RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

T
Bez Radeljića će nam bit vrlo teško tkd moramo dovest jednog obrambenog kakav god bio ili vratit s posudbe Dujmovića pa pokušat sa njim

K
Dali je Ekong igrao samo lijevo u Istri ili je bio i u napadu, ne mogu se sjetit

M
Apropo Noe Mikića

https://nogometne-vijesti.hr/lansirana-je-totalna-senzacija-hajduk-dovodi-mladu-zvijezdu-dinama/?fbclid=IwY2xjawHeKkdleHRuA2FlbQIxMQABHfUHJKCSckwxXP6nWK_N8kiDPf4P4nukyA7kAzux045D6NwoLIwJHIqw7g_aem_1USBUhyTL7ly-BRiywlvfg

...Ljudi koji brinu o Mikićevoj karijeri kažu da im novac nije važan, da im je apsolutni prioritet odvesti mladog beka u sredinu u kojoj će dobiti potrebnu minutažu kako bi se razvijao na pravi način. I njihova je procjena da Dinamo nije taj klub, niti je Bjelica poznat kao trener koji voli u vatru gurati golobrade mladiće....

Miško likes.

B
Gore od toga ako Galesić ode u dinamo će bit to sto će se ovdje pojavit forumaši koji će nam objašnjavat kako je to dobro za badget i kako je dinamo jedini ista i ponudio dva tjedna prije pocetka prijelaznog roka.

A
Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 14:06Dali je Ekong igrao samo lijevo u Istri ili je bio i u napadu, ne mogu se sjetit

Ako se dobro sjećam, uglavnom je igrao desno krilo, nešto manje lijevo. Ja ga se u samoj špici napada baš i ne sjećam. Odličan igrač za naše prilike, svakako je šteta što ga nismo doveli ako je bilo kakva prilika za to postojala.

B
Razgovarao sam s Jakirovićem kad je Dinamo igrao sa Celticom. Rekao mi je da je htio Šotičeka iz Lokomotive i Fruka te Radeljića ili Galešića iz Rijeke. Spomenuo je i Marca Pašalića, ali tu je problem bila odšteta', rekao je Blažičko u Podcastu Inkubator. 

A u p.m. pa sta oni godinama samo nase igrace vide. Kako to da ne pokazuju interes za Prpića, Durdova, Sigura..

R
Zato što znaju da tamo nema kruha. Ovdje stalno nešto pokušavaju jer gazda gleda prvo lovu a onda navijačke sklonosti.

Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 14:06Dali je Ekong igrao samo lijevo u Istri ili je bio i u napadu, ne mogu se sjetit

Može Ekong i špicu
Ima 169 minuta u ovoj polusezoni u 14 nastupa za Empoli
SPORTSKI ODLAZI!

Z
29.12.2024, 16:53 #5513 Last Edit: 29.12.2024, 16:56 by Zelko Maler
Misko ak vec nece blokirati bar da odugovlaci s transfeeom Galesica u dinamo bi dao ruke u smjenu Bjelice i dodatni sukob i destabilizaciju dinama na proljece. Ovi ce se poklat svi medjusobni, Maric, Pinokio, Zajec, ssmo malo cekati treba.Sve je u njegovim rukama, dinamo mora moliti za Galesica i ponuditi velike novce, jer ce vanjski klubovi isto dosta nuditi.
Nemoj im skinuti gace molim te jednom nemoj, nece ti novci nigdje pobjeci, dat ce ti svaki navijac 50€,  odnosno koliko ko moze, evo ja prvi dajem 100, skupit cemo. Znam da nije dosta ali bar nesto.

K
Miškoviću se baš jako jako žuri

L
Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 17:05Miškoviću se baš jako jako žuri
Zašto mu se žuri?

Quote from: LenRi on 29.12.2024, 17:08
Quote from: Kostrena on 29.12.2024, 17:05Miškoviću se baš jako jako žuri
Zašto mu se žuri?

Sto duze oduglovaci toliko duze traju nadanja navijaca da imamo i sportske ciljeve a ne samo financijske
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Razumijem da se proračun mora puniti prodajama igrača budući da nemamo većih prihoda iz drugih izvora i koliko god bi mi bilo žao da Galešić ode sad, shvatit ću to ako je za neku jako dobru cifru od koje klub može dalje normalno živjeti i ako je u neki klub izvan Hrvatske u kojem će on napredovati.

Ali transfer u najvećeg konkurenta tijekom utrke za naslov prvaka, konkurenta kojem bježimo 7 bodova, to neću i ne mogu shvatiti i zaista se nadam i očekujem da će na kraju biti isti ishod kao i s ostalim našim igračima koje su novinari recentno selili u Dinamo (Frigan, Paša..).
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
Najbolje da čitamo portale, jer oni ne kažu čuo sam, nego imaju 100% informacije.

Sinoć je pola njih napisalo da je službeno,a ljudi žive od toga, da a napisani ovdje danas bi se tražio ban zauvijek, jer nije bilo, ili još nije ili neće biti.

Ja mislim da i Lamba toči na rate, možda posudi od nekih "prijatelja" izBosne
Baš mu se jako žuri, ne može on čekati 15,20.1.

Kad već pričaš o žurbi ajde objasni o čemu se rsdi.