RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: ispod stijena on 28.12.2024, 21:23Evo jedna moja glupava teorija...

U onoj šampionskoj sezoni imali smo možda najjače paranje pretplata u povijesti.
Tek sto smo se oprostili sa Tomasovom nakon Mocinica , koji je sezonu prije igrao sam, dogodio se transfer najpotentnijeg stopera u gnk(Lesko) , a u suprotnom smjeru došao tada omraženi Franko.

Da ne bude dosadno, na zimu se prodaje na +6 najbolji stoper lige (Mitrovic), srećom ne u Dinamo.
I tada nismo imali trećeg stopera, nego Sofranca , a vatru pokušali ugasiti Kulušićem, pa se tek kasnije uspjelo sa Zuparicem.

5 M je jako dobra lova, ali stvarno i da se klubovi dogovore ne vidim osobni smisao Galesica da tamo ide( ne znam koje su druge opcije).

A ovo gore sve prvo napisano su neke praznovjerne fore da u slučaju realizacije znaci da smo mi prvaci 🤣

za Mitrovića se tad dobilo ogromne novce, 4.2 mil eura, to je tad bio ogroman iznos, ko da danas Galešića prodamo za 6.

B
Cak i ako ne ode gore zgadilo mi se sve

Neka se napuše.  Hoće li ikada shvatiti da  treba prestati poslovati sa tim klubom. Razjebalo mi ovo večer šta god se dogodilo

I
Ima pravo bilo tko dati ponudu, to meni ne smeta.

Problem je sto je taj decko kvalitetan nogometaš, a oni realno imaju jeben problem otraga.

Njima svaku utkwmicu bilo koja ekipa iz HNLa napravi minimum tri problema na utakmici i to usred Maksimira.

Oni stanu visoko gore i tu krene "plivanje". Strašno.
To još od Jakira nije rjeseno , on je korijen tog problema i koliko god oni po medijima hvalili Misica,
samo Sučić uspije biti taj neki predfilter koji nešto pokupi i ne grijesi.

Mislim da oni jako teško mogu nadoknaditi -7 sa takvom igrom.
Nama je relano hajduk suparnik u borbi za naslov, a prodajom Galesica u din, d počinje imati neku sansu jer je Niko sposoban rješiti djelomično njihov ogroman problem

Kulušić je bio privremeno rješenje jer je Župarić došao ozlijeđen. Ni on ni Šofranac nisu bili neka ne znam kakva tragedija. Mediokriteti. Kulušić mi se činio kao ful okej lik.

Ali ono čega se sjećam je da se od Župarića puno očekivalo i bila je jedna Kekova izjava da će on biti značajno pojačanje kad se oporavi.

Da je Lešković otišao na zimskoj pauzi, a ne na ljeto, bilo bi puno teže probavljivo.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

I
28.12.2024, 21:50 #5480 Last Edit: 28.12.2024, 21:51 by ispod stijena
Kulusica je Srećko pokušavao dopeljat valjda 5 do 6 prijelaznih rokova zaredom.
On mu je bio... ONO.

I Sofranac je bio najbolji stoper crnogorske lige, ali za njega i Antu , Mitar je u ton trenutku bio Beckenbauer

R
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.12.2024, 19:58
Quote from: Ro-Ro on 28.12.2024, 18:13
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.12.2024, 18:05Miskovic i sa galesicem i bez galesica ne razmislja o tituli. Jedina razlika je tih 5 milijuna ili koliko vec.
A opet to sto klub dobije od te prodaje ne ide u fond za transfere nego u neku kasicu prasicu,pa samim time meni ko navijacu je to skroz nebitna info da li je prodan u dinamo za milijun ili 5 milijuna.
Nema tog iznosa za koji opravdavam prodaje u dinamo. Radije ga prodaj u inozemstvo za 2 milijuna manje pa pokazi da nisi obicna dinamova kuja i razvojni klub za igrace.

Zelim reci ako igrac i njegov agent ne vide u tome problem ne znam.zasto bi onda klub odbio ako je Dinamo ponuda najveca koju smo promili I zadovoljava nase zahtjeve

Zasto bi klubu bio problem prodati ako nije problem igracu i agentu? Jebes mi sve pa sta ja imam srat klubu ako navijac ima takvo razmisljanje.
Zasto Barcelona ne prodaje realu igrace? Jer su glupi pa ne shvacaju kako je to dobro?
Pa ako cemo se time voditi objasni mi koi k postoje navijaci ako su klubovi samo firme koje preprodavaju svoje proizvode?

Barcelona i Real je isti kuki drugo pakovanje, mi smo daleko nazalost od Dinama I 90% igraca zna da im je to korak vise u karijeri kao I ostalim igracima iz La Lige kada gledaju prema Barci i Realu...uostalom Bayer je kao Dinamo u HNL i konstantno uzima igrace BD recimo,  naravno ako plate koliko se trazi...tako je i u Italiji etc
Navijaci .... nama ostaje forum za ljecenje frustracija

Uvijek mi se sve zgadi kad se pocne sa pricama nasih igraca u Dinamo, ali sad na +7 prodat Galesica gore... I to za imaginarne postotke od Rukavine? Onom degeneriku od Bjelice?
Drugi dan kad bi potpisao za Dinamo bi bio reprezentativac i vrijedio 15 milijuna, a na transfetmarktu barem 10.

Nadam se da to nije istina.
Ili bi Rujevica stvarno mogla bit prazna na proljece.
Neke se stvari jednostavno ne rade.

28.12.2024, 21:55 #5483 Last Edit: 28.12.2024, 21:58 by MaČaĆeToMane
Ma da ali Galešiću dinamo nije ni treća opcija i uvjeren sam da je ovo samo destabilizacija atmosfere jer ako nije, ne postoji borba za naslov,  s tim transferom bi sve bilo rečeno

U neku ruku javno bi prodao prvenstvo tim transferom

Mislim da je manje zlo da ode bilo koji drugi igrac u dinamo, nebi se doživilo ni blizu, ovo je kao da ode Sharbini u hajduk jer ne sjećam se kad smo toliko dobrog igrača imali u obrani
SPORTSKI ODLAZI!

S
Mene zanima da li DRS-a  brine zašto je Dujmović (koji je prošle sezone na posudbi za Šibenik odigrao 2800 minuta) ove polusezone prikovan na klupu sa 270 minuta ukupno?
Nadam se da će nazvat male Tovare i tražit da se prekine posudba ako ga ne misle koristit.

I
Problem je vjerovatno i tajminga, poslan je tamo na posudbu pred kraj prijelaznog roka , vjerovatno su ovi već uigrali linije.
Jbg. Imaju onog Morisona koji čak nije los(pogotovo za crnog stopera), još iskusni Peric i "nas" Renato.
Teško ga je tu i gurnuti kad im je svaki bod bitan.
 "Treba imati muda".
Ali da... suma sumarum, treba ga ili vratiti da kod nas hladi guzicu ili nek ide negdje drugdje na posudbu

Onog momenta (a ocito je to sada) kada mene ko navijaca bude ložila info za koliko smo prodali igraca a ne trofeji i pobjede mogu prestat pratiti ovaj klub i ovaj sport.
Prodat cemo ga za 5 mil,prodat cemo ga za 3 i neki otpis necega... Wau. Brutalno.
Sta cemo slj.put kao navijaci pokazivati jedni dugima bilance i rdg-ove?
Zasto uopce idemo onda na tekme i navijamo? Cekajmo godisnja financijska izvjesca i proslavimo to ...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

S
28.12.2024, 23:17 #5487 Last Edit: 28.12.2024, 23:18 by Snowcrash
Quote from: MaČaĆeToMane on 28.12.2024, 21:55Ma da ali Galešiću dinamo nije ni treća opcija i uvjeren sam da je ovo samo destabilizacija atmosfere jer ako nije, ne postoji borba za naslov,  s tim transferom bi sve bilo rečeno

U neku ruku javno bi prodao prvenstvo tim transferom

Mislim da je manje zlo da ode bilo koji drugi igrac u dinamo, nebi se doživilo ni blizu, ovo je kao da ode Sharbini u hajduk jer ne sjećam se kad smo toliko dobrog igrača imali u obrani

I po stoti put: Ako Galešiću Dinamo nije ni treća opcija, klub nema nikakvog načina natjerat ga potpisat za Dinamo.
Opet ću ponovit - iza Galešića stoji agencija koja drži Bundesligu i ima igrače u ponajboljim klubovima lige 5. U njihovom svijetu uopće ne postoji mogućnost prisile na igrače od strane kluba.
Kad si već spomenuo Graz, oni su Sturmu namjestili ovo ljeto onog ludog Danca s Engleskim državljanstvom iz Arsenala za 4.7 milijuna... i poslije 11 golova i 5 asista za Sturm u 16 nastupa polusezoni sad vrijedi 13 milijuna. Na ljeto ide dalje za 20+, vj. u Njemačku.
------------------
A mi ćemo tulit kako je Miško izdao klub i kako su nesposobni ako Sturm ponudi 4 milijuna + bonuse za Galešića..

S
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.12.2024, 22:24Onog momenta (a ocito je to sada) kada mene ko navijaca bude ložila info za koliko smo prodali igraca a ne trofeji i pobjede mogu prestat pratiti ovaj klub i ovaj sport.
Prodat cemo ga za 5 mil,prodat cemo ga za 3 i neki otpis necega... Wau. Brutalno.
Sta cemo slj.put kao navijaci pokazivati jedni dugima bilance i rdg-ove?
Zasto uopce idemo onda na tekme i navijamo? Cekajmo godisnja financijska izvjesca i proslavimo to ...

Ne znam kako pratiš i otkad NK Rijeku, ali posljednjih 12 godina klub živi, razvija se i kunkurentan je u borbi za trofeje i pobjede isključivo zbog prodaje igrača.
Klub troši godišnje između 5 i 6 milijuna na plaće igrača, preko 2 milijuna na održavanje objekata i energente, postoji i godišnja rata za Rujevicu, koja nije manja od 2 milijuna...ukupno ti godišnje klub košta 12 milijuna.
Da bi klub bio konkurentan u borbi za trofeje i pobjede, treba godišnje prodat za 10 milijuna igrača da si na nuli.
----------
To navijaču Rijeke ne bi trebalo objašnjavat.

Ma nek ode za 3 milke u Zvezdu, Borac, Istru, Barcelonu, ma gdje god samo ne u dinamo ili hajduk!
SPORTSKI ODLAZI!