RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S

Znači ništa od igrača iz Seria A?
Ri Or Die

K
Još Perišić i dosta za ovu godinu

Quote from: Marabunt Campetto on 15.09.2024, 14:44Znači ništa od igrača iz Seria A?

Mislim da je to jedan od onih koji bi mozda i dosao da igramo europu..ovako se financijski ne isplati za 2 fronta
nananana... rijeka je najbolje od svega...

https://youtu.be/sb3gj_sl9BU?si=lC8XXhVOSkj7IHg6

Na 10:01min. prije cca 4/5 dana, DRS kaže igrač Seria A, nakon Europe... dakle kurčina! Ništa od toga...
Ri Or Die

A sta ce ti Benkovic uopce, ne kuzim?
 :bo:

I
DRS je rekao da se igrač "nudi" i da će vidjeti ako će ga prihvatiti,
Odnosno ako on želi prihvatiti fin uvjete Rijeke kad bas ima toliku volju doći.
Tu se može zaključiti da su igračevi afiniteti veći od onog sto Rijeka može ponuditi.
Stvarno ne vidim razloga da sad dolazi neki "gotov" igrač ako nije 100%  i ako ne garantira da je standardni igrač prvih 11

Ma realno fali samo neki desni bek za rezervu Smoli osim ako to nije Swiss Knife Bogi.

Quote from: Snjesko on 15.09.2024, 19:26A sta ce ti Benkovic uopce, ne kuzim?
 :bo:

To ga je Povh trebao pitati, dok je DRS rekao Seria A...može biti, i neki kalibar kao DEVETAK...
Ri Or Die

Z
Quote from: Fiumano on 15.09.2024, 19:48Ma realno fali samo neki desni bek za rezervu Smoli osim ako to nije Swiss Knife Bogi.

valjda lijevi bočni. Bogojević igra sve bolje i mogao bi biti možda neka alternativa na desnom bočnom Smoli. Baš zato jer je drugačiji igrač.
Šteta da mu ono protiv Gorice nije ušlo, ali svaka čast kako se ubacio i kako je pucao , to ulazi 7/10 puta, ali jbg, ovaj put nije.

Lijeva strana gori jer imaš iste Devetaka I Godu. Profilom, građom, načinom igre, isti igrači. Čabraju ne vrijedi stavljati ni u kakve kombinacije.

Quote from: Zelko Maler on 16.09.2024, 07:39
Quote from: Fiumano on 15.09.2024, 19:48Ma realno fali samo neki desni bek za rezervu Smoli osim ako to nije Swiss Knife Bogi.

valjda lijevi bočni. Bogojević igra sve bolje i mogao bi biti možda neka alternativa na desnom bočnom Smoli. Baš zato jer je drugačiji igrač.
Šteta da mu ono protiv Gorice nije ušlo, ali svaka čast kako se ubacio i kako je pucao , to ulazi 7/10 puta, ali jbg, ovaj put nije.

Lijeva strana gori jer imaš iste Devetaka I Godu. Profilom, građom, načinom igre, isti igrači. Čabraju ne vrijedi stavljati ni u kakve kombinacije.

Gle imaš tri igrača koji su po vokaciji lijevi bekovi, a to može uletit i Bogi. Desno je samo Smola i naravno Bogi.

S
16.09.2024, 09:34 #4572 Last Edit: 16.09.2024, 09:54 by SandroB
Bogojevića bi' ja gurnuo naprijed, tamo se dobro snalazi.

Quote from: SandroB on 16.09.2024, 09:34Bogojevića bi' ja gurnuo naprijed, tamo se dobro snalazi.

ima smisla, nešto ko Grgić lani.. rotacijsko krilo/bek

K
Quote from: SandroB on 16.09.2024, 09:34Bogojevića bi' ja gurnuo naprijed, tamo se dobro snalazi.
ili tamo se isto ne snalazi ali barem nije opasnost po gol