RI Mercato 2024

Started by vMario87, 04.03.2024, 14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O kvaliteti igrača koji su došli u prijelaznom roku ću suditi krajem sezone kad se vidi jesu li i koliko su doprinijeli momčadi.
Sad je puno prerano.

Tko je na prodaju na ljeto i hoće li iz toga namaknuti dovoljno love za baDJet...to je Didin problem i boli me tintilinić. Ako će momčad biti oslabljena i ako će zbog toga opet ispasti u kvalifikacijama...jednako ću vokalno kao i dosada proglasiti upravu nekvalitetnom i nesposobnom.

Kako je @SandroB napisao, ova sezona je sudbinska. Puno toga će biti jasnije na ljeto i onda će se brojati mrtvi.
Aktualni svjedoci smo one stare kineske poslovice "dabogda živio u zanimljiva vremena".  8)
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

17.02.2025, 19:11 #9556 Last Edit: 17.02.2025, 19:12 by iSpOd StIjEnA 2
Quote from: Pesimista on 17.02.2025, 17:36
Quote from: KadOkrenemSe on 17.02.2025, 17:23Orec u Rijeci 200k + dodaci

Lapore na X

Poznavajući nas i naše poslovanje ovi dodaci će biti 30 posto od sljedećeg transfera Veležu , 20 igraču , 5 menadžeru .

A mogli smo imati 100 posto vlasništvo za 300k i 10 posto veću placu .  :nisamja:

10%
Quote from: KadOkrenemSe on 17.02.2025, 17:23Orec u Rijeci 200k + dodaci

Lapore na X

Dodaci?

100 milja ako Dinamo osvoji naslov? :neretljak:  :neretljak:

Jbg morao sam :vijesti:

Quote from: R13KA on 17.02.2025, 18:02Kaže Bosanac za Oreča ukratko da je zahvalan igrač koji ekstremno puno trči, da su ga navijači dosta cijenili zbog pristupa, ali da ne treba očekivati ništa specijalno.
Evo i naknadan odgovor na moje da naši mediji pišu da je najbolji obrambeni u ligi, čovjek je samo napisao " nije ni u Veležu bio najbolji obrambeni"

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

H
Quote from: SandroB on 17.02.2025, 18:09Bio sam dosta citiran kad sam napisao da s Orečom prelazni rok može biti i podnošljiv ("nije tolika katastrofa"), ali najbitnije u mom postu glasi - ako bude od pomoći ! Relativna nepoznanica je; možemo se samo osloniti na neke "recenzije". Vidjet ćemo.

Davno sam napisao, Miškoviću je ovo proljeće "Fiume o morte". Ako popušimo, sjebo je stvar na najružniji način. Ako nekim čudom osvojimo prvenstvo, prvi ću mu čestitati i priznati da je odigrao hazarderski fenomenalno. Iako... slažem se s @R13KA da zasluge trebaju ići Đaletu i ekipi puno, puno prije nego njemu. 

Ne mogu se baš složiti. I taman da budemo prvaci i dalje neću ništa bolje misliti o Miškoviću nego sad. On je napravio sve što je mogao da ne budemo. I to nema veze s hazardom, jer hazard bi značio da smo dobili nešto jako na drugu stranu, a jedino što ja vidim je da smo osigurali financiranje kluba za neko vrijeme, a to bi trebalo biti normalno, a ne proglašaviti nekim ekstra dobitkom.

Quote from: heckback on 17.02.2025, 19:14
Quote from: SandroB on 17.02.2025, 18:09Bio sam dosta citiran kad sam napisao da s Orečom prelazni rok može biti i podnošljiv ("nije tolika katastrofa"), ali najbitnije u mom postu glasi - ako bude od pomoći ! Relativna nepoznanica je; možemo se samo osloniti na neke "recenzije". Vidjet ćemo.

Davno sam napisao,
Quote from: heckback on 17.02.2025, 19:14

Davno sam napisao, Miškoviću je ovo proljeće "Fiume o morte". Ako popušimo, sjebo je stvar na najružniji način. Ako nekim čudom osvojimo prvenstvo, prvi ću mu čestitati i priznati da je odigrao hazarderski fenomenalno. Iako... slažem se s @R13KA da zasluge trebaju ići Đaletu i ekipi puno, puno prije nego njemu. 

Ne mogu se baš složiti. I taman da budemo prvaci i dalje neću ništa bolje misliti o Miškoviću nego sad. On je napravio sve što je mogao da ne budemo. I to nema veze s hazardom, jer hazard bi značio da smo dobili nešto jako na drugu stranu, a jedino što ja vidim je da smo osigurali financiranje kluba za neko vrijeme, a to bi trebalo biti normalno, a ne proglašaviti nekim ekstra dobitkom.

Rijeka osvaja iskljucivo zaslugom đaleta i igraca.
A u slucaju da u zadnjem kolu u zadnjoj sekundi nas igrac da namjerno autogol i time rijeka izgubi naslov - i dalje je isključivo krivac damir miskovic
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Ne mogu se oteti dojmu da i ovaj Oreč vjerojatno navija za dinamo  ;D
SPORTSKI ODLAZI!

R
17.02.2025, 19:59 #9561 Last Edit: 17.02.2025, 20:00 by R13KA
Quote from: MaČaĆeToMane on 17.02.2025, 19:52Ne mogu se oteti dojmu da i ovaj Oreč vjerojatno navija za dinamo  ;D
Skoro pa sam siguran da ne, lik je iz Dubrovnika.  Ali ne idu igrači u Dinamo zato jer navijaju za Dinamo, pa to je valjda jasno.

Quote from: MaČaĆeToMane on 17.02.2025, 19:52Ne mogu se oteti dojmu da i ovaj Oreč vjerojatno navija za dinamo  ;D

BBB Mokošica  :bo:

Quote from: Buranorth on 17.02.2025, 16:05Jao ljudi. Ne uzima Mišković nikakve provizije niti ikakve takve gluposti. Lijepo mu klub otplaćuje kamp koji će sigurno vrijediti 30+ miliona eura.
Dali će kasnije lijepo milionček, dva u džep svake godine, dali će prodati nekom skupa sa klubom, dali će prodati gradu. Nebitno je.

Pogledati malo u vlasnički list šta piše pa ćeš se šokirati

Quote from: T.T.N.Y. on 17.02.2025, 20:43
Quote from: Buranorth on 17.02.2025, 16:05Jao ljudi. Ne uzima Mišković nikakve provizije niti ikakve takve gluposti. Lijepo mu klub otplaćuje kamp koji će sigurno vrijediti 30+ miliona eura.
Dali će kasnije lijepo milionček, dva u džep svake godine, dali će prodati nekom skupa sa klubom, dali će prodati gradu. Nebitno je.

Pogledati malo u vlasnički list šta piše pa ćeš se šokirati

Online piše Stadion Kantrida. A vlasnik Stadiona Kantrida je Teanna.

A
Quote from: SandroB on 17.02.2025, 18:09Davno sam napisao, Miškoviću je ovo proljeće "Fiume o morte". Ako popušimo, sjebo je stvar na najružniji način. Ako nekim čudom osvojimo prvenstvo, prvi ću mu čestitati i priznati da je odigrao hazarderski fenomenalno. Iako... slažem se s @R13KA da zasluge trebaju ići Đaletu i ekipi puno, puno prije nego njemu. 

Ja drugi, pod uvjetom da pokaže da je istinski sretan zbog toga, a ne da krene plakati da će zbog toga bankrotirati, ali ionako se to dogoditi neće. Vratit će se on već iz tog Dubaia ako baš zagusti kao lani.

S
17.02.2025, 21:42 #9566 Last Edit: 17.02.2025, 21:46 by Snowcrash
Glavu gore, vrača se Fruk, doveli smo beka kojeg navijači Veleža obožavaju. Menalo i Šimun uskoro u top formi zabijaju i asistiraju Chopu. Manev ima prilično dobre fizičke karakteristike, a Saho je skriveni afrički bomber. Oštar dijamant iz Buja.
Još da dočekamo Lindona, Naisa i Godu produžit ugovore, i prijelazni rok bi se mogao nazvat tradicionalnim paškim.  ;D

Jedva čekam ponoć da spalim ovu temu i sav off topic u njoj :nisamja:

Quote from: TIR on 04.03.2024, 14:56Ove godine koliko me brine, toliko me i opušta.

Da proda svih:
Labrović 3-5 milijuna = 2.5
Galešić 2-4 = 3
Smolčić 1-2 = 2
Selahi 2-4
Hodža 3-5 = 3
Janković 3-6
Fruk 5-10
Pašalić 3-5 = 5.5
Ivanović 2-4 = 4

25 minimalno, 50 milijuna maksimalno. Jebiga za te pare napraviš novu momčad i izgradiš stadion.

Inače evo da se pohvalim s prve stranice... Doduše Fruk I Selahi neće ni blizu ovih iznosa, ali ostale sam skinuo. Da sam bar znao da će sve ić na dug. :bo:
#navodninavijač

Prijelazni rok je ako gledamo kvalitetu bio los i tocka. Ako gledamo tajming onda je bio jos losiji. Ako gledamo da su nas svi redom otpilili i da smo na silu i paniku zadnji dan roka doveli nekog beka koji nije bio među 33, a kamoli 11 igraca koje smo htjeli, onda to dovoljno govori.

Ova ekipa je losija od one prije nove godine. Skoric je slabiji od Galesica, Orec nije sigurno beton kao Smolcic, niti ce u 5 dana debitirat u Serie A protiv Juventusa. Menalo je daleko, daleko kvalitetom iza Monjca. Cak i Pasalica. Jedini i to veliki plus je Cop, koji je napunio 35.

Nadalje, meni je velili minus potrosnja 600 000 EURa na jednog igraca koji ima 35 i drugog koji iz Kustosije ide besplatno u Bosnu s 22 godine. Sa transferima treba bit hrabriji. Mi bi trebali uzimat Nekice i Belcare i Valincice, a ne da ti Valincic propadne jer mu Istra nudi vise novaca. To je neprirodno za pozicije, ugled i remone klubova.

Ali sto je tu je. Imamo sigurno konkurentnih prvih 11, to mozemo nekako sklepat, dokle cemo se tako slepat, vidjet cemo.

B
Trebalo bi vratit jakira da nam opet dovede 2-3 Marca/Franje ili bar Monjca nagovori  :neretljak:
Onda bi bio uspjesan prijelazni rok  ;D