RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
otpisivanje postotka Rukavini i Jankoviću i nek nam kupe Valinčića

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 20.12.2024, 07:47Ne znam da li je veća glupost poklanjati klikove zg dnovinarima ili eure ovima što u ponudi imaju dubai firtule  :D.

S Dubai fritulama se možeš otrovati, s klikovima ne. Dakle...  :neretljak:

Quote from: TIR on 20.12.2024, 09:13https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-ozlijedio-se-maric-za-rijeku-debitira-16-godisnjak-koji-u-sijecnju-radi-milijunski-transfer/139168

Pišemo novog u bilježnicu, Marić je ipak i dalje ozlijeđen pa debitira 16-godišnji Riječanin kojeg odmah prodajemo dalje i to u Leipzig. :sta:  :bo:

Pobogu, zašto i za koga je ovo dobro?
SPORTSKI ODLAZI!

M
Šteta prodaje talentiranog golmana ali milka je milka.
Tu bi mogli ići po Kolica koji je bio golman mlade repke, i onda ga odmah na posudbu da brani i kad se Zloma proda, a sad je dosta dobro vrijeme, igra za repku, momčad ne prima puno golova.
Kolic će imati slobodne papire, a znamo da Daddy like to.

L
Quote from: Kostrena on 20.12.2024, 09:33Rijekin glavni uvjet da bi pregovori uopće započeli je otpis svih potraživanja Plavih od budućih transfera Nike Jankovića i Gabriela Rukavine, a sve dok ljudi iz Dinama na to ne pristanu, Selahija u plavom dresu prije srpnja 2025. sigurno neće vidjeti...

Znači više me tražimo milijune?

Zanimljivo kako Vukušić i Sučić imaju totalno suprotne informacije, ako ih uopće imaju
Ovo za postotke je vezano za možebitni transfer Selahija, dok za galešića tražimo 7 milijuna.

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 20.12.2024, 10:34
Quote from: TIR on 20.12.2024, 09:13https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-ozlijedio-se-maric-za-rijeku-debitira-16-godisnjak-koji-u-sijecnju-radi-milijunski-transfer/139168

Pišemo novog u bilježnicu, Marić je ipak i dalje ozlijeđen pa debitira 16-godišnji Riječanin kojeg odmah prodajemo dalje i to u Leipzig. :sta:  :bo:

Pobogu, zašto i za koga je ovo dobro?
Koliko znam maloljetne igrače na možeš zadržati ako oni žele otići, ne možeš s njima potpisati profesionalni ugovor prije 18og rodjendana, tako da se tu klub ne pita previše.

R
20.12.2024, 12:01 #5061 Last Edit: 20.12.2024, 12:02 by R13KA
Ako za golmana od 16 godina možemo dobiti milju, fino smo se namirili s transferima do ljeta. Dovesti za te pare napadača, osvojiti prvenstvo i imas sigurno skupine konferencijske lige i kakva je konkurencija vjerojatno i proljeće u Europi i jedno 5-6 miljona eura. Dinamo je na -7, od Hajduka smo već sada bolji i oni  će se klasično samoubit nakon prvog poraza na proljeće. Možda nismo bolji igrački od njih, ali smo zdravija sredina i uvijek to prevagne.
Tako bi to napravio ozbiljan klub, i Selahiju bi dali šta traži na godinu dana, jer šansa je tu, jedno prvenstvo nosi milijune od Europe. Možemo pričati ovako ili onako, ali prodaja kadeta za milijon bila bi u ovom slučaju fantastična stvar, ako se te pare iskoriste u Selahija i(li) napadača i ove sezone imamo šanse za prvenstvo i krpanje 50% proračuna iduće godine od para od Europe.
Za razliku od prošle sezone kada je Dinamo bio na -7 uz 2 utakmice manje, ovaj put je realnih -7. People godine Mišković u toj situaciji nije prodao nikoga, a bilo je interesa za Pašalića i Selahija, doveli smo Marića. Ozbiljno vjerujem da ćemo i ove godine zadržati sve igrače i da niti jedan neće otić nigdje, osim možda tog Selahija, ali ako ode vjerujem da će doći Pršir i da će Mišković napravit sve da dofura top napadača na posudbu.  Presudno prijelazno rok koji će e odrediti  iduće 2-3 godine, prvenstvo znači minimalno skupine konferencijske lige ! Jedino mi nije jasno kako za golmana od 16 godina možemo dobiti milju, kada nema profesionalni ugovor? Šta ne ide samo odšteta za razvoj?

Nemojte sanjati bajke, naslov nije prioritet, biti će barem jedna "velika" prodaja, ako ne i dvije, tri sad na zimu
SPORTSKI ODLAZI!

L
Quote from: MaČaĆeToMane on 20.12.2024, 12:52Nemojte sanjati bajke, naslov nije prioritet, biti će barem jedna "velika" prodaja, ako ne i dvije, tri sad na zimu
Pa ja bih rekao da nije problem u jednoj ili dvije prodaje, ako ćemo nadomjestiti te igrače sa adekvatnom zamjenama. I šampionske godine smo prodali najboljeg stopera Mitrovića, ali smo odmah doveli župarića

Quote from: LenRi on 20.12.2024, 12:55
Quote from: MaČaĆeToMane on 20.12.2024, 12:52Nemojte sanjati bajke, naslov nije prioritet, biti će barem jedna "velika" prodaja, ako ne i dvije, tri sad na zimu
Pa ja bih rekao da nije problem u jednoj ili dvije prodaje, ako ćemo nadomjestiti te igrače sa adekvatnom zamjenama. I šampionske godine smo prodali najboljeg stopera Mitrovića, ali smo odmah doveli župarića

Ne znam gdje možemo naći stopera u rangu Galešića
SPORTSKI ODLAZI!

R
Ja vjerujem da neće ići nitko, osim normalno Selahija. svi drugi će ostat. Ako je prošle godine riskirao u puno nepovoljnijim situaciji, onda će valjda i sada biti pametan.

R
20.12.2024, 13:01 #5066 Last Edit: 20.12.2024, 13:02 by R13KA
Quote from: LenRi on 20.12.2024, 12:55
Realno, ne možeš ih nadomjestiti. Ko to može nadomjestiti Selahija, Jankovića, Galešić a ili Pašalića? Iz HNL sigurno takvih nema.  Ljudi vjerojatno ne kuže kakav je Galešić igrač i zasto nam nitko ne može stvoriti priliku
Mi nikada nismo imala stopera te razine, s prošlo je kroz klub svakakvih.

K
Quote from: LenRi on 20.12.2024, 10:43
Quote from: Kostrena on 20.12.2024, 09:33Rijekin glavni uvjet da bi pregovori uopće započeli je otpis svih potraživanja Plavih od budućih transfera Nike Jankovića i Gabriela Rukavine, a sve dok ljudi iz Dinama na to ne pristanu, Selahija u plavom dresu prije srpnja 2025. sigurno neće vidjeti...

Znači više me tražimo milijune?

Zanimljivo kako Vukušić i Sučić imaju totalno suprotne informacije, ako ih uopće imaju
Ovo za postotke je vezano za možebitni transfer Selahija, dok za galešića tražimo 7 milijuna.
Pa da, prije 2 dana smo tražili 1,5 milijuna i otpis postotaka

Pašalića može nadomjestiti bilo koje krilo iz trećeg ranga
ja se ne mogu načuditi čime vas je impresionirao, da mu nije Bara menadžer nit bi igrao u Rijeci nit u repstaciji
SPORTSKI ODLAZI!

K
Pašalić je ove sezone očajan