RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E
Navodno da i čistačica ima ponuda po ligama petice nakon zavidno odrađenog posla..

O
Quote from: Arci1984 on 01.02.2025, 00:00
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.01.2025, 22:56Taj još jedan za kojeg stiže ponuda nije Selahi.

Fruk koliko sam cuo
Nije nerealno da smo dobili ponudu za fruka jedini problem je sto mi od njega imamo 30 do 40 % pa nam nema previse smisla prodavati ako nije 7 mil +

R
Pričamo o smislu?? Rasprodaje se momčad kad si na +5 i +7 od pratnje.

D
Nikakvog ovo smisla nema, baš nikakvog. Pokušavam od jučer naći neku logiku i osim zgrabi pare i bježi ne vidim niti jednu.

Pretpostavljam da se želi namiriti sa x novaca da bi mogao prodati klub za neku siću a dobiti jednako para. Djeluje kao da je faza bilo kome samo da ja vise nemam posla sa time.

Ako se objavi trebalo bi bojkotirati utakmicu sljedeću

Pošto još nije izašlo ništa službeno. Znače li ove glasine da Smola ne igra protiv Varaždina ili će već viđenim primjerima pomoći i igrati?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Arci1984 on 01.02.2025, 00:00
Quote from: MaČaĆeToMane on 31.01.2025, 22:56Taj još jedan za kojeg stiže ponuda nije Selahi.

Fruk koliko sam cuo

Napisao sam gore. Ali kad info dođu u šiframa nije uvijek lako  ;D

Apropo jel neki transfer pogođen na forumu, za Čopa sam napisao čini mi se 05.01.
Od tuge više ni ne pitam ništa, strah me da ćemo prodat još nekog
SPORTSKI ODLAZI!

D
Quote from: D2 on 01.02.2025, 08:37Pošto još nije izašlo ništa službeno. Znače li ove glasine da Smola ne igra protiv Varaždina ili će već viđenim primjerima pomoći i igrati?

Smola će igrati 100% ako se njega pita, jedino ako mu ovaj zabrani

S
Quote from: deo123 on 01.02.2025, 09:39
Quote from: D2 on 01.02.2025, 08:37Pošto još nije izašlo ništa službeno. Znače li ove glasine da Smola ne igra protiv Varaždina ili će već viđenim primjerima pomoći i igrati?

Smola će igrati 100% ako se njega pita, jedino ako mu ovaj zabrani

To je potpuno nepotrebno - pa "struka" je već dovela zamjene - jednake ili bolje igrače koje prate i imaju zapisane u famoznoj biljeznici;D

A
Ljeto i sad 10 igraca za 21 mil eura. Ulog u Čopa koji mi je malo vjerojatan👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ako je klubu išlo 10, bađet zatvoren.
Obzirom šta sve čujem, od Marca ako ide 50% klubu, dobro je... (u smislu ne mora prodavati više, čak ni na ljeto)
SPORTSKI ODLAZI!

O
Quote from: deo123 on 01.02.2025, 08:35Nikakvog ovo smisla nema, baš nikakvog. Pokušavam od jučer naći neku logiku i osim zgrabi pare i bježi ne vidim niti jednu.

Pretpostavljam da se želi namiriti sa x novaca da bi mogao prodati klub za neku siću a dobiti jednako para. Djeluje kao da je faza bilo kome samo da ja vise nemam posla sa time.

Ako se objavi trebalo bi bojkotirati utakmicu sljedeću

To sam ja već rekao, jer drugog razloga jednostavno nema. Nitko neće kupiti klub koji je u dugovima, dakle vratit dug i onda ide prodaja.

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 01.02.2025, 10:22Ako je klubu išlo 10, bađet zatvoren.
Obzirom šta sve čujem, od Marca ako ide 50% klubu, dobro je... (u smislu ne mora prodavati više, čak ni na ljeto)

Na ljeto i da hoce ne moze osim fruka i jankovica nista prodati... ako docekaju ljeto oni

Ostaju još Zlomislić i Petrovič, možda i Đuro ako ovako nastavi.
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 01.02.2025, 10:22Ako je klubu išlo 10, bađet zatvoren.
Jedino bitno je da li si čuo hoće li biti ulaznih transfera  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

T
Dok ne vidim kvalitetne i adekvatne zamjene za ovu dvojicu osuđujem transfere Škorića i Čopa jer nemaju smisla ako ne gonjamo titulu