RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Čovjek je započeo pregovore sa Selahijem 5.1. ako je uopće, ja mislim da nije... Ali ajmo se prestati pretvarati da je to normalno, i da tako trebaju stvari funkcionirati

S
Quote from: Kostrena on 10.01.2025, 23:23Čovjek je započeo pregovore sa Selahijem 5.1. ako je uopće, ja mislim da nije... Ali ajmo se prestati pretvarati da je to normalno, i da tako trebaju stvari funkcionirati

Alternativna istina je kako su Selahi i njegov agent došli DRS-u prije mjesec dana i molili da bi Selahi produžio ugovor, pod istim uvjetima i da ne misle trežit drugi klub u ovom prijelaznom.
Ili je Selahi izjavio kako želi otić u ovom prijelaznom roku kako bi klub ipak nešto zaradio?

K
Ti si kao normalal klub trebao sa Selahijem pričati 15.9.kad se zatvorila Rusija i onda pregovarati 3 mjeseca, ali ti si tada tjerao igrača iz kluba i davao mu psiho dijagnoze.
Čim je rezultat bio u kurcu onda ti je i on bio dobar, da nije bilo tako sjedio bi na tribini /klupi cijelu jesen

Gdje bi nas klub bio kad bi imali sd koji radi posao sd-a ...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Quote from: ri je najbolje od svega on 11.01.2025, 08:29Gdje bi nas klub bio kad bi imali sd koji radi posao sd-a ...

A imamo ih 3  :bo:

R
Quote from: ri je najbolje od svega on 11.01.2025, 08:29Gdje bi nas klub bio kad bi imali sd koji radi posao sd-a ...

Valjda riba smrdi od glave

Z
Pise Germanijak da je Verbic zanimljiv tovariji.

Misko dopeljaj nam Copa i Verbicai idemo po važ, daj nam to bar dozvoli da se borimo za kup tu ti nema troska nikakvog. Dat cemo mi navijaci bonuse igracima ako treba ( ako osvoje)

Jebote Orsic da te jebo pa nisi valjda odustao od krila sad kad ovaj pajcek ne dolazi.

Quote from: Snowcrash on 10.01.2025, 18:59Za uspoređivanje financija Reala i Rijeke treba znat da grad Madrid ima godišnji GDP od 280 milijardi €, što je otprilike jednako godišnjem GDP-u svih država bivše Juge. 

Di ja uspoređujem financije klubova? Naravno da su brojke svjetlosnim godinama udaljene.

Uspoređujem mentalitet predsjednika. Perezu je potpuno jasno da samo kroz borbu za trofeje (domaće i europske) može dizati prestiž kluba i time proračun i prihode. Zato i jesu kroz godine došli u fazu da su im dugovi nisu prijetnja kao Barceloni.

S druge strane Gazda kuka kako su premije skupe i pokazuje apsolutni manjak rezultatskih ambicija s kojima bi digao klub na višu razinu financijske samoodrživosti. Tada možda i ne bi trebao u tolikoj mjeri upumpavati pozajmice u klub, pa bi i njegov život bio lakši. Ali to ovaj vrli biznismen izgleda ne može shvatiti.

Tu je razlika. Da se 2 sezone zaredom kao apsolutni prioritet postavi plasman u neko euro natjecanje i oko tog cilja slaže momčad, napucao bi koeficijent i potencijalno osigurao igranje skupina kroz više godina. Na taj način bi imao pokriveno pola postojećeg budžeta i stvorio temelje za podizanje budžeta u budućnosti. Euro prihodi su najčišći mogući prihodi. Nemaš postotaka koje dijeliš drugim klubovima, nema menadžerskih provizija i sjedaju u cijelom iznosu u poznatom trenutku. Odbiješ dio na premije igračima, ostalo ti sve sjeda u klub.

Gazdi bi neusporedivo više vrijedilo 5 milijuna od KL ove sezone, nego transfer Ivanovića, Labrovića i Galešića zajedno. Jedini je problem što su gore na brdu preglupi ili prenesposobni da to shvate.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Snowcrash on 10.01.2025, 23:19Ne znam, čovjek je rekao kako je sa Selahijem započeo pregovore i kako je od te trojice on najbitniji. Vjerojatno se slažemo da je u pravu.
Moje je mišljenje kako produženje ugovora s Naisom apsolutno najniža prioriteta ovog prijelaznog roka, jer krilnog napadača koji ne zabija i ne asistira dvije i pol godine godine možemo nać i preko oglasa na fejsu.
Tako ga je Palikuća vjerojatno i našao.
Isto tako, mišljenja sam da će i Nais i Goda kalkulirat do kraja prijelaznog roka s produženjem, jer misle da će im agent nać bolju ponudu. Dakle, realno je za očekivat da ćemo ih čekat do tjedan dana prije kraja prijelaznog, dok ne shvate da bolja ponuda doć neće.
------------
Gdje je onda žurba? Mi ionako kvalitetnije zamjene za obojicu ne možemo dovest - isto do zadnjeg tjedna prijelaznog, jer smo 90% igrača koji čine razliku, dovodili  ne u zadnjem tjednu zimskog, nego u zadnja dva dana. 

Zašto se čeka zima za te stvari? Zašto se sa Selahijem nije razgovarali kroz jesen? Zašto se na početku priprema nema jasni igrački kadar?
Garantiram ti da niti jedan igrač doveden u zadnja 2 dana neće činiti razliku na proljeće (možda hoće na ljeto). Neće proći pripreme s momčadi, pa će biti upitnog fizičkog stanja, neće biti uigran i trebat će ti mjeseci da ga digneš dovoljno u formi i uklopiš u momčad. Dotad prošla baba s kolačima.

Ako se ta 2 dana dovode ciljano igrači za slijedeću sezonu i euro kvalifikacije, onda to treba biti jasno i glasno iskomunicirano. Dakle, potpuno drukčije od trenutnog načina komunikacije.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Napadac je vec trebao doci, ako imas bilo kakve ambicije. Ne vidim inace smisao u dovodjenju Skorica od 33 godine. Danas je 11.1. Ovo je vec prilicno neozbiljno.

Realno, kako izgleda, vjerojatno i je plan pustit Dinamu prvenstvo, dovest par igraca na kraj roka i spremat se za Europu na ljeto.

R
Quote from: Zelko Maler on 11.01.2025, 11:08Pise Germanijak da je Verbic zanimljiv tovariji.

Misko dopeljaj nam Copa i Verbicai idemo po važ, daj nam to bar dozvoli da se borimo za kup tu ti nema troska nikakvog. Dat cemo mi navijaci bonuse igracima ako treba ( ako osvoje)

Jebote Orsic da te jebo pa nisi valjda odustao od krila sad kad ovaj pajcek ne dolazi.
Ja sam ta to da ispadnemo odmah u četvrtfinalu, i posvetimo se 100% prvenstvu. Kup smo osvajali i osvojiti ćemo još, prvenstvo jednom u  20 godina se uopće otvori šansa. Sada je povijesna šansa, ako dovedemo napadača, ili ako Perica opravda očekivanja mi uopće nismo bez po šanse. Škorić nije Galešić, niti jedan igrač ne može biti zamjena za Galešić a, ali Škorić je dobar stoper. Dinamo će sigurno biti nešto drugo u odnosu na jesen, ali imamo 7 bodova viška, nije to toliko malo. Ako osvojimo isti postotak bodova kao na jesen, ja bi rekao da su nam šanse solidne. Ali moramo pobjediti Hajduk i Dinamo u međusobnima.
Nasi insajderi su ovdje pisali da sva pojačanja će biti u ponedjeljak u busu za Sloveniju, to znači da da više nitko neće doći?

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Na Sportnetu, tema Osijeka -
Svi komentari I reakcije na potpisivanje Škorića za Rijeku,
su skoro identični našim komentarima o odlasku Galešić u Gnjk...
I razumijem one koji su razočarani ili ljuti na njega radi toga.... 
Tako je i meni svaki put kada naiđem na novi članak o Galešić u dresu Gnjinama   :bo:

Z
meni nikako ne bi bilo drago da Valincic ode u Osijek.
kad bi biral bilo bi mi 100x draze da Valincic dosal u Rijeku, a da se Skoric vratio doma u Osijek.

nebitno sad za poziciju.

isto ko sto mi nije bilo drago kad je Osijek dosao u Rijeku sa Fuckom, Mancetom i Ivusicem.

K
Ne znam ja sam čitao dosta njih koji kažu da šta će im starac kad su se okrenuli mlađim igračima