SHNL 26. kolo: Rijeka - Osijek, nedjelja 10.03.2024, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 06.03.2024, 11:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Fornax on 10.03.2024, 17:27Ne umanjujem trijumf Hodže, ali... Jesu li ljudi uopće svjesni šta je Fruk odigrao danas?

DaLć: ko je Fruk?

Jest moćan Hodža u pičku materinu.  :svakacast:  :svakacast:
#navodninavijač

O
Quote from: Fornax on 10.03.2024, 17:27Ne umanjujem trijumf Hodže, ali... Jesu li ljudi uopće svjesni šta je Fruk odigrao danas?

Odigrao u najmanju ruku FANTASTIČNO.

A Radeljić... Ne mogu vjerovat da je to onaj isti čovjek koji je protiv Hajduka ušao i umalo zabio autogol. Ovo je masterclass šta on igra.
#degenerik

M
Quote from: Orpat on 10.03.2024, 17:38

Znaci stigao je Anasa po asistima. Rijecki Ozil.

A Črnko trlja ruke zbog buduće zarade i moli Boga da to bude bogati PSG  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: Orpat on 10.03.2024, 17:38

Odigrao je FRUKTASTIČNO!

Rade Bog nogometa danas .. fantasticno čovjek igra

O
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 10.03.2024, 17:45

A Črnko trlja ruke zbog buduće zarade i moli Boga da to bude bogati PSG  ;D.

Črnko nema ništa s Frukom ,Fruk je bio posuđen u Gorici, ne znam kako to ne znaš ;D

M
Sopic je pokazao jos jednu svoju stranu u intervjuu sa Valentinom,pokazao je da nije sovinista i da postuje jednakost spolova.
Sa istom grintom kao i novinaru na presici je objasnio sta Hodza igra,na njezinu digresiju da je impresivno da defanzivni vezni zabije 3 gola.
Dobila je ekspres porciju,moze se reci da ju je Sopizirao. Postala je dio ekskluzivnog kluba. Valjda mu Djale nece zamjeriti.

O
Prodamo Fruka i još jednog igrača i evo badžet. Mislim da će većina igrača ostat u Rijeci , a pogotovo ako osvojimo kantu.

Quote from: Fornax on 10.03.2024, 17:40A Radeljić... Ne mogu vjerovat da je to onaj isti čovjek koji je protiv Hajduka ušao i umalo zabio autogol. Ovo je masterclass šta on igra.

Covjeku pase struktura, ne kad udje ko treci stoper za držanje gaća, a igramo s 4 iza, pa gazi po prstima svima...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Što je bilo s Obregonom? Na kraju je zalegao na travnjak i lupio šakom o travu kad se digao. Sopa ga je na kraju zagrlio i nešto mu rekao. Inače je odigrao baš dobro.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Prvo obrana, mnogo bolja u drugom nego u prvom na čelu s Radeljicem s drugo je da igra s Frukom ima sasvim drugu dimenziju a Hodza je nevjerovatan taj svaku priliku ubaci u gol,svaka čast.Pašalićevo je ponovno odigrao jako dobru utakmicu bez obzira da ga neće gol ali radi paniku  u protivničkoj obrani i ima taj profinjeni centaršut.Marić dobro sudjelovao u napadačkim akcijama a Ivanović može biti jako dobra zamjena za lijevu stranu.Slijedi YugoSlaven majka bitaka a tko će nam suditi??Ja bih volio da tražimo stranca jer previše rezimlije imaju svojih igrača u sucima.
Volim grad koji teče