RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
28.01.2025, 15:55 #8415 Last Edit: 28.01.2025, 15:56 by Zelko Maler
Najslicniji u ligi Pasalicu je Mitrovski iako nije ni blizu po kvalirti, pricam o kretnjama na terenu.,Menalo i on nisu ni igracki slicni, odnosno po kretnjama,  udarcima itd, a o kvaliteti da ne govorimo tako da on ne moze biti zamjena Pasalicu.

Djale kaze da smo na krilima dobro popunjeni, bogati s kojim to igracima?
Imas Djouahru lijevo i Pasalica desno, ko su ostala krila Bogojevic, Butic  i Rukavina btj

Z
Ako proda Pasalica za 5 milj, a ne ulozi 400-500k u krilo za jaja ga treba objesiti

28.01.2025, 16:01 #8417 Last Edit: 28.01.2025, 16:11 by waf
..napeti tomica...kad ne može niže kriminalčev frendić doda gas...i posere se u usta svim braniteljima lika i djela..

..izgleda da ću morati mijenjati profilnu sliku..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Nakon igrača i Zagreba počeli smo dovodi i stručni dio u omladinskih školu. Još nam samo fali i izvršna vlast iz Zagreba.

R
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 28.01.2025, 16:04Nakon igrača i Zagreba počeli smo dovodi i stručni dio u omladinskih školu. Još nam samo fali i izvršna vlast iz Zagreba.
Ne iz Zagreba već iz susjedne zemlje

28.01.2025, 16:12 #8420 Last Edit: 28.01.2025, 16:13 by MaČaĆeToMane
nije uopće problem u Zagrebu i dinamu, opet brkate lončiće!

Svi dovedeni su mamićevci, od igrača do Tome Ivkovića (ako je istina).
Dakle, problem je u hercegovini. Nemojte da vas zavara dinamo, nisu to dinamovci koliki su mamićevci

Ocjena prijelaznog roka: -2 zbog transfera Čopa inače bi dao nulu
SPORTSKI ODLAZI!

K
Ma sve je super, pa di ćeš bolje ime od Tomota.
Izbacivat ćemo igrače ko na traci
Ovo je najveće pojačanje koje smo mogli dovest u ovom trenutku a da nije u zatvoru ili bježi od njega

A
Dugovi, dugovi i opet dugovi

Jel ima Ivković reference za ovu poziciju? Gledam po netu hrpa trenerskih angažmana, ali ne vidim neko iskustvo sa omladinskom školom?  :bo:
Neću ga unaprijed otpisivati, jer od DRSa nije teško biti bolji.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ne moze Đalović i njegovi decki toliko smiriti gnjev navijaca koliko ih misko moze navuc...
Naravno ne sumnjam da ce netko rec da je ivkovic odlican potez,dapace jedva cekam procitat argument kako je on hrvatski Txiki Begiristain (ili kako se vec pise) i Giuseppe Marotta u jednom... 🤔🤣
nananana... rijeka je najbolje od svega...

A
Quote from: ri je najbolje od svega on 28.01.2025, 18:11Ne moze Đalović i njegovi decki toliko smiriti gnjev navijaca koliko ih misko moze navuc...
Naravno ne sumnjam da ce netko rec da je ivkovic odlican potez,dapace jedva cekam procitat argument kako je on hrvatski Txiki Begiristain (ili kako se vec pise) i Giuseppe Marotta u jednom... 🤔🤣

Pa obranio je penal Maradoni i to ne 1 nego 2. Znaci da ima sve potrebno

..oo pa ja jedva čekam neki srcedrapateljski prodanov ili ja najbolje znam vukušićev tekst..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
28.01.2025, 19:09 #8427 Last Edit: 28.01.2025, 19:11 by Kostrena
Moglo bi biti veselo ova 3 dana.
Agent kaže da Selahi ima ponudu,nije došla službeno mi mu tražimo zamjenu
Za Marca nude neku posudbu uz otkup ako se ostvari bonus,uz još neka obećanja koja ne dolaze službeno

Posavec na posudbu u Primorje u Sloveniju

F
Quote from: Kostrena on 28.01.2025, 19:09Moglo bi biti veselo ova 3 dana.
Agent kaže da Selahi ima ponudu,nije došla službeno mi mu tražimo zamjenu
Za Marca nude neku posudbu uz otkup ako se ostvari bonus,uz još neka obećanja koja ne dolaze službeno
Jebote, ja ne mogu vjerovati da bas svakoga za koga dodje neka ponuda, on mora prodati. Pa napunio se para kao nikada. Sad zadrzi ostatak ekipe i bori se za naslov, ali ne! Ma idi u p.m.! Pun mi ga je k vise!