RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Novi vlasnik Verone blokirao je sve transakcije - i ulazne i izlazne. Trenutna uprava kluba se nada da bi u slijedećem tjednu novi vlasnik mogao odblokirati prodaju i kupovinu, ali ako ne prodaju def. veznog Marokanca, oni nemaju ni 100 k za kupovinu.
Živi bili pa vidjeli.

I
Quote from: Zelko Maler on 18.01.2025, 17:41ma ko zna, tamo uvijek lupaju. Samo pišem nek stoji ovdje.

Ako smijem primjetiti otišao je Galesic, došao je Skoric.
Jedini koji su pogodili i znali destinaciju su mediji.
Ništa od toga se nije moglo pročitati na forumu.
Galesic je imao skroz drugu destinaciju, a Skoric je pao grom iz vedra neba.

S
Quote from: ispod stijena on 18.01.2025, 18:17
Quote from: Zelko Maler on 18.01.2025, 17:41ma ko zna, tamo uvijek lupaju. Samo pišem nek stoji ovdje.

Ako smijem primjetiti otišao je Galesic, došao je Skoric.
Jedini koji su pogodili i znali destinaciju su mediji.
Ništa od toga se nije moglo pročitati na forumu.
Galesic je imao skroz drugu destinaciju, a Skoric je pao grom iz vedra neba.

Doduše, svi Italijanski mediji, uključujući i Veronine - tvrde kako je Marco rođeni brat od Maria.  :neretljak:
Veronini mediji su se naširoko raspisali o dovršenju preuzimanja kluba (prekjučer!) od investicijskog fonda iz Texasa i da se uprava nada kako će slijedeći tjedan novi vlasnik odblokirat trgovinu.
Isto tako su se jučer raspisali kako je Rijeka na interes odgovorila da je minimalna baza za početak razgovora 4 milijuna.

Z
Znaci neki no name talijanski supak napise cijenu 2.5 a odabrana skupina s foruma u niskom startu čeka da počne kipari po upravi jer to je kao istina....
Nije sve roza ali hebemu nije ni sve crno u našem klubu

Molim te da imenuješ sve članove te odabrane skupine, jer ja baš i ne vidim o čemu pričaš.
#navodninavijač

K
Dujmovic raskinuo sa Šibenikom

Quote from: KadOkrenemSe on 18.01.2025, 18:56Dujmovic raskinuo sa Šibenikom

eto doveo Darkić pojačanje  ;D  8)  :svakacast:
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: TIR on 18.01.2025, 18:50Molim te da imenuješ sve članove te odabrane skupine, jer ja baš i ne vidim o čemu pričaš.

Kažeš. prijelazni rok na forumu prolazi u pozitivnim tonovima?  ;D

Rose e fiori!  :nisamja:

Daj tog Čopsa. Ima sto godina ali bar trpa. Potentni nono.

I
Danas gledam onog Burcula.

Ima 20 godina, koristi lijevu i desnu nogu.

Odigrao u tom Dugopolju standardno, zabio koji gol, ja sam mislio i da je on neki zadnji vezni, valjda sam zamijenio sa Babicem.

Ono sto želim napisati... taj decko mora biti 4 stoper u klubu. Nemamo mi tu sto filozofirati. Stoper je iza golmana mjesto koje se u nogometu najmanje mijenja(rade izmijene u toku utkwmice).
Imamo i Smolcica koji to može zatvoriti.

Nama uopće stoper vise ne treba. Možda prije razmišljati o nekom desnom beku, iako za ovu polusezonu mi imamo zadnju liniju

Z
18.01.2025, 20:57 #7555 Last Edit: 18.01.2025, 20:58 by Zelko Maler
Quote from: ispod stijena on 18.01.2025, 20:52Danas gledam onog Burcula.

Odigrao u tom Dugopolju standardno, zabio koji gol, ja sam mislio i da je on neki zadnji vezni, valjda sam zamijenio sa Babicem.

Ono sto želim napisati... taj decko mora biti 4 stoper u klubu. Nemamo mi tu sto filozofirati. Stoper je iza golmana mjesto koje se u nogometu najmanje mijenja(rade izmijene u toku utkwmice).

Nama uopće stoper vise ne treba. Možda prije razmišljati o nekom desnom beku, iako za ovu polusezonu mi imamo zadnju liniju

po tome nama nikakav igrač na ni jednoj poziciji ne treba.

ali da, skažem se da treba s mladima vidjeti što i kako. Klupa nema smisla. Po meni je Dujmović 4. stoper prije Burčula ako se već neće dovoditi nikoga onda nek Dujmović ostane u klubu.
Nama je rotacija toliko slaba ( kvalitetom, ne kvantitetom) da na koju god poziciju dovedu igrača dobro je došao.

S
Quote from: ispod stijena on 18.01.2025, 20:52Danas gledam onog Burcula.

Ako potpuno ostavimo po strani kvalitetu Burčula (20) i Dujmovića (21) nemaju se šta oni više posuđivat. Ili ćeš im davat po 15-20 minuta dvaku drugu. treću utakmicu  u prvoj ekipi, ili se zahvalit i na njihovu plaću dovest 2 juniora.
Galešić je sa 20 dobio 16 minuta protiv PAOKA. Sa 21 je bio standardni prvotimac.
Hrvoje Smolčić je sa 19 bio standardni prvotimac, sa 21 je postao kapetan.

Generalno hrvatski klubovi prekasno guraju svoje mlade igrače nauštrb kao nekog rezultata što je pogrešno jer opet ili i dalje smo zbog lošeg upravljanja u klubovima tek 20.liga Europe, ispadamo od do jučer amatera koji nemaju ni 2 top zvijezde osim golmana, a prijeti nam totalni potop da kao liga padnemo još dublje. Jedan od razloga je dovođenje isluženih "zvijezdi" da se zamažu oči navijačima i ispuni ego predsjednika (ne samo kod nas), a mladima se daje šansa kad su već stari. Taj Dujmović je talent, a sa 21 godinom ima nula HNL sezona. Nula.
Ja se slažem da ne treba dovoditi stopere i mislim da nisu Dujmović i Burčul trube nego mogu protiv svih iz donjeg doma tablice, a pogotovo u paru sa iskusnim Majstorovićem ili Radeljićem.
Fali nam desni bek i špica, a bome i desno krilo.
SPORTSKI ODLAZI!

Pa ako me sjećanje dobro služi i jedan Mitrovic je kod nas dobio šansu tek  kad se netko ozlijedio. Ne sjećam se tko

S
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 18.01.2025, 23:50Pa ako me sjećanje dobro služi i jedan Mitrovic je kod nas dobio šansu tek  kad se netko ozlijedio. Ne sjećam se tko

Knežević.