikada tu i bilo ičega
- Enriquezove i Ekongove "dionice" vjerojatno nisu nikada niti bile na našem tržištu

Ali na kraju dana, ponoviti ću se od prije, realnih ili nerealnih imena masa, ali svi su napadači...gdje su nestala imena Krizmanića, Marešića, pa čak i malo prije spomenutog Benkovića? A to nam isto treba. Hoće li u konačnici zapravo biti iznenađenja pa dođe i neko ime koje baš nikakvim kanalima nikome nije procurilo do nas  :bo:

03.09.2024, 19:23 #4028 Last Edit: 03.09.2024, 19:58 by Silvio Dante
Quote from: Monarh on 03.09.2024, 14:43Zapravo je @Kostrena Čagalj, ima sve informacije, nasapunat će dasku Đaletu, preuzet klupu i staviti Smolu na zadnjeg veznog!  :nisamja:
Ne dam na Chagavara, nemoj da se svadimo  :D

Idem ti ja prošli tjedan na šljaku, putem kojim svaki dan idem. Od Srdoča prema Grbicima. Putem prema meni ide lik, rano jutro jebote, možda malo i prije 7:00, onako džogira, glava uspravna, prsa isturena, zategnut od glave do pete. A ruke onako ko u boksača, kad boksači trče i razgibavaju se. Znaš ono, trčim, ali opet ako netko naleti ću ga rado posložiti na pod. Ja malo bolje pogledam ono Čagalj. Ne drži me za riječ, mislim da je to bio dan prije Ljubljane, srijeda dakle.

Strašan momak i karakter, ne znam kakvi su mu kapaciteti, stručni, intelektualni i ini, ali znam da ima muda, da nije kvarnjak, i da neće zajebati. Svako dobro u životu Igore!

Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 17:14Šta će nam bekovi, na katu kažu da smo tu najpopunjeniji

Na papiru tocno. Steta sta od njih 5 u spoju izadje 1 i pol krsten bek.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Quote from: Silvio Dante on 03.09.2024, 19:23
Quote from: Monarh on 03.09.2024, 14:43Zapravo je @Kostrena Čagalj, ima sve informacije, nasapunat će dasku Đaletu, preuzet klupu i staviti Smolu na zadnjeg veznog!  :nisamja:
Ne dam na Chagavara, nemoj da se svadimo  :D

Idem ti ja prošli tjedan na šljaku, putem kojim svaki dan idem. Od Srdoča prema Grbicima. Putem prema meni ide lik, rano jutro jebote, možda malo i prije 7:00, onako džogira, glava uspravna, prsa isturena, zategnut od glave do pete. A ruke onako ko u boksača, kad boksači trče i razgibavaju se. Znaš ono, trčim, ali opet ako netko naleti ću ga rado posložiti na pod. Ja malo bolje pogledam ono Čagalj. Ne drži me za riječ, mislim da je to bio dan prije Ljubljane, srijeda dakle.

Strašan momak i karakter, ne znam kakvi su mu kapaciteti, stručni, intelektualni i ini, ali znam da ima muda, da nije kvarnjak, i da neće zajebati. Svako dobro u životu Igore!

Pričao s njim malo duže, dok je još igrao za nas. Prije one luđačke serije njegovih crvenih kartona. Vrlo pristojan, nadprosječan kapacitet za jednog fudbalera. Nek' mi oproste fudbaleri, ali moji prototipi kojih sam se naslušao su Bajro Župić, Baka Slišković na engleskom, Anas Sharbini, pa i Radomir Đalović.

K
Quote from: armada on 03.09.2024, 17:33

Morat ćeš ispred kuće dežurat, mrzlu bevandu, stolica i sve ćeš znat. Tamo se transferi rješavaju

A
Quote from: Kostrena on 03.09.2024, 20:52
Quote from: armada on 03.09.2024, 17:33

Morat ćeš ispred kuće dežurat, mrzlu bevandu, stolica i sve ćeš znat. Tamo se transferi rješavaju

Znači via Sv.Martin kraj Buzeta...bit će tamo epicentar zadnjeg transfernog dana :)

A
03.09.2024, 21:36 #4033 Last Edit: 03.09.2024, 21:37 by armada
Quote from: fiorellolaguardia on 03.09.2024, 16:01Danca otimaju tovari? A nista.., sretno mu bilo

Sjetilo me ovo na dolazak Marca Pašalića...samo što nije potpisao, a onda bi on malo u Osijek...odhebi od Rijeke sa tom retorikom je bilo tada...isto bi i sada trebalo postupiti...bilo je nešto tipa da nas zanimaju samo igrači koji žele doći, a ovi koji se nećkaju imaju ponudu "oćeš/nećeš i javi do pol noći"...da se mene pita, od ponoći na dalje povlačim ponudu i ti odi gdje hoćeš

R
Quote from: armada on 03.09.2024, 21:36

Sjetilo me ovo na dolazak Marca Pašalića...samo što nije potpisao, a onda bi on malo u Osijek...odhebi od Rijeke sa tom retorikom je bilo tada...isto bi i sada trebalo postupiti...bilo je nešto tipa da nas zanimaju samo igrači koji žele doći, a ovi koji se nećkaju imaju ponudu "oćeš/nećeš i javi do pol noći"...da se mene pita, od ponoći na dalje povlačim ponudu i ti odi gdje hoćeš

Ma to je rijeseno 100%