RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Jebes bojkot baci neko ime, makar plivača

Kad god vi mene razjebete ja dodam gas i novi napadač Rijeke je Chupo Moting  ;D
SPORTSKI ODLAZI!

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.12.2024, 00:05Kad god vi mene razjebete ja dodam gas i novi napadač Rijeke je Chupo Moting  ;D
i moj je izvor isto rekao. Ali tvoj izvor je najebo, a moj nije, jer si ti napisao.  8)

Quote from: R13KA on 31.12.2024, 00:09
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.12.2024, 00:05Kad god vi mene razjebete ja dodam gas i novi napadač Rijeke je Chupo Moting  ;D
i moj je izvor isto rekao. Ali tvoj izvor je najebo, a moj nije, jer si ti napisao.  8)

Uz malo volje sam nađeš potencijalna pojačanja pa znaš barem okvirno šta nam se nudi, samo moraš znati gdje naći igrače kojima ističe ugovor jer mi odštete ne plaćamo. Druga opcija je da su nezadovoljni u nekom talijanskom klubu pa dođu na posudbu. Treća opcija su rezerve dinama. Dalje nema
SPORTSKI ODLAZI!

Novi napadač Rijeke je Marko Livaja.

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.12.2024, 00:16
Quote from: R13KA on 31.12.2024, 00:09

Uz malo volje sam nađeš potencijalna pojačanja pa znaš barem okvirno šta nam se nudi, samo moraš znati gdje naći igrače kojima ističe ugovor jer mi odštete ne plaćamo. Druga opcija je da su nezadovoljni u nekom talijanskom klubu pa dođu na posudbu. Treća opcija su rezerve dinama. Dalje nema
Da, pa Chupo Moting je bas ono logičan izbor. Nema ugovor, dolazi besplatno, želi se pripremit za reprezentaciju Kameruna i svjetsko prvenstvo 2026 i nakon solidne 1,5 sezone kod nas prelazi u Dinamo, a oni će nama u trampi  poslati na izbor Peru Bočkaja, Menala ili Štefulja pa kojeg odaberemo, ostala 2 neodabrana će na posudbu u slovensku rogašku kad ih već Šikić u Lokomotivi ne želi.  I kad vrsni Erik Chupo Moting prijeđe iz Rijeke u Dinamo mi ćemo lijepo vratiti nase pretplate. Rekli bi purgeri " i to ti je tak" :bo:

:svakacast:  :svakacast:

To je bila zajebancija, ali vidim da ti je tlak i dalje visok  :-X
SPORTSKI ODLAZI!

R
31.12.2024, 00:36 #5842 Last Edit: 31.12.2024, 00:38 by R13KA
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.12.2024, 00:33:svakacast:  :svakacast:

To je bila zajebancija, ali vidim da ti je tlak i dalje visok  :-X
A ja mislio da Chupo Moting dolazi.  :'( 
A šta se izjalovilo ili?
Slabo tlak, više me žgaravica, kamenci i kolesterol jebu. A sve pomalo, leta su tu.

Mene samo zanima u kojem smjeru oni traže.

Ja bi bio zadovoljan s nekim Artemom Dzyubom, Buduom Zivzivadzeom, Toko Ekambijem, Fedorom Smolovim, Harisom Šeferovićem, Kevinom Behrensom..

Neki od ovih su nerealni i tražili bi Drmićevsku plaću, ali neki su izvedivi..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Stjepan Lončar - ugovor mu istice za 6 mj., nista ne igra u Lechu, ako nije ozljeđen bio bi ok zamjena za Selahija pod uvijetom da dođe odmah na pocetku priprema.

G
Procitam zadnjih 15tak stranica foruma da bi doznao da dolazi!!!

IbrahimOVIC Zlatan😂😂😂

A
Quote from: MaČaĆeToMane on 30.12.2024, 23:41
Quote from: vMario87 on 30.12.2024, 23:38Da nije Uros Djurdjevic?

Nije. Ovaj moj završava na -ović
Ronaldović

R
Poslao mi prijatelj poruku koju je dobio od od lika koji predstavlja agenciju. Uglavnom trebao bi u gnk ali da se umješao neki klub sa duplo većom ponudom.

R
I spominje se sranje za koje jebeni gazda šuti. Opet se ucjenjuje sa reprezentacijom. Kad odeš u govna velečasni zove u obitelj. A sad bi ja trebao navijat za tu mafiju.

L
Quote from: robil on 31.12.2024, 07:14I spominje se sranje za koje jebeni gazda šuti. Opet se ucjenjuje sa reprezentacijom. Kad odeš u govna velečasni zove u obitelj. A sad bi ja trebao navijat za tu mafiju.
Ovo vodstvo Dinama je gore od Mamića, prave se fini i pošteni a zajebali bi te samo tako.